Forum » Slo-Tech » Prijavljanje napak
Prijavljanje napak
OmegaBlue ::
Je znana napaka, če bi moglo črto prikazat na novi strani pokaže konec predzadnje strani. Nažalost ne morem rečt kdaj bo zadeva odpravljena.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
R33D3M33R ::
To se pojavlja vsem.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Kozmetična napaka ;)
fosil ::
Kaj je torej z urejanjem sporočil na starem slotechu?
Postavil vprašanje že nekaj časa nazaj, pa še vedno ni nobenega odgovora?
Postavil vprašanje že nekaj časa nazaj, pa še vedno ni nobenega odgovora?
Tako je!
Ni ga več.
Azrael ::
Ne vem, čemu se stari stik kvari? Je novi tako frdamano zanič, da je treba še starega spraviti na isti nivo?
Saj vem, da odgovora tako ali tako ne bo.
Saj vem, da odgovora tako ali tako ne bo.
Nekoč je bil Slo-tech.
d0rK ::
Fucking annoying bug. Ko sem logiran mi recimo v Nakladalnici pise da ima tema 469 strani ima jih pa 470. In se moram vseskozi se naprej pomikati.
What gives?
What gives?
Primoz ::
Strani ki jih prikazujemo so za vse enake. Razlika je v tvojih pobrisanih odgovorih. Če bi za vsakega posebej pri seznamu tem računali koliko sporočil vidi, bi zadeva trajala ravno celo večnost.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
AndrejS ::
Še vedno snovalci Slo-techa ne znate pisat JavaScript. V IE javlja napake na vsaki strani !
Mogoče tvoj browser enostavno ne dela. Na IE7 ni težav.
MrStein ::
(sem se obotavljal med "Napake" in "Pritožbe", kovanec je izbral tole)
Kako to, da na star.slo-tech.com ni več "gumba" Popravi pri lastnih sporočilih ?
Kako to, da na star.slo-tech.com ni več "gumba" Popravi pri lastnih sporočilih ?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
SmeskoSnezak ::
Na novem pa še ni "zbriši post" gumba, kolikor vidim.
@ Pusti soncu v srce... @
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmeskoSnezak ()
Na seznamu smajlijev manjka čeprav slikco pa ima.
Pa mogoče še kakšen.
Pa mogoče še kakšen.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
Kje se da na tem novem slo-techu najti članke?
Na starem jih je bilo sicer samo zadnjih nekaj.
Ne bi pa bilo slabo, če bi bil nekje kar celoten seznam člankov, nekateri tudi starejši so še vedno aktualni.
Na starem jih je bilo sicer samo zadnjih nekaj.
Ne bi pa bilo slabo, če bi bil nekje kar celoten seznam člankov, nekateri tudi starejši so še vedno aktualni.
Tako je!
Good Guy ::
kljub temu da sem zasebno sporočilo že prebral mi še vedno poturja tisto rumeno linijo na vrhu
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
PaX_MaN ::
Pri uporabnikovih temah (primer) je nekam preveč strani, takisto se jih lahko odpira v nedogled.
laught ::
Meni pa piše ,da naj si v profilu nastavim delujoč email naslov????? torej mam nastavljeno in mi kr kaže tisto rumeno obvestilo zgoraj.kak se to odpravi?
Aha je že zrihtano...
Aha je že zrihtano...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: laught ()
To sem jaz tudi ze javil v komentarju novice "Prvi vtisi po uporabi Binga".
Je pri vseh slikah novic tako ?
Je pri vseh slikah novic tako ?
Motiti se je človeško.
Skripta za prenos slik na strežnik ga serje.
White&Nerdy ::
Jst ko kliknem kakšen link npr. iz teme pritožbe mi napiše da kao nisem registriran pa to, pa naj se prijavim če hočem to videt.
Prijavlen sem, registriran sem, what's the point?
Prijavlen sem, registriran sem, what's the point?
Ponavadi je to posledica izbrisa tistega kamor link kaže.
tx-z ::
A sm js mau glup, al se ne da več brisat sporočil? Na starm itq niti ni več gumba za urejanje, na novm pa ni nker da bi zbrisu post..
tx-z
To jim jaz že tečnarim par mescov, naj zrihtajo. :D Mene tui jezi, da nemrem sam zbrisat posta.
Ti govoriš o Edit gumbu, v kerem potem zbrišeš tekst. Pol pa pisat v Pritožbe naj se zbriše ta pa ta post. Poenostavite si zadeve, če lahko! :P
innerspace ::
Mene pa noce prijavljenega spustit v temo Homeland(problemi cl.>Homeland)...a je kak obskuren interes da se v tej temi ne govori? :)
Neic112 ::
a mi lahko kdo prosim pomaga?
recimo zdaj sem prijavlen, ampak ko pa grem v moj post pa se mi avtomatsko odjavi... pa mi sploh noče prijavit :/
recimo zdaj sem prijavlen, ampak ko pa grem v moj post pa se mi avtomatsko odjavi... pa mi sploh noče prijavit :/
Jst ::
Meni se pa Slo tech obnaša čudno.
Tam, ko sta CheckBox-a "Moje teme" in "e-mail", se pojavita na začetku teme/novice ter na koncu.
Vendar se meni včasih na koncu to ne pojavi.
Prilagam sliko:
---
Druga napaka je pa Hitri Odgovor. Včasih se mi ne pojavi vrstica z orodji, kjer lahko text bold-as, Itallic, Underline, Link, Sliko,...
Tam, ko sta CheckBox-a "Moje teme" in "e-mail", se pojavita na začetku teme/novice ter na koncu.
Vendar se meni včasih na koncu to ne pojavi.
Prilagam sliko:
---
Druga napaka je pa Hitri Odgovor. Včasih se mi ne pojavi vrstica z orodji, kjer lahko text bold-as, Itallic, Underline, Link, Sliko,...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
Highlag ::
Opazil sem, da se zadnje čase ne morem prijavit. Ne gre za napačno geslo ali ime, ker ga avtomatsko vpiše FF, pa tudi ST ne izusti napake. Zgleda, kot bi pritisnil na refresh strani. Po parih poizkusih pa prime. Se dogaja preko različnih računalnikov na različnih omrežjih.
Never trust a computer you can't throw out a window
imagodei ::
Meni se tudi to dogaja. Pomaga, če po kao neuspešni prijavi pritisneš en link - npr. Teme zadnjih 24 ur.
To je en majhen workaround, ki sem ga pač jaz opazil, glede ostalega ti bodo pa admini povedali.
To je en majhen workaround, ki sem ga pač jaz opazil, glede ostalega ti bodo pa admini povedali.
- Hoc est qui sumus -
Primoz ::
Jst ... unih gumbov spodaj pri temah z manj kot 5 odgovori ni.
Kar se pa ostalih tiče ... bi prosil za verzije browserjev, ki jih uporabljate.
Kar se pa ostalih tiče ... bi prosil za verzije browserjev, ki jih uporabljate.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
imagodei ::
FF 3.0.10 na temle kompu, ti javim še iz službe. Drugače še nisem odkril pravila, kdaj se to zgodi (da kao ne šljivi prijave)
- Hoc est qui sumus -
bluefish ::
dva dni nazaj sem poslal novico, pa mi jo še vedno kaže pri vrhu vseh, čeprav so bil v tem času dodane že nove in bi se ta morala pomakniti navzdol.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
mihl96 ::
meni se velikokrat zgodi ko nisem prijavljen in se prijavim ko gledam temo se mi ne vpiše, moram nazaj na začetno stran in se prijaviti
r5r ::
Nadgradite certifikat, ker so novejši brskalniki vedno bolj zahtevni, pa tudi spletni iskalniki povežejo svoje zadetke na https povezavo ST.
And it makes me wonder.
In kaj te moti pri certifikatu?
r5r ::
www.slo-tech.com uses an invalid security certificate.
The certificate is only valid for slo-tech.com
Namreč iskalniki (Google in Najdi.si) si zabeležijo tak URL (https://www.slo-tech.com/, https://www.slo-tech.si/, ... in takih domen je vsaj 6), da je potem potrebno dodajati te izjeme.
And it makes me wonder.
Ko grem na kako novico (recimo Ali Ubuntu postaja resen igralec? ) in se prijavim, se nazaj pojavi okno za prijavo (polje za ime in geslo).
Če kliknem "popravi" za svoj komentar, pa naenkrat vse dela.
Zgleda boljkone kozmetična napaka, ampak tolko da veste...
Motiti se je človeško.
mihl96 ::
Ko grem na kako novico (recimo Ali Ubuntu postaja resen igralec? ) in se prijavim, se nazaj pojavi okno za prijavo (polje za ime in geslo).
to se meni kar naprej pojavlja (prosim popravite)
Templater ::
Meni se pa je prikazala zelo nenavadna napaka. In sicer, z nekega drugega računalnika sem preko mojega računa poskušal dostopati do slo-tech forumov. No, in ker sem imel težave pri prijavi, sem dal, naj mi na e-pošto pošlje novo geslo. to se je tudi zgodilo, vendar prišla je pa druga napaka. Na začetku sem se prijavil na forum, ko pa sem želel pisati v eno temo v forumu, pa ugotovim, da me je vrglo ven iz računa. Pa se želim spet prijaviti, pa ne gre. Sploh se nisem mogel pirjaviti. K pa sem šel spet na index od foruma, pa sem bil normalno prijavljen, vse normalno.
Prosim popravite, če se da.
Prosim popravite, če se da.
Ubi bene ibi Patria
Matheeew ::
Tudi jaz sem imel pred kratkim težave s prijavo. Vpisal sem U/P in se mi preprosto ni prijavilo. Pred tem kakšne dan pa se mi ni prijavilo, dokler nisem odmaknil kljukice pri "zapomni si U/P".
FF 3.0.11
FF 3.0.11
Templater ::
Meni niti to ni pomagalo. Kot da se stran na klik na gumb prijavi sploh ne bi odzvala! Ampak, po nešteto poskusih, mi je enkrat le uspelo...
Ubi bene ibi Patria
Jst ::
Mene je pa strah klikati po linkih tukaj na slo techu. Nikoli ne vem, ali mi bo odprl link v istem tabu ali pa mi bo link odprl v novem tabu. Opera.
--
edit: No, itak imam navado, da kliknim srednji gumb, kar pomeni "open new tab in background," ampak bi vseeno rad slišal razlago zakaj se opisano zgoraj dogaja.
--
edit: No, itak imam navado, da kliknim srednji gumb, kar pomeni "open new tab in background," ampak bi vseeno rad slišal razlago zakaj se opisano zgoraj dogaja.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()