» »

Prijavljanje napak

Prijavljanje napak

««
29 / 74
»»

MrStein ::

Si probal na starih straneh ?
Novi so nekako ... beta ;)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

GoGy ::

Dela :)

nisem vedel da obstaja stari Slo-Tech :)

Hvala za info
<a href="http://www.dekodiraj.mobi">Odklep Nokia</a>
<a href="http://www.stolen-phone.com">Ukradeni telefoni</a>

SmeskoSnezak ::

Na tem novemu st-ju bi lahko bli vsaj tolko pridni, da bi se ZS-ji vidli, če maš kako novo sporočilo. Jaz nekak dvomim, da je tak težko uštimat zraven napisa Zasebna sporočila še v oklepajih (1) število novih ZS. Pa nekje še sporočilo, da je prišlo novo ZS. Men se zdi to ena izmed napak novega st-ja.

en LP
@ Pusti soncu v srce... @

Rad bi se IZREDNO ZAHVALIL, da ste to napako tako hitro uredili. Želim vam hiter prehod, da bo nov slo-tech čim-bolši. ;)

msjr ::

Nadaljevanje tele opazke.

IE7 se sesuje na tale način:

Odpreš forum. Vsako temo, ki jo želiš prebrati odpreš v novem tab-u. Ko odpreš več tab-ov, in se lotiš prebiranja tem. Po prebiranju zapreš tab. Ko prideš nazaj do osnovnega taba. IE7 zmrzne v 90% primerov.

Seveda je to definitivno IE7 in ne Slo-Tech bug, vseeno pa je zanimivo, da se ta bug pojavlja (večinoma samo) na Slo-Tech forumu.

Ki pa je po novem gumb za izbris sporočila?

CaqKa ::

sem že spraševal.. v starem stju..

roli ::

Hmmmm nek problemček, ki ga zadnje dni opažam:

To je firefox3 za Mac. Ni mi jasno zakaj je stran tako razlomljena. Včasih je pomagalo restartanje firefoxa danes pa ne več. PRoblem je, da je to edina stran z težavo tako, da nisem 100%, da je problem v browserju.
http://www.r00li.com

Primoz ::

Načeloma ti ne naloži CSSja ... zakaj ne, mi pa ni čist jasno.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

slowie ::

Halo! Ne vem, ali je to napaka Slotecha, ali nastavitev, ali karkoli, amapk zakaj mi pri nakaterih odgovorih tista kvadratna ikonca pokriva test? Me zelo moti pri branju. Ima še kdo tako težavo?
Slowie
"... So let's give our children a chance, okay?" [Douglas Adams]

OmegaBlue ::

Take težave se pojavljajo uporabnikom z IE6, nadgradi brskalnik.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

pozitron ::

Mene zanima zakaj ne morem met podpisa. Pod nastavitvam/forum/podpis ne morem vanj pisat. To je na starem slo-techu.

d0rK ::

Kva je zdej to, ST konstantno pozira poste. Napisem post, kliknem poslji pa me vrze mazaj na prvo stran doticnega foruma.

Sicer nisem bil dovol pozoren ampak mislim da sem se vsakic ko se mi je to zgodilo uporabljal hitri odgovor. If it matters.

v kateri temi?

d0rK ::

No sex for you, mr Christian!

k.

Jest nič ne vidim, bug primož ;)

Zgodovina sprememb…

d0rk ... tudi če požre post, te mora vreč na isto temo ali v normalno odgovarjanje (če so v odgovoru napake).

Edini način, ki ga jaz trenutno vidim, da te vrže na oddelek je, če spodaj globoko pod odgovorom pri oddelku klikneš na gumb pojdi. Si lahko malo bolj pozoren kaj delaš, ko in če se to zgodi, tako da se lahko stvar odpravi?

Icematxyz ::

Tudi jaz mam težave z pošiljanjem odgovorov oziroma če jih naknadno popravljam.

Napišem kaj kot popravek in stisnem gumb pošlji pa me preusmeri nazaj v temo in ni nič spremenjeno. Spodaj piše da sem spreminjal temo ni pa popravka not. Pol morm pa še enkrat pol pa gre.

A lahko link do kakšne teme, kjer se ti je to zgodilo in čas, kdaj se je to zgodilo.

imagodei ::

Ko se tema prevesi na novo stran in je prvi neprebran post na novi strani (rdeča črta takoj nad prvim postom na novi strani), mi ne prikaže nove strani (npr. strani št. 10) ampak vrh stare (npr. št. 9).
- Hoc est qui sumus -

demon#666 ::

Čaw!
Nevem če je glih primerna tema temu...

Po ponovni namestitvi xp-ja, se mi na slo-tech več prikazujejo take črke:

namesto tistih simbolov.

Hvala in LP!

+1
- Hoc est qui sumus -

krho ::

Pri meni je odvisno od računalnika.... gre za isto zadevo kot sporočata imagodei indemon...

Mimo grede iprom oglasi ne delajo že ene 2 dni, se da kodo za oglase postaviti na dno strani, da cela stran ne čaka oglasov....
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

To je verjetno bolj problem nastavljene kodne strani.
- Hoc est qui sumus -

krho ::

Ne katere fonte imaš nameščene!
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

MrStein ::

Problem z tag-om st.koda

Primer : http://slo-tech.com/forum/t328651

1.) v prvem tag-u (tisti error message) je vstavljena ena prazna vrstica med vsako "pravo" vrstico

2.) C++ sintaksa v drugem bloku ni osvetljena (na star.slo-tech.com pa je : http://star.slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=328651

(prvi problem je tako na novem kot starem)

Pa še to: v C++ kodi je tudi nekaj praznih vrstic vsiljenih. V metodi SetStringID, pri zakomentiranih stavkih.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

r5r ::

Potrjujem napačni prikaz puščice pred naslovom teme v seznamu tem v oddelku (isto kot demon#666) sedaj ko sem namestil FF 3.0.3, pri 2.0.0.17 je zadeva delovala.
And it makes me wonder.

Men se zdi, da ko ste dodali "novost" dodajanja novih stvari k staremu postu, nastane problem, če je tema mal starejša. Namreč, zgodilo se mi je to. In kako lahko zdaj uredim post? Prav tako se tema ni osvežila na današnji datum, kako potem bralci teme vidijo nov prispevek?

Zanimivo, v veljavi naj bi bila časovna omejitev v kateri se dodaja vsebino staremu postu. Bomo požokali programerja ;)

Uredili? Če ste, prosim za izbris dodanega dela, saj bom napisal nov post.

Zadnje kar sem slišal je bila omejitev narobe postavjena (previsoko), probaj ;)

Ne, še vedno ne dela... poglej zopet zgornji link.

P.S.: (nov odgovor)
A gumba Briši pri Urejanju ni?

(nov odgovor)
Gumb Briši pogrešam pri Urejanju odgovora... zdaj moram preskakovat v star.slo-tech za to.

Zgodovina sprememb…

Meni pa tale novi banner na desni strani razteguje slo-tech. Spodaj se mi prikazuje drsnik za pomik v stran (čeprav za malenkosten pomik), ki je precej nadležen.

Shift refresh kaj spremeni?

Kater brskalnik to?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Primoz ()

sašon ::

Ne vem kam vprašat, bom pa tule...

Zakaj lahko stil - barvo foruma spremenim samo, ko nisem logiran na Slo-Tech? Ko sem prijavljen te opcije nimam..

Lp, Sašon

Hmmm sedaj stvar ne razteguje več strani. Mi je pa čudno zakaj jo je popoldne. Sem poizkušal in refresh in restart browserja pa je bila stvar še vedno raztegnjena. No ja važno, da je sedaj dobro.

Ej, Omega. Men se zdelo, da ste problem rešli, kr sn v nekaterih temah odgovoril in je nastal nov odgovor. Samo v avtomobilski temi pa še kar vedno meče v eninisti post.

Probaj napisati kak daljši stavek. Vsaj pomojem ga to moti ;)

Ja, je šlo zdaj. =) No, počisti zdaj ono, kar sem dodajal v post, ker full čudno zgleda...

p.s.:Koliko znakov je meja, da doda nov odgovor? Da vem za naslednjič.

Zgodovina sprememb…

Smesko,

preberi si tudi tole in nižje dol. Primoz malo razlaga, kako funkcionira...
- Hoc est qui sumus -

Hvala... mi že Omega namigno. Samo mene bolj zanima točen podatek =)

Blage veze, primož se je igral z omejitvijo.

Cokolesnik ::

Uporabljam mobilni telefon Nokia E90 in imam težave pri klikanju na gumb pošlji za oddajo teme. Ne deluje tudi klikanje na gumb odjava za odjavo iz foruma. Verjetno je kriva kompatibilnost mobilnega brskalnika in oblikovno funkcijske zasnove omenjenih gumbov.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

R33D3M33R ::

Lepo: [Kubuntu] Minimalna namestitev
A lahko izklopite to funkcijo (uredi)? Prej sem želel, da bi bila omejena pa se očitno ni nič spremenilo. Zadeva NAJEDA! ;(
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Vrjamem da se smatra to kot naprednejša funkcija ampak z njo imam vseskozi same težave.

Novi slo-tech ti avtomatsko združi dva odgovora, če si avtor zadnjega odgovora v temi in ti odgovarjaš. Vsebino novega odgovora kar lepo nalima za prejšni post in vse skupaj ostane v enem postu. Zabeleži pa se kot urejanje odgovora.

In to so težave ki se pojavijo v praksi:

-Tema če je stara bo to rezultiralo v tem da:

1.) Nebo skočila na vrh seznama "teme zadnjih 24h"
2.) Ker je stara je EDIT avtomatsko onemogočen. Tako ne moreš popraviti, izbrisati dopisati nič. In še tvojega novega odgovora ali kakšnega novega sporočila drugi ne bodo videli, saj ostane tema "zakopana v preteklosti".

Potem še ena nezgoda ki je danes me živcirala. Vstavljal sem povezavo preko skripte "povezava". In nikakor mi ni pravilno zaključilo tagov. Se pravi ne meni ampak skripti to ni uspelo.

Pa še ena skrajno moteča stvar. Če odprem malo daljšo temo. in dam na njo odgovor. Potem pa stisnem edit in hočem popraviti. Je vmes neki LAG al kaj se zgodi in vse skupaj zdrka. Tako da morem na koncu 2 ali celo 3 krat odpirati temo. Počakati da se stran naloži. Kliknit gumb edit. Počakati da se stran naloži, in šele potem urediti odgovor. Na starem slo techu tega ni. Ko klikneš edit in ti vrže ven tvoj odgovro v edit načinu nimaš kaj za čakat da se karkoli naloži. Ti samo začneš editirat svoj post brez strahu da ne bo šlo kaj po zlu in boš mogel še enkrat stinsit gumb edit.

1.) Nebo skočila na vrh seznama "teme zadnjih 24h"

Je časovna omejitev ko še dodaja odgovore in tudi če je sporočilo daljše kot samo kak "lol, bump, hehe" naredi nov post.

Potem še ena nezgoda ki je danes me živcirala. Vstavljal sem povezavo preko skripte "povezava". In nikakor mi ni pravilno zaključilo tagov. Se pravi ne meni ampak skripti to ni uspelo.

Pa še ena skrajno moteča stvar. Če odprem malo daljšo temo. in dam na njo odgovor. Potem pa stisnem edit in hočem popraviti. Je vmes neki LAG al kaj se zgodi in vse skupaj zdrka. Tako da morem na koncu 2 ali celo 3 krat odpirati temo. Počakati da se stran naloži. Kliknit gumb edit. Počakati da se stran naloži, in šele potem urediti odgovor. Na starem slo techu tega ni. Ko klikneš edit in ti vrže ven tvoj odgovro v edit načinu nimaš kaj za čakat da se karkoli naloži. Ti samo začneš editirat svoj post brez strahu da ne bo šlo kaj po zlu in boš mogel še enkrat stinsit gumb edit.

Tega do sedaj še nisem opazil, katera tema?

Glede prvega:

V tej temi sem 10 dni nazaj napisal

Laptop - tipkovnica spredaj

Link?

Danes po 10 dnevih, ker sem našel takšen prenosnik pa sem dopisal še ves ostali text in prilepil sliko.

Novi slo-tech mi je oba odgovora združil. Označil je kot spremembo in nisem imel več možnosti edita. Kar je v bistvu logično (ker je tema oziroma odgovor prestar za edit) ampak mi je v tej situaciji bilo zelo neprijetno. Saj sem moral iti na star.slo-tech in dopolniti odgovor da ga je zaznalo kot nov odgovor na temo. Na srečo se v prvem odgovoru nisem kaj bistveno zmotil. Ker edit bi bil nemogoč. Če bi med odgovoroma minilo kakšno leto ali dve bi pa izpadlo, kot da sem odgovarjal na nekaj 2 leti nazaj. Sem pa dejansko odgovoril sedaj.

Glede drugega:

Ta link sem danes na novem slo-techu skušal preko skripte "Vnesi povezavo" vnesti kot link:

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/d...

In če to storim mi najprej pokvari predogled spodaj, kot drugo pa ne gre poslati saj javi napako da ni HTML pravilno zaključen. Tako da ostane le da prilepim pač link sam po sebi brez skripte.

Glede zadnjega pa ti trenutno ne morem povedati ker nisem mogel na hitro reproducirati težave. Ko jo zaznam pa sporočim.

Zgodovina sprememb…

Funkcija, ki bi naj vse kar je za črto in na novi strani, ne deluje, saj mi še vedno ponekod ostane na prejšnji strani. A to ma vsak podforum posebej? Ker mam tak občutek... dajte to mal pregledat in popravit.

m0f0x ::

Kje se izklopi ta fu*king poštar? Kar neke maile dobivam o novih temah, ki me en ku*c brigajo. Kje v osebnih nastavitvah se to izklopi? KJE?!

Tam kjer si vklopu ... Ali pri oddelku odkljukaš email nazaj na default (prazno), ali pa v profilu pri emailu označiš, da nočeš, da te spama.
««
29 / 74
»»