Forum » Slo-Tech » Prijavljanje napak
Prijavljanje napak

MrStein ::
... in dodajo novi.

Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

fizolcek ::
slo-tech ima SPF record "v=spf1 a a:posta.owca.info -all" posta.owca.info kaze na 193.95.254.133, pošto pa dostavljate iz 193.164.138.23, tako da vam verjetno marsikateri strežnik zavrača pošto.

Primoz ::
Mamo tud "a" notr (pac dva naslova možna) ... tko da ne bi smel.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

fizolcek ::
Ja, ampak tudi A ne kaže na IP, ki ga uporabljate za pošiljanje pošte?
slo-tech.com has address 193.164.138.20
slo-tech.com has address 193.164.138.20

michel ::
V temi ugani film, kar na enkrat ne morem več odgovarjati. V drugih temah pa lahko. Rešitev?!

CaqKa ::
ker so si zamislili da ne smeš prekratkih postov pisat, ker bi to nižalo kvaliteto foruma (predvidevam)

dzinks63 ::

El Nino ::
Evo, čestitke še z moje strani. Sem mislil da malo slabo vidim ko sem videl da je končno poštimano...

OmegaBlue ::
Dela pa ne dela, odvisno od ure. Posledica tega, da nekdo dokaj korenito šari zadnje dni po sistemu ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

MihaFirst ::
Meni Iskanje dela povsem normalno in se pogosto izkaže za koristno. Kaj je narobe z mano?

jedateruk ::
Upam, da veste, da vam iskalnik foruma ne dela. Lahko vtipkam katerokoli besedo, izberem vsa področja, pa ne dobim nič.
Saj lahko da je kdo že to omenil, ampak ker iskalnik ne dela, niti ne morem preverit, ali sem prvi, ki je to opazil ali ne. Dajte to poštimat.
Saj lahko da je kdo že to omenil, ampak ker iskalnik ne dela, niti ne morem preverit, ali sem prvi, ki je to opazil ali ne. Dajte to poštimat.

Beri dva posta višje.

karafeka ::
Jaz bi v zvezi s iskanjem predlagal, da omogočite iskanje po določenem topicu in določenem forumu, tako kot ima vsak normalen forum. Tista alternativa z googlom je v 90% škoda cajta, ker najde vse kaj drugega, samo tistega ne, kar bi rad. Pa niti po svojih temah oz. po temah, kjer sem sodeloval, ne morem iskat.
Povejte, kdaj bo iskanje funkcioniralo in kdaj bo funkcionalno?
Povejte, kdaj bo iskanje funkcioniralo in kdaj bo funkcionalno?

SmeskoSnezak ::
Kaj če bi rajš prebrali kakšno sporočilo pred vami. Govori se, da delajo na novem iskanju ali nečem, kar bo imelo novo izbolšano iskanje.
@ Pusti soncu v srce... @

Ne samo iskanje, zato pa traja malo dlje.

karafeka ::
Pa kako dolgo že to govorijo? Najmanj dve leti.
Tak forum, ki ponuja ogromno znanja, rešitev, mnenj ipd., mora pod nujno imeti dobro iskanje, ker drugače je skoraj neuporaben.
Tak forum, ki ponuja ogromno znanja, rešitev, mnenj ipd., mora pod nujno imeti dobro iskanje, ker drugače je skoraj neuporaben.

StratOS ::
Kaj moreš, - enkrat dela, drugič ne, mogoče se preveč ukvarjajo z kakovosjo iskanja

"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

Kako lahko rečeš, da ne deluje, vrne namreč 0 zadetkov, deluje, vendar ne kakovostno

SanAndreas ::
Tudi meni isto ne dela iskanje, kajti v ključnih besedah sem si vtipkal katerokoli besede, kar mi pade v glavo, pa nič ni kaj prida pokazalo, pa čeprav imam adsl
Gotovo je nekaj narobe v vašem strežniku, popravite jih da bo potem dobro delovalo

Gotovo je nekaj narobe v vašem strežniku, popravite jih da bo potem dobro delovalo

SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)

Dobro, da še sploh kaj druga deluje na serverjevi strani.
Čeprav vprašanja/odgovori se mislim da vedno ponavljajo, škoda res.
Čeprav vprašanja/odgovori se mislim da vedno ponavljajo, škoda res.

imagodei ::
Tole sicer ni napaka, ne vem pa, kam drugače to vtaknit...
Gledam zdaj po ST in vidim, da se mi vsakokrat, ko pritisnem gumb BACK v brskalniku, prejšnja stran naloži osvežena. A ste kaj popravljali (team ST)? Meni se to zdi moteče, ker pogosto pregledujem oddelek "teme zadnjih 24 ur". Po novem vsakokrat, ko kliknem neko zanimivo temo in se potem vrnem z back nazaj, osveži stran in me vrže na vrh. Ravno tako, če pregledujem "moje teme", mi po povratku v ta oddelek pokaže samo še tiste teme, ki jih nisem poklikal.
A je to na vaši strani, a se je pri meni kaj spremenilo? Poleg tega, da je moteče, se brez veze generira tudi nekaj več prometa.
Gledam zdaj po ST in vidim, da se mi vsakokrat, ko pritisnem gumb BACK v brskalniku, prejšnja stran naloži osvežena. A ste kaj popravljali (team ST)? Meni se to zdi moteče, ker pogosto pregledujem oddelek "teme zadnjih 24 ur". Po novem vsakokrat, ko kliknem neko zanimivo temo in se potem vrnem z back nazaj, osveži stran in me vrže na vrh. Ravno tako, če pregledujem "moje teme", mi po povratku v ta oddelek pokaže samo še tiste teme, ki jih nisem poklikal.
A je to na vaši strani, a se je pri meni kaj spremenilo? Poleg tega, da je moteče, se brez veze generira tudi nekaj več prometa.
- Hoc est qui sumus -

Zaradi del v ozadju in premika statik serverja je par stvar izklopljenih.

kriko1 ::
Je ena izmed izklopljenih zadev tudi pošiljanje obvestil o novih odgovorih na naročene teme?
Meni pribl. od včeraj ne deluje več.
Meni pribl. od včeraj ne deluje več.

Hja, že 2 dni ne deluje pošiljanje obvestil o novih odgovorih na izbrane teme.
Bi se dalo to popraviti oz. pregledati ?
lp
Bi se dalo to popraviti oz. pregledati ?
lp

Štimamo mailserver, se dela na tem že od včeraj.

Hja, zdaj vidim, da je potrebno še vse manualno prečekirat.
Hja še dobro da se v soboto in nedeljo nič ne dela.
Hja še dobro da se v soboto in nedeljo nič ne dela.

Hja opažam, da je sedaj, ko mailserver ne dela ST dela veliko hitreje, seveda je problem, ker morem vse poste manualno prečekirati.
A je že kakšen dan o vspostavitvi tega sistema vnaprej znan ?
A je že kakšen dan o vspostavitvi tega sistema vnaprej znan ?

Mail server ne laufa ne isti mašini kot s-t. S-T pa dela hitreje zaradi novih hrčkov.

Apple ::
Ejejejej...
jst sm pa isku napako pri sebi, da ne dobivam več nobenega emaila od STja...
Kaj je pa z LUGOS mailing listo?
jst sm pa isku napako pri sebi, da ne dobivam več nobenega emaila od STja...
Kaj je pa z LUGOS mailing listo?
LP, Apple

Hja, vem da težim, vendar zelo pogrešam obveščanje preko spletne plošče o novih odgovorih.
V upanju na hitro rešitev ...
V upanju na hitro rešitev ...

Sicer sem se navadil na Moje teme, vendar tok tok, mailing sistem (glej no glej) še vedno ne dela!? Da ni kakšen hrček gripe staknil
Oprostite da težim a si ne morem pomagat

Oprostite da težim a si ne morem pomagat

Sem požokal kaj se dogaja.

Hja, šele zdaj sem opazil en typo.
Mislim ta moj : "spletne plošče"
Sam ne vem, kako mi je to uspelo.
Drugače pa kar uporabljam opcijo "Moje teme" čeprav niso glih moje kot avtor, bolje bi bilo "Aktivne teme"
Spet smo pametni, a ne ?
Mislim ta moj : "spletne plošče"

Sam ne vem, kako mi je to uspelo.
Drugače pa kar uporabljam opcijo "Moje teme" čeprav niso glih moje kot avtor, bolje bi bilo "Aktivne teme"

Spet smo pametni, a ne ?

Kaj se samo meni dogaja, da ko hočem postat en prispevek, stisnem gumb 'pošlji', nakar me vrže na stran od teme, mojega prispevka pa ni tam. Če grem korak nazaj in poskusim še enkrat, mi vrže ven tisto famozno okno 'nimate dostopa'?!

Se pridužujem istim opazkom ...

Zakaj pa jaz pol samo enga vidim? Kdaj je bil pa ta drugi poslan, če lahko nekdo napiše kr zdaj sem pa že fajn zmeden.

Looney ::
Lej... če enkrat nekdo napiše post z neko vsebino ga lepo sprejme... naslednjič, ko slučajno v isti temi isti uporabnik poskuša poslati post z isto vsebino se pa nič ne zgodi...
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Hja, seveda pa kaj še, "vsak" post se bi moral zabeležiti z obzirom na ostale nastavitve (spamming, časovne opcije ipd ...) in ni odvisen od istega trenutka postanja drugega uporabnika in od ostalih zadev.
To se dogaja velikokrat predvsem v temah z veliko postov, ne vem ne javi kakšem sql error ali kakšno ostalo možno napako, zanimivo je da ti vsebino po ustreznem uspešnem postanju prikaže na koncu, pri neuspelem pa na začetku trenutne skupine.
Tudi nimate dostopa se pojavi pri history.back pri neuspelem postanju, torej je proglem zgleda na server side-u, mislim, zakaj pa ni kakšnega debuga aktivnega ?
Tudi pri refreshu ali aktivaciji nove povezave pri postanju zadeve na trenutnem postu ni, kot da nisi postal nič oz sploh nisi izbral opcijo "Pošlji", seveda pri alla neuspelih postih če se lahko tako izrazim.
To se dogaja velikokrat predvsem v temah z veliko postov, ne vem ne javi kakšem sql error ali kakšno ostalo možno napako, zanimivo je da ti vsebino po ustreznem uspešnem postanju prikaže na koncu, pri neuspelem pa na začetku trenutne skupine.
Tudi nimate dostopa se pojavi pri history.back pri neuspelem postanju, torej je proglem zgleda na server side-u, mislim, zakaj pa ni kakšnega debuga aktivnega ?
Tudi pri refreshu ali aktivaciji nove povezave pri postanju zadeve na trenutnem postu ni, kot da nisi postal nič oz sploh nisi izbral opcijo "Pošlji", seveda pri alla neuspelih postih če se lahko tako izrazim.

Ni problema nobenega. Isti avtor, ista tema, ista vsebina ... se namerno blokira.

Vsebine se razlikujejo od predhodnih, torej bi bilo dobro aktivirati oz. obvestiti končnega uporabnika na spamming in ostale časovne opcije, če je že to napaka, čeprav jih v mojem primeru ne gre tretirati za iste, post pa se zaradi meni nerazumljivih restrikcijah še vseeno ne zabeleži torej blokira, pri čemer ne gre za isto vsebino ali spamming.
V temah kot so en mali sloncek... ali stetje ne gre za "spammanje" istega uporabnika z istimi vsebinami, vsebine pa so skoraj slične.
V temah kot so en mali sloncek... ali stetje ne gre za "spammanje" istega uporabnika z istimi vsebinami, vsebine pa so skoraj slične.

"Skoraj slične" NI ENAKO "ista vsebina". Če se razlikuje za en znak, sistem post sprejme.