Forum » Slo-Tech » Prijavljanje napak
Prijavljanje napak

imagodei ::
Nekaj se mi je porodilo zdajle ob spremljanju zadnjih nekaj postov... Mogoče celo bolj spada med predloge (ampak tistega itak nihče ne jemlje resno).
Podpis je dinamičen in se zamenja na vseh poslanih sporočilih istega avtorja, če avtor zamenja post. Zakaj se tega ne bi spremenilo? Mnogokrat se kdo sklicuje v besedilu na ta ali oni podpis, primerjava pa postane popolnoma nesmiselna, če thread bere nekdo par mesecev kasneje, ko je podpis že zamenjan...
Predlagam, da se podpis vsakokrat zabeleži k tekstu.
(vprašanje se mi je pa porodilo po tem, ko sem razmišljal, če je vsebina ista, če zamenjaš podpis...?)
Podpis je dinamičen in se zamenja na vseh poslanih sporočilih istega avtorja, če avtor zamenja post. Zakaj se tega ne bi spremenilo? Mnogokrat se kdo sklicuje v besedilu na ta ali oni podpis, primerjava pa postane popolnoma nesmiselna, če thread bere nekdo par mesecev kasneje, ko je podpis že zamenjan...
Predlagam, da se podpis vsakokrat zabeleži k tekstu.
(vprašanje se mi je pa porodilo po tem, ko sem razmišljal, če je vsebina ista, če zamenjaš podpis...?)
- Hoc est qui sumus -

StratOS ::
Se vežem na odgovor Primoža:
Seveda so posti različni, torej je vsebina različna, zato bi post moral biti dodan v DB-u, kdaj pa kdaj (mislim da skupno 6-7 krat) pa sploh ne morem oddati posta (probal sem večkrat z različno vsebino pa ne gre), res pa da se je to zgodilo kot sem rekel 6-7 krat do zdaj in to v omenjenih postih.
Seveda so posti različni, torej je vsebina različna, zato bi post moral biti dodan v DB-u, kdaj pa kdaj (mislim da skupno 6-7 krat) pa sploh ne morem oddati posta (probal sem večkrat z različno vsebino pa ne gre), res pa da se je to zgodilo kot sem rekel 6-7 krat do zdaj in to v omenjenih postih.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

MrStein ::
glede podpisov se strinjam. To lahko celo zlorabijo, zato so ponekod naredili, da se podpis za nazaj nikoli ne spremeni. Argumentacija na slashdot je recimo bila (po meglenem spominu) :
- en ma nekaj v podpisu
- drug napise "strinjam se s tvojim podpisom, bi mogli takoj !"
- prvi potem spremeni podpis v nekaj kot "pobit vse <vstavi neko skupino ljudi, po moznosti manjsino>"
- result : instant nazi ! (dobesedno od slashdota)
- en ma nekaj v podpisu
- drug napise "strinjam se s tvojim podpisom, bi mogli takoj !"
- prvi potem spremeni podpis v nekaj kot "pobit vse <vstavi neko skupino ljudi, po moznosti manjsino>"
- result : instant nazi ! (dobesedno od slashdota)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Matevžk ::
Ali se motim, ali kljukici "Moje teme" in "email" zgoraj in spodaj (če se ne motim, se na dveh mestih prikažeta, če je dovolj dolga tema) nista sinhronizirani? Ko klikneš eno, se asinhrono pošlje request in spremeni (doda ali briše kljukica), vendar je na drugem mestu kljukica še vedno po starem in lahko še enkrat pošlješ isti request (poleg tega po 10 minutah ne veš več, katera je prava, in moraš refreshat).
lp, Matevžk

jest10 ::
Ena pritožba.
Ne morem narediti aktivnega linka...
Stran ki jo hočem linkati je: http://forums.amd.com/forum/categories....
Ne morem narediti aktivnega linka...
Stran ki jo hočem linkati je: http://forums.amd.com/forum/categories....

kriko1 ::
Ne vem če to samo meni dela, ampak določena mail obvestila ki jih dobivam (ne vsa) so zmaličena (ni pošiljatelja ter vsebina je skracana). Lahko vam forwardiram vzorec če želite investigirat.

Matevžk ::
@kriko1: Tudi jaz lahko potrdim to napako. Če se ne motim, se pojavlja konsistentno glede na temo: pri nekaterih temah ja, pri nekaterih ne.
lp, Matevžk

Ziga Dolhar ::
Zanimivo, jaz imam tudi opero mini, pa je nova stran bolj funkcionalna, celo odgovore se da pisat :)
https://dolhar.si/

dejanslo ::
Aja, na stari strani jaz nikoli nisem imel težav, sem lahko tudi pisal. Na novi pa vrže slikice člankov čez besedilo in pač enostavno ne vidiš besedila .. :)
There`s More Than One Way To Do It

Na novem slo-techu so ZS sedaj lepo na eni strani kar je super, vendar vseeno imam na voljo še za nazaj 276 strani (praznih). Se da to odpravit?

MrStein ::
Par pripomb na novi look.
(kar se sporočil v forumih tiče)
- levi del sporočila, ki vsebuje ono default slikico (ugibam, da je neke vrste avatar)
Čemu je namenjen ? Zakaj je čist prazen ? Razen one slikice, ki pa je skoz ista ?
- deli sporočil niso jasno ločeni. Torej del z avtojem in datumom, potem vsebina sporočila, pa podatki o sporočilu (Zgodovina spremem)
- citati so zelo nerodni (izgled), posebej večkratni
- Rdeča Črta(tm) ima po moje preveč belega odmika zgoraj in spodaj
(kar se sporočil v forumih tiče)
- levi del sporočila, ki vsebuje ono default slikico (ugibam, da je neke vrste avatar)
Čemu je namenjen ? Zakaj je čist prazen ? Razen one slikice, ki pa je skoz ista ?
- deli sporočil niso jasno ločeni. Torej del z avtojem in datumom, potem vsebina sporočila, pa podatki o sporočilu (Zgodovina spremem)
- citati so zelo nerodni (izgled), posebej večkratni
- Rdeča Črta(tm) ima po moje preveč belega odmika zgoraj in spodaj
Motiti se je človeško.

McLuzo ::
servus, nekaj me tare, upam da je prava tema... in sicer pošiljanje ZS. če grem npr. v male oglase in potem želim nekomu poslati ZS ne najdem nikjer knofa "pošlji ZS", oz na levem robu kjer je oddelek zasebna sporočila in če tam kliknem nova tema... kam hudiča vpišeš sprejemnika oz. naslovljenca? na vrhu mi piše samo naslov teme.
drugače pa lep nov disajn.
drugače pa lep nov disajn.

CaqKa ::
komentar na novi st.
v ie6 v primeru ko so v postih slikce, se le te ne vidijo na tistih postih ki so modre barve. ostala vsebina sicer ostane: Nadaljuj s sliko!
v ie6 v primeru ko so v postih slikce, se le te ne vidijo na tistih postih ki so modre barve. ostala vsebina sicer ostane: Nadaljuj s sliko!

Bojevnik ::
St.koda ne dela čisto pravilno, saj mi jo v temi
Java+MySQL
kaže "pod" desnim menijem, tako da ne vidim cele(Uporabljam pa novo Opero, če je slučajno pomembno).
Java+MySQL
kaže "pod" desnim menijem, tako da ne vidim cele(Uporabljam pa novo Opero, če je slučajno pomembno).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bojevnik ()

Khm, jaz kodo vidim normalno, uporabljam opero 9.5.
EDIT: aja, ti misliš da pri manjšem oknu porine napis čez ostale elemente, namesto da se pokaže scrollbar - isto pri meni in enako v FF. Napaka potrjena.
EDIT: aja, ti misliš da pri manjšem oknu porine napis čez ostale elemente, namesto da se pokaže scrollbar - isto pri meni in enako v FF. Napaka potrjena.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kriko1 ()

Iskraman ::
Mogoče je to že kdo ugotovu, ampak tiste številke v oklepajih zraven naslovov tem, ki prikazujejo, koliko novih odgovorov se je nabralo od zadnjega obiska, ne delujejo pravilno. Vedno je številka identična tisti, koliko je vseh odgovorov. V temi pa je tista črta postavljena pravilno.

AndrejS ::
Od danes naprej mi na vsaki strani slo-štek v IE javlja (vklučeno mam debugiranje) :
A Runtlime Error jas occurred.
Do you wish to Debug?
Line: 12
Error: Object required
A Runtlime Error jas occurred.
Do you wish to Debug?
Line: 12
Error: Object required

Person ::
Hm, ko dobiš na mejl obvestilo o odgovoru na temo, je mejl zelo čuden ...
Pošilja se pa na gmail.com
EDIT:
Pa te pokvarjeni mejli so občasni ... recimo lahko dobim vmes normalnega za kakšno drugo temo.
LP
Pošilja se pa na gmail.com
EDIT:
Pa te pokvarjeni mejli so občasni ... recimo lahko dobim vmes normalnega za kakšno drugo temo.
LP
Let's make something useful!
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: OmegaBlue ()

neres ::
servus, nekaj me tare, upam da je prava tema... in sicer pošiljanje ZS. če grem npr. v male oglase in potem želim nekomu poslati ZS ne najdem nikjer knofa "pošlji ZS"
... sicer pa zaenkrat pošiljanje ZS še deluje na star.slo-tech.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neres ()

Zorro ::
Meni se zdi moja statistika v osebnem profilu zelo čudna, namreč kar 50% mojih odprtih tem naj bi bili mali oglasi. Sam ne vem, če sem kdaj sploh objavil kakšen oglas!? No, v enem primeru vem, da sem namesto zasebnega sporočila kreiral oglas, vendar sem le tega takoj izbrisal. Sumim, da so vsi ti misteriozni oglasi, dejansko zasebna sporočila.
LP
LP

AndrejS ::
Ne vem čemu je namenjena ta tema, ker noben ne odpravlja napak katere so noter opisane, niti ne odgovori.
Bom še enkrat probal naštet napake , ki se že zelo dolgo pojavljajo
1. Zasebna sporočila: zakaj mi kaže da imam za 278 strani zasebnih sporočil ?
Zgleda da nekdo ni sposeben narediti ostranjevanja
2. Če imam vključeno razhroščevanje mi stran non-stop javlja JavaScript Errorje.
Morda bi bilo dobro prebrati kakšno knjigo o JS !
Bom še enkrat probal naštet napake , ki se že zelo dolgo pojavljajo
1. Zasebna sporočila: zakaj mi kaže da imam za 278 strani zasebnih sporočil ?
Zgleda da nekdo ni sposeben narediti ostranjevanja
2. Če imam vključeno razhroščevanje mi stran non-stop javlja JavaScript Errorje.
Morda bi bilo dobro prebrati kakšno knjigo o JS !

Ziga Dolhar ::
Opera mini, P1i.
Kr naenkrat se mi je tema sprmenila na crno, ki je zlo neprimerna za mali telefoncek, ful tezje jo je brat kot belo.
Ce poskusim nastavit belo, v operi mini zal ne deluje :/. Se mi pa zdi, da par dni nazaj menjava teme JE delovala. Primoz, si zamenjal default na belo al kaj?
Kr naenkrat se mi je tema sprmenila na crno, ki je zlo neprimerna za mali telefoncek, ful tezje jo je brat kot belo.
Ce poskusim nastavit belo, v operi mini zal ne deluje :/. Se mi pa zdi, da par dni nazaj menjava teme JE delovala. Primoz, si zamenjal default na belo al kaj?
https://dolhar.si/

CaqKa ::
Kolkor sem razumel je default črna, za izkaz žalovanja do preminule vrtnyke.
Vrtnyka R.I.P.
Vrtnyka R.I.P.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()

R33D3M33R ::
Nekako se ne morem odjaviti iz teme, četudi kliknem katerikoli link ob križcu. Ta sicer izgine, zadeva pa še vedno obstaja v mojih temah.
Na gumb pošlji lahko kliknem le v zgornjih 5 pikslih gumba. Ostali del gumba sploh ni zaznan kot link.
Brskalnik Konqueror: 3.5.9
Na gumb pošlji lahko kliknem le v zgornjih 5 pikslih gumba. Ostali del gumba sploh ni zaznan kot link.
Brskalnik Konqueror: 3.5.9
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

hamax ::
Ko kliknem na temo v kateri je nov post, me, v primeru da je ta nov post na naslednji strani, vrze na prejsnjo stran.
Namesto, da bi me vrglo na stran 27, kjer je nov post, me vrze na stran 26.
Upam da razumete kaj sem hotel povedati :D
Druga napakaj je pa se iz casov prejsnega designa. Ce jaz napisem zadnji post v podforumu, mi ta podforum oznaci kot neprebranega(tema z mojim postom je ze oznacena kot prebrana, le rdeca crta se pomakne pod prebrano temo).
edit. Se slika za prvo napako:
Namesto, da bi me vrglo na stran 27, kjer je nov post, me vrze na stran 26.
Upam da razumete kaj sem hotel povedati :D
Druga napakaj je pa se iz casov prejsnega designa. Ce jaz napisem zadnji post v podforumu, mi ta podforum oznaci kot neprebranega(tema z mojim postom je ze oznacena kot prebrana, le rdeca crta se pomakne pod prebrano temo).
edit. Se slika za prvo napako:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hamax ()

krho ::
V hitrem odgovoru ti & lt ; zapiše kot & lt ; in ne kot znak manjše.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

OmegaBlue ::
Hitri odgovor zaenkrat namerno požira takšne stvari.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

xeon ::
z ie6 v novem slo-techu, so po forumu, slike avatarje razmeče med besedila, in je moteče ter nečitljivo.

Trenutna rešitev je da se ne uporablja predpotopen browser. Avtarji bodo nekoč popravljeni.

V-i-p ::
Zgoraj na vrhu imate en jeben baner (programerji...), ko klikneš nanj, nič ne odpre. WinXP Sp2, Firefox 2.0.0.14
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Thagirion ::
Ta jeben banner je tako narejen, da ko se ti v tem banerju pokaže na desni strani PHP, Flash AS, .net, se pomakneš z miško na kateregakoli in potem klikneš na enega, malo bolj levo pa se ti pokaže majhno besedilo in če klikneš na to se ti odpre stran.simple ;)

r5r ::
Mene jezi seznam zadnjih novic, ki mi prekrije pol strani, ko grem z miško preko, saj uporabljam zavihke in miška ne mara delati ovinkov.

And it makes me wonder.

nicjasno ::
Pa ko se zarola seznam zadnjih novic navzdol, je banner _on top_ seznama, tako da prekriva naslove. ( Firefox 2.0.0.14 )
www.nicjasno.com | www.vsejasno.com

dejanslo ::
ne vem, ali gre za napako, ali je mišljeno tako, in sicer pri hitrem odgovoru ne moreš "na roko" citirati (da vpišeš <blockquote> .... )
There`s More Than One Way To Do It

Pri hitrem odgovoru <> pretvori v html entity.

sleser ::
Hmm, zgleda da sm malo počasen, ampak ne morem poslati zasebnega sporočila drugemu uporabniku. Kako?

infiniteLoop ::
V novici "Primeren čas za opazovanje ISS (21.05.2008 22:11)" mi kaze emotikon novega tipa, dasiravno sem izbral star.slo-tech.com, kajti novi videz mi ni po godu. Kaj mi je za storiti?
None of us is as dumb as all of us.

Looney ::
V jok pa na drevo. Novi ostajajo povsod enaki, stari se v novem dizajnu spremenijo.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Tilen ::
Novi se v starem dizajnu spremenijo. Le kot kaže v novicah ne.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

nurmaln ::
Pri hitrem odgovoru <> pretvori v html entity.
pa boste to porihtal?
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln
even if I have to do it myself!" - nurmaln

Stvar je namerna.

hamax ::
Čemu?
Moteče je predvsem pri €, $, ^...
Lahko bi te znake dodali v izjeme, ce ze html tagov ne dovolite...
Moteče je predvsem pri €, $, ^...
Lahko bi te znake dodali v izjeme, ce ze html tagov ne dovolite...

infiniteLoop ::
In? Se bo kaj naredilo glede teh pobeglih smajlijev? Vse spremembe niso vedno na bolje...
None of us is as dumb as all of us.

bluefish ::
ob uporabi hitrega odgovora se ne prikaže podpis.
No, verjetno bo to urejeno, ko bodo na voljo Nastavitve, ali pač...?
No, verjetno bo to urejeno, ko bodo na voljo Nastavitve, ali pač...?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()