Forum » Operacijski sistemi » Deljene mape in geslo na Win XP ter Win 7
Deljene mape in geslo na Win XP ter Win 7
B-king ::
Pozdravljeni,
Prosim vas za pomoč in nasvet ali je moja težava rešljiva.
V več-stanovanjski hiši imam narejeno domače omrežje 2x WIFI in 8x kabelski prikop na switch. Na teh 10ih računalnikih so nameščeni operacijski sistemi Windows XP, Windows 7 in Windows 8.1. Vsi računaliniki med seboj vidijo omrežne mape v skupni uporabi.
Zanima me, kako in kje bi lahko nastavil, da bi za vpogled in pisanje v točno določeni mapah v skupni uporabi (drugi računalni) opercijski sistem kjer se mapa nahaja zahteval geslo.
Bistvo vsega mi je da bi lahko iz vseh PCjev postopal do omrežne mape, ki pa je zakljenjena z geslom.
hvala
Prosim vas za pomoč in nasvet ali je moja težava rešljiva.
V več-stanovanjski hiši imam narejeno domače omrežje 2x WIFI in 8x kabelski prikop na switch. Na teh 10ih računalnikih so nameščeni operacijski sistemi Windows XP, Windows 7 in Windows 8.1. Vsi računaliniki med seboj vidijo omrežne mape v skupni uporabi.
Zanima me, kako in kje bi lahko nastavil, da bi za vpogled in pisanje v točno določeni mapah v skupni uporabi (drugi računalni) opercijski sistem kjer se mapa nahaja zahteval geslo.
Bistvo vsega mi je da bi lahko iz vseh PCjev postopal do omrežne mape, ki pa je zakljenjena z geslom.
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Multifunkcijska naprava v manjši pisarniOddelek: Kaj kupiti | 5395 (1760) | Klemenn |
» | Mapa v skupni uporabi?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1684 (1550) | Duhec |
» | Mreža med win 98in win7Oddelek: Omrežja in internet | 3448 (2693) | Duhec |
» | Brezžični internet v službiOddelek: Omrežja in internet | 1829 (1398) | poweroff |
» | Dostop do mojega računalnika v domačem omrežju onemogočeno ??!!?!??!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1805 (1675) | sese12 |