Forum » Strojna oprema » AMD ZEN - nova X86 Jedra
AMD ZEN - nova X86 Jedra
Temo vidijo: vsi

pegasus ::
Če hočeš hitrost, se znebi Windows. Zakaj misliš da Microsoft licencira windows server na 16 corov? Ker več winsi ne znajo smiselno uporabljat in je bolje na takem hardveru laufat več instanc winsev naenkrat, vsako z max 16 cori.

klinker ::

Grimnir3 ::
Če hočeš hitrost, se znebi Windows. Zakaj misliš da Microsoft licencira windows server na 16 corov? Ker več winsi ne znajo smiselno uporabljat in je bolje na takem hardveru laufat več instanc winsev naenkrat, vsako z max 16 cori.
Ti pa jih streljaš.
Ti je kdaj nerodno ko se poslušaš?

mtosev ::
Malo gledam navodila za xe360 tr5 https://www.silverstonetek.com/en/produ...
Pa mi ni jasno kako rabim AiO priključiti na matično. A rabim priključiti na AiO pump pin na matični ali rabim priključiti preko sata kabla. Žal mi v navodilih ni jasno. Četrta slika mi ni jasna.
Pa mi ni jasno kako rabim AiO priključiti na matično. A rabim priključiti na AiO pump pin na matični ali rabim priključiti preko sata kabla. Žal mi v navodilih ni jasno. Četrta slika mi ni jasna.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Rias Gremory ()

Rias Gremory ::
Temo si falil.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

DarwiN ::
Na AiO pump pin na matični, da lahko zadevo kontroliraš preko biosa.. Tisti sata adapter je zraven samo za primer, če plata nima priključka ali če ne želiš nobene možnosti upravljanja s črpalko.
Kaj že imaš vse komponente in montiraš?
To bi skoraj moral imet live stream.. Cel slotek bi te spremljal in navijal. Donacije bi kar deževale. :D
To bi skoraj moral imet live stream.. Cel slotek bi te spremljal in navijal. Donacije bi kar deževale. :D
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

RedDrake ::
Ejga, mtosev, daj preberi (ali še bolje, poglej in poslušaj video posnetke) kar ti drugi svetujejo okoli tvoje ideje za TR9000 serijo. TR je slabši v igrah od vsakega X3D in od večine intelove top ponudbe. Hkrati ima duplo ali več porabo energije. Totalno brez veze. Hell, intel 285K je boljša stvar od TR-ja za 99,99% taskov, and that's saying a lot.

tikitoki ::
Na AiO pump pin na matični, da lahko zadevo kontroliraš preko biosa.. Tisti sata adapter je zraven samo za primer, če plata nima priključka ali če ne želiš nobene možnosti upravljanja s črpalko.
Ne vem kdo bi doniral cudaku, ki kupuje precenjene stvari, ki jih ne potrebuje.

mtosev ::
Hvala Darwin.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,