Forum » Kaj kupiti » Zvočna do 100€
Zvočna do 100€
sennheiser ::
Na trenutni x-fi platinum fatal1ty champion seriji mi je očitno šla prednja enota po gobe. Moje potrebe ali pa želje so pa za pogon slušalk z 6,3 činčem. Željeno je da lahko kar preko zvočne (gumb) nastavljam glasnost le teh. Če je možno simulacija 5.1 zvoka preko slušalk za razne špile je OK ni pa pogoj.
Sledi pa vprašanje, v primeru da najdem nekaj samo za pogon slušalk ali se bo med seboj zadeva "tepla" med obstoječo, kamor imam priklopljen 5.1 sistem?
Ali naj raje razmislim samo 1 zvočna?
V takem primeru je zaželjeno seveda optika in coax da je na zvočni.
100€ je okvirna cena zaenkrat
Sledi pa vprašanje, v primeru da najdem nekaj samo za pogon slušalk ali se bo med seboj zadeva "tepla" med obstoječo, kamor imam priklopljen 5.1 sistem?
Ali naj raje razmislim samo 1 zvočna?
V takem primeru je zaželjeno seveda optika in coax da je na zvočni.
100€ je okvirna cena zaenkrat
dottor ::
Kakšne rabljen Xonar ST/STX, alpa kak drugi Xonar in 6,3 na 3,5 adapter. Če misliš imet eno zvočno za slušalke in eno za 5.1 bi bil pa bi lahko to reševal tako da bi vsakič v nadzorni plošči določil privzeto zvočno. Vsi Xonarji imajo Dolby certifikate, kateri znajo poustvarit surround. Sam imam Xonar D2 in G430 slušalke in imam 7.1 zvok preko Dolby headphone in Dolby Logic II nastavljeno po mojem okusu.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
sennheiser ::
Ta xonar mi ne omogoča drugače kot preko sw da uravnavam glasnost. Extra zato pa ne grem kupovati multimedijske tipkovnice, ker to ki jo imam ne zamenjam.
Zaenkrat kot kaše je opcija samo USB zunanja ali DAC converter.
Zaenkrat kot kaše je opcija samo USB zunanja ali DAC converter.
dottor ::
Ena opcija je tole:
http://www.mlacom.si/zvocne-kartice/cre...
http://www.mlacom.si/zvocne-kartice/cre...
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
Toxic ::
Lp!
Jaz bi imel tudi eno vprašanje. Imam slušalke Sennheiser HD558 in jih imam priklopljeno na kontroler od logitechovih zvočnikov... Zanima me če z tem izgubim kaj na kvaliteti slušalk, in če ja, kako jih lahko v nulo izkoristim? :D
Hvala!
Jaz bi imel tudi eno vprašanje. Imam slušalke Sennheiser HD558 in jih imam priklopljeno na kontroler od logitechovih zvočnikov... Zanima me če z tem izgubim kaj na kvaliteti slušalk, in če ja, kako jih lahko v nulo izkoristim? :D
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero zvočno kartico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12568 (8427) | Janac |
» | Gaming slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15175 (13335) | dottor |
» | Težave z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 2794 (2545) | MaticKregar |
» | Zvočna kartica ali slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 1468 (986) | Toxic |
» | Nakup slušalk in zvočneOddelek: Kaj kupiti | 2529 (1945) | cinkaCR7 |