Forum » Omrežja in internet » Cisco IP telefon
Cisco IP telefon
Cemmac ::
Živjo!
Siol IP telefon (Cisco Ip SPA502G) se mi ni hotel povezati, kljub pravilnim naslovom in nastavitvam, zato sem uporabil tovarniške nastavitve...potem se je telefon resetiral spremenil menije na angleški jezik in izbrisal vse nastavitve. Kako te nastavitve dobim nazaj na povezavo s Siol?
Hvala
Siol IP telefon (Cisco Ip SPA502G) se mi ni hotel povezati, kljub pravilnim naslovom in nastavitvam, zato sem uporabil tovarniške nastavitve...potem se je telefon resetiral spremenil menije na angleški jezik in izbrisal vse nastavitve. Kako te nastavitve dobim nazaj na povezavo s Siol?
Hvala
aleksander10 ::
Pokličeš TS in ti to uredijo.
Aleksander
"A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.)"
"A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.)"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi in androidOddelek: Omrežja in internet | 12938 (10016) | Anaa1 |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52194 (23944) | simone |
» | Windows update nedosegljiv zaradi menjave Siolovega modemaOddelek: Programska oprema | 4820 (4488) | Barti |
» | SIP telefonija s slovensko tel. številkoOddelek: Omrežja in internet | 4751 (4133) | blue |
» | NOKIA E60/E61/E70/E65/N80/N95 - SIOL VoIP - NASTAVITVE za cenejše oz, brezplačne klicOddelek: Mobilne tehnologije | 5833 (5282) | Apple |