Forum » Hlajenje in modifikacije » AIO vodno haljenje v ohišju NZXT s340
AIO vodno haljenje v ohišju NZXT s340
Insan3Lik3 ::
Pozdravljeni, ta ali pa naslednji mesec se bom odločil za All-In-One vodno hlajenje za moj računalnik (kakšen Corsair h100i ali kaj podobnega)
če poznate nzxt s340 poznate dizajn spredaj in koliko prostora imajo ventilatorji za zrak,
če ne je tu slika:
luknja je zgoraj in spodaj skozi celo sprednjo stran
zanima me pa ali je bolje narest:
-spredaj intake za radiator, zgoraj in zadaj pa 2x exhaust fane in posledično feedat gpu z toplješim zrakom
ali
-zgoraj in zadaj intake fane in pa exhaust čez radiator ven skozi sprednjo stran ohišja s posledično višjimi temperaturami na cpu (domnevam?)
če poznate nzxt s340 poznate dizajn spredaj in koliko prostora imajo ventilatorji za zrak,
če ne je tu slika:
luknja je zgoraj in spodaj skozi celo sprednjo stran
zanima me pa ali je bolje narest:
-spredaj intake za radiator, zgoraj in zadaj pa 2x exhaust fane in posledično feedat gpu z toplješim zrakom
ali
-zgoraj in zadaj intake fane in pa exhaust čez radiator ven skozi sprednjo stran ohišja s posledično višjimi temperaturami na cpu (domnevam?)
Napajalc ::
Gpu bo v tvoljmu primiru bolj vroč, torej exhaust gre skozi radjator. Probaj izvest tako, da gre čimveč svežga zraka mimo grafične kartice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilatorji (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 13608 (10451) | BlackCaiman |
» | Novo ohišje in hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7493 (5902) | solatko |
» | navijanje i7-920Oddelek: Navijanje | 3206 (2769) | N4m31355 |
» | Smer pretoka zrakaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3464 (2802) | axee |
» | Hlajenje ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 5026 (4500) | Seljak |