Forum » Loža » Alernativa bizi.si
Alernativa bizi.si
neznanko ::
Mam podjetje pa študiram če se mi splača 300€ na leto raskirat.
Gledam pa ponavadi bolj osnovne podatke: promet, dobiček, kapital pa take zadeve...
Pri brezplačni verziji me moti da nimam podatkov za nazaj, pa nekatera podjetja imajo zaklenjene podatke na bizi.si
Gledam pa ponavadi bolj osnovne podatke: promet, dobiček, kapital pa take zadeve...
Pri brezplačni verziji me moti da nimam podatkov za nazaj, pa nekatera podjetja imajo zaklenjene podatke na bizi.si
Vzdevek ::
Ravno sem svetoval kolegu, ne to se ti ne splača (njemu glede na vrsto dejavnosti). Vsi ti podatki so javno dostopni, bizi jih le lepo zapakira in proda po dobri ceni. Če pa v poslovanju uporabljaš te podatke dnevno, pa meniš, da ti bo zadeva olajšala poslovanje in ti ni škoda 300 eur. Go for it. Vseeno pa menim, da za te osnovne info ne potrebuješ bizija. Poglej malo tudi za pirsom.
Če se ti pa gre, da boš imel na Bizi svoj profil podjetja z povezavo na stran, FB linkom, ter sliko. Je to totalno zgrešeno, itak nekdo, ki išče tvoje podjetje mu mora v prvi vrsti najti tvojo spletno stran z temi podatki.
Ti pri biziju so tako nadležni ljudje polni umetnega znanja, ki jim ga stlačijo v glavo in potem to prodajajo dalje. Sami pa sploh ne vedo, kaj prodajajo ali zakaj prodajajo. Svetovalec, ki je prišel sploh ni vedel točno z katerimi podatki razpolagajo, koliko je obiska na strani. Skratka prodajal je meglo.
Če se ti pa gre, da boš imel na Bizi svoj profil podjetja z povezavo na stran, FB linkom, ter sliko. Je to totalno zgrešeno, itak nekdo, ki išče tvoje podjetje mu mora v prvi vrsti najti tvojo spletno stran z temi podatki.
Ti pri biziju so tako nadležni ljudje polni umetnega znanja, ki jim ga stlačijo v glavo in potem to prodajajo dalje. Sami pa sploh ne vedo, kaj prodajajo ali zakaj prodajajo. Svetovalec, ki je prišel sploh ni vedel točno z katerimi podatki razpolagajo, koliko je obiska na strani. Skratka prodajal je meglo.
Ja glede Bizija se mi zdi čisto predrago....
Bom preveril kako je s Pirs, drugače pa se bo treba na Ajpes navadit
Bom preveril kako je s Pirs, drugače pa se bo treba na Ajpes navadit
Vikking ::
Verjetno ga moti da je JOLP objavljen samo za dve leti nazaj. Za več let nazaj je možno pridobiti samo na izpostavah AJPES in je potrebno plačati 7,50 €.
Najbol me moti da vsa podjetja ne dovolijo prikaza na free verziji bizi.si
Drugače je ok
Drugače je ok
c3p0 ::
Imaš še bonitete.si, ki so cenejše. Sem jih pa hotel že odpovedat, pa so mi dali še znatno nižjo ponudbo in sem ostal naročnik. Slabost je, da v osnovni verziji ni podatkov za društva, zavode ipd., ampak večinoma rabim podatke za s.p. in d.o.o.
Nesta ::
Kdo ve kdaj bodo podatki podjetij prihodkov/odhodkov za leto 2014? Trenutno je samo do 2013.
blindb ::
@nesta:
Lani mislim da so bili nekje v mesecu Aprilu za prejsnje leto. V vsakem primeru morajo pocakati, da se iztece zakonski rok za oddajo zakljucnega porocila za prejsnje leto (datumi so na http://www.racunovodja.com/clanki.asp?c....
Lani mislim da so bili nekje v mesecu Aprilu za prejsnje leto. V vsakem primeru morajo pocakati, da se iztece zakonski rok za oddajo zakljucnega porocila za prejsnje leto (datumi so na http://www.racunovodja.com/clanki.asp?c....
Mislim da bi morali uvesti davek na idiotizem.
Ja je na novo. So me pa klicali iz bizi.si ker sem naročil demo dostop, pa so mi ponudili na obroke pa popust... Samo informativno, če kdo brez bizi.si ne more ;)
tony1 ::
Nesta ::
A se sam men zdi al so bizi.si ravnokar cist prenovili?
Absolutno na slabše. Pa počasneje dela in odpirajo se brezvezni pop-up tipa "počakajte trenutek". (Ne me je6at... )
Pa še najbolj osnovne finančne podatke zdaj skrivajo ko kača noge...
Ja zdej prakticno nic ni vec brezplacno tako kot prej.Torej sedaj ostane samo se pirs.si
mojsterleo ::
kar nekaj bonitetnih strani imas poleg bizi:
gvin.com (iz javnih knjiznic imas celo dostop kot uporabnik)
stop-neplacniki.si
idoo.si
dobre informacije dobis tudi na strani od kpk in seveda na ajpesu.
gvin.com (iz javnih knjiznic imas celo dostop kot uporabnik)
stop-neplacniki.si
idoo.si
dobre informacije dobis tudi na strani od kpk in seveda na ajpesu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spammanje mailboxa ob odprtju podjetja..Oddelek: Omrežja in internet | 1409 (892) | SeMiNeSanja |
» | Seznam IT podjetijOddelek: Loža | 3456 (2961) | Vice |
» | Davčna in matična številka podjetjaOddelek: Informacijska varnost | 4162 (3831) | Miha 333 |
» | Kaj se da izveti o podjetju na internetu-javni podatkiOddelek: Loža | 3744 (3337) | BCSman |
» | Podatki vseh slovenskiih podjetijOddelek: Omrežja in internet | 5685 (5271) | BlueRunner |