Forum » Pomoč in nasveti » Identifikacija naprav
Identifikacija naprav
barossa45 ::
Zdravo, prosil bi za pomoč pri prepoznavanju tehle naprav.
Prvi se mi zdi da je bil za server, potem una črna naprava bi bila lahko UPS ?
Čim več informacij bi rabil, je katera stvar kaj vredna, ali so zrele za na odpad ?
Lp.
Prvi se mi zdi da je bil za server, potem una črna naprava bi bila lahko UPS ?
Čim več informacij bi rabil, je katera stvar kaj vredna, ali so zrele za na odpad ?
Lp.
- spremenilo: barossa45 ()
MIHAc27 ::
Na računalniku (1 slika) imaš DAT kasetke za backup... to ima po moje zgodovinsko vrednost (10€)
Strežnik je dual core... hm mogoče 50€
4-5 slika je UPS... odvisno koliko časa še zdrži... 50€ če ne zdrži niti 5 minut, drugače več.
Edino tole zadnje ne prepoznam...videti je kot zunanji disk. Cena odvisna od kapacitete.. če je 500Gb potem mogoče 40€ drugače seveda manj.
Strežnik je dual core... hm mogoče 50€
4-5 slika je UPS... odvisno koliko časa še zdrži... 50€ če ne zdrži niti 5 minut, drugače več.
Edino tole zadnje ne prepoznam...videti je kot zunanji disk. Cena odvisna od kapacitete.. če je 500Gb potem mogoče 40€ drugače seveda manj.
barossa45 ::
Torej update:
Strežnik sem kar oddal enemu računalničarju, čeprav je rekel naj vržem stran.
Srebrna škatlica je prenosni disk, katerega bom obdržal saj si ga že dolgo želim. Res da je samo 200GB, vendar še vedno uporabna zadevica.
Glede UPS-ja, je pa nora zadeva, maso ima več kot 25kg . Priklopil sem računalnik gor, in je zadeva delala 1h+, potem pa je začel pisakat, da se bliža konec, tako da sem odklopil. Če je kdo zainteresiran bo naprodaj
Strežnik sem kar oddal enemu računalničarju, čeprav je rekel naj vržem stran.
Srebrna škatlica je prenosni disk, katerega bom obdržal saj si ga že dolgo želim. Res da je samo 200GB, vendar še vedno uporabna zadevica.
Glede UPS-ja, je pa nora zadeva, maso ima več kot 25kg . Priklopil sem računalnik gor, in je zadeva delala 1h+, potem pa je začel pisakat, da se bliža konec, tako da sem odklopil. Če je kdo zainteresiran bo naprodaj
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: barossa45 ()
Insan3Lik3 ::
kontaktiraj tukaj ti bojo mogoče znali kej več povedat
edit: podoben ki ima še lcd prikazovalnik so 600-700eur (novi seveda)
edit2: mislim da lahko dobiš 100-150e zanjga
edit: podoben ki ima še lcd prikazovalnik so 600-700eur (novi seveda)
edit2: mislim da lahko dobiš 100-150e zanjga
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Insan3Lik3 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220846 (49165) | nergac |
» | Igra: Ugani igro (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 16402 (10325) | oo7 |
» | Ugani avtomobil (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Na cesti | 52058 (36993) | dottor |
» | Ali je moja grafična pokvarjena? (gtx 970) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8666 (7323) | Jst |
» | Vrednost prenosnika? Toshiba F50-180Oddelek: Pomoč in nasveti | 1412 (1238) | MIHAc27 |