Forum » Pomoč in nasveti » OskarVeliki
OskarVeliki
18zimoni ::
Kaj ve mogoče kdo zakaj že par dni ni dostopna spletna trgovina OskarVeliki. Tudi poslano elektronsko sporočilo sistem vrne kot nedostavljeno in kot napako navede (DNS Error: Address resolution of oskarveliki.si. failed: Domain name not found).
Še 14 dni nazaj sem kupil pri njih par stvari in jih v dogovorjenem roku tudi dobil,sedaj pa kar na enkrat tema.Mogoče ve kdo kaj se dogaja?
Hvala za odgovore.
Še 14 dni nazaj sem kupil pri njih par stvari in jih v dogovorjenem roku tudi dobil,sedaj pa kar na enkrat tema.Mogoče ve kdo kaj se dogaja?
Hvala za odgovore.
- spremenil: 18zimoni ()
popster ::
oskar veliki je mel vedno bolj slabo izdelano spletno stran, kot praviš se je verjento sesula.
Spajky ::
Zgleda da so pozabli podaljšat domeno, če je pa DNS njihov lasten , pa zna bit, da se je sesul ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Maja41 ::
OBVESTILO
Obveščamo vas, da je Finančna uprava RS onemogočila dostop do domene oskarveliki.si zaradi preprečitve nadaljnjega opravljanja nedovoljene dejavnosti.
Obveščamo vas, da je Finančna uprava RS onemogočila dostop do domene oskarveliki.si zaradi preprečitve nadaljnjega opravljanja nedovoljene dejavnosti.
Miha 333 ::
Zanimivo bi bilo vedeti, kje ima Finančna uprava pravno podlago za takšno ravnanje. Kolikor vem, je po dosedanjih predpisih lahko blokado ali odstranitev spletne strani zahtevalo le sodišče z odredbo. Upam, da ponudnik / registrar ni kar slepo ubogal njihovega dopisa...
Aston_11 ::
Poglej, če so v stečaju/prisilni poravnavi in prijavi terjatev, sicer jim pošlji zahtevek za vračilo denarja. Verjetno bo tu veljalo načelo _prvi_prej_melje_.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna trgovina Oskar Veliki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 75993 (16979) | scipascapa |
» | Cenzura ali nesposobnost? Kako je FURS želel "zapreti" Facebook (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 33817 (27224) | Furbo |
» | ComShopOddelek: Kaj kupiti | 5776 (3735) | freesty |