Forum » Pomoč in nasveti » Ne morem najti jezička "location" pod lastnostmi mape
Ne morem najti jezička "location" pod lastnostmi mape
Jerrix ::
Včeraj sem dobil novi računalnik, na katerem je nameščen Windows 8.1 N. Vse gre kot po maslu, zelo zadovoljen z njim, problem je le, da mi vse datoteke shranjuje na SSD, na HDD pa nič. Ker lahko datoteke premakneš s pomočjo "lastnosti - location - move" sem se odločil, da tako tudi naredim. Toda pojavil se je problem, ker nikjer ne vidim jezička "location"
Če kdo ve, kaj je problem in kako ga rešiti, naj prosim pojasni. Vprašal bi pa tudi, kako spremeniti default direktorij za inštaliranje z SSD (C:) na HDD (D:)
Hvala.
Če kdo ve, kaj je problem in kako ga rešiti, naj prosim pojasni. Vprašal bi pa tudi, kako spremeniti default direktorij za inštaliranje z SSD (C:) na HDD (D:)
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba podatkov uTorrent Win10: SSD, i7Oddelek: Programska oprema | 3843 (2995) | Wakiii |
» | Premalo prostora na C:\ diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 3727 (3343) | Invictus |
» | Rabim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1019 (836) | Machete |
» | Kloniranje diskaOddelek: Programska oprema | 4326 (3480) | Duhec |
» | Windows 7 (SSD) in Ubuntu 12.04 (HDD)Oddelek: Operacijski sistemi | 919 (798) | Gates |