Forum » Loža » Upravljanje s strankami
Upravljanje s strankami
boss-tech ::
Ker imam čedalje več kupcev ter potencialnih kupcev, me zanima če kdo uporablja kakšen online crm sistem, ki bi omogočal pregled strank, kakšne izdelke je kupovala, kakšne izdelke išče, opomnik oz obveščanje morda tudi pregled na mapi, za lažje organiziranje dostave?
Da imaš lažji pregled nad vsem, ter kdaj koga obvestiti, dostaviti...
Hvala
Da imaš lažji pregled nad vsem, ter kdaj koga obvestiti, dostaviti...
Hvala
- spremenil: boss-tech ()
videc ::
Lahko pogledaš pri katerem od slovenskih ponudnikov ali preveriš, če bi ti SugarCRM Community Edition odgovarjal. Ga uporablja kar nekaj večjih podjetij na svetu.
Hvala. Sem naletel tudi na http://www.onepagecrm.com/ in omogoča tiste osnovne zadeve ki bi jih potreboval. Je pa tudi za
Android
Android
Je pa vprašanje ali se mi bo splačalo dat 12€ na mesec za tole, glede na to da še nimam takih prihodkov, da bi se to izplačalo
poweroff ::
Če ti je 12 EUR prevelik strošek, potem lahko vodiš te podatke v Excelu. Nima smisla vlagati denarja v nekaj, kar ti ne koristi. Po drugi strani pa - ko boš zadevo dovolj potreboval, ti 12 EUR ne bi predstavljalo nikakršnega stroška.
sudo poweroff
Yohan del Sud ::
Janurja sem prešel na opensource ERP/CRM Dolibarr, še kar zadovoljen, ma ga nisem testiral preveč na tvojem problemu, ampak baje to obvlada.
www.strancar.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Yohan del Sud ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ERP/CRM za manjše proizvodno podjetje (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 16361 (1805) | Goran's Blog |
» | crm za mala podjetjaOddelek: Programska oprema | 6962 (3141) | DJ-DUST |
» | Asterisk telefonska centralaOddelek: Omrežja in internet | 2723 (2192) | klemenst1 |
» | Enaa in problem z odkupnino.Oddelek: Pomoč in nasveti | 6790 (6171) | Janac |
» | Prilagodljiva aplikacija za vodenje aktivnostiOddelek: Programska oprema | 1435 (1154) | rokolaric |