Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Predsednik11 ::
Predsednik11 je izjavil:
Ĺ e ene kode sem se spomnil, ki tudi ni v isti zgradbi, je v precej oddaljeni drugi zgradbi istega vojaĹĄkega kompleksa. Sicer ne gre za sef, ampak zaklenjen prostor z oroĹžjem in oklepom.
To misliš verjetno na Army warhouses ?
Da.
Če se prav spomnim si v Stalker shadow of Chernobyl tam prvič v igri videl exoskeletone na vojakih.
Ikonična lokacija.
Enaplusdva ::
DLSS Multi Frame Generation 4X unlocked on RTX 3060 in S.T.A.L.K.E.R. 2
https://en.gamegpu.com/news/igry/rtx-30...
https://en.gamegpu.com/news/igry/rtx-30...
yayo ::
Tega dlcja pa noče in noče biti konec. Včeraj sem delal en stranski quest v CNPP, ko iščeš artefakte in si prisiljen skrivati se pred tisto PSI anomalijo, ki vse obarva v rumeno, ko je začel blowout, verjetno skriptiran. Mapa pokaže zatočišče v popolnoma ograjeni zgradbi brez odprtih vrat.
Mislim, da sem dvajsetkrat umrl preden sem našel točko kjer je bilo možno počakati na konec emisije. Lahko sem se globoko skril v katerokoli drugo zgradbo ampak, če ni bila tista označena nisem preživel.
Dobro seveda. Malce moteče mi je to množenje novih anomalij, ker, če bodo naredili še par iger v katerih se bodo pojavljale vedno nove bo to postal en tak generičen Assassin Creed univerzum. Tiste mercury anomalije so na primer en tak nepotreben gimmick, ki doda petnajst minut gameplaya in nima nobenega razloga za obstoj, posebno tiste lovke, ki štrcajo ven. Dlc mi je všeč ampak Stalker svet je v bistvu tako majhen, da dodajanje nekih novih labov, eksperimentov in likov, ki kuhajo nekakšno zamero ter kujejo maščevanje pa naj se zgodi karkoli na koncu izpade prisiljeno. Ne predstavljam si kaj bo morala ponuditi naslednja igra, da bo to meni še zanimivo. Po pravici se v mojem "head canonu" Stalker konča, ko Strelok postrelja C Consciousness znanstenike v tistih steklenih podih na koncu prve igre. Druga igra je prequel, kar je OK, tretja naj bo, tale četrta pa nekako ne pelje do nekega cilja, če ne tega, da se serija nadaljuje zaradi biznisa. Saj se rad vračam v Zono ampak bolj zaradi gameplaya kot kaj drugega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
Kako četrta igra ne pelje , do nekega konca ?. Ta Dlc konflikt je postavljen v sredino zgodbe Stalker 2 in nima s kocem kaj veliko veze.
Dodajanje labov saj že števile in oznake labov govorijo, da jih je po zoni več kot jih je bilo prijazanih v izvorni triologiji.
Naslednja igra če bo bog ve kaj se bodo spomnili ampak Kajmanov konec pokaže, da je sedaj po celem svetu polno zon.
Dodajanje labov saj že števile in oznake labov govorijo, da jih je po zoni več kot jih je bilo prijazanih v izvorni triologiji.
Naslednja igra če bo bog ve kaj se bodo spomnili ampak Kajmanov konec pokaže, da je sedaj po celem svetu polno zon.
Pa še pozdrav iz The Lands Between :)
Elden Ring.
A si prvič tam ali je to že kak novi skozihod?
nov patch se pri meni nalaga, 553mb
Zgodovina sprememb…
oo7 ::
Elden Ring.
A si prvič tam ali je to že kak novi skozihod?
nov patch se pri meni nalaga, 553mb
Sta dve malo različni poti odvisno ali si šel Duty ali Freedom.
Ja zunaj je novi patch.
Patch 2.0.6 is ready. This one is a minor crash fix patch that will help stalkers that experience annoying crashing anomalies too often, especially in the AMD region.
Gregor459 ::
Je komu uspelo priti v stavbo ABK-2 ?
Na eni strani so vrata i ikona rumenega ključa se pravi, da se, da nekako priti notri ? Na tej strani je tudi mreža, da ne moreš za stavbo na drugi strani pa te sprži flare anomalija.
Edina varjanta, ki sem jo našel je preko stavbe zdraven Machine shop kjer je prehod v stavbo ABK-2 ampak tam na vrhu preko tega prehoda so pa spet zaklenjena brata tam pa ni rumene ikone.
Na eni strani so vrata i ikona rumenega ključa se pravi, da se, da nekako priti notri ? Na tej strani je tudi mreža, da ne moreš za stavbo na drugi strani pa te sprži flare anomalija.
Edina varjanta, ki sem jo našel je preko stavbe zdraven Machine shop kjer je prehod v stavbo ABK-2 ampak tam na vrhu preko tega prehoda so pa spet zaklenjena brata tam pa ni rumene ikone.
Ti verjetno govoriš o ta prvem katerega najdeš in, ki je vezan na zgodbo. Jaz trenutno v CNPP (freedom varianta) raziskujem vprašaje. Water drop sem našel v DPP-2 zgradbi, takoj zahodno od Water Purification Facility kjer imaš bazo s Freedomi. Artefakt usmerjaš s pištolo do ene luknje v zidu. Sem porabil kakih 120 metkov.
MAPA igre
MAPA igre
Ti verjetno govoriš o ta prvem katerega najdeš in, ki je vezan na zgodbo. Jaz trenutno v CNPP (freedom varianta) raziskujem vprašaje. Water drop sem našel v DPP-2 zgradbi, takoj zahodno od Water Purification Facility kjer imaš bazo s Freedomi. Artefakt usmerjaš s pištolo do ene luknje v zidu. Sem porabil kakih 120 metkov.
MAPA igre
Ja vezan je na glavni quest. Brez tega artefakta sploh nisem mogel zapustiti sobe, ko pa sem imel artefakt pa se je začela merkury anomalija umikati.
Super mapa škoda, ker nisem vedel prej za njo :)
Elden Ring.
Še moja
Tam sem našel GP3A pa sem ga moral pustiti, ker v CNPP nimam nobenega osebnega stasha. Sem pa blizu našel tudi Zubr.
Kako si prišel gor na streho ?
Predvidevam, da preko anomalije ?
Sem že hodil tam okoli pa je povsod ograjam sem pa opazil anomalijo v zraku tisto je verjetno izhod iz stavbe. Kje je pa vhodna ? Ena anomalija je vidna na tistih ceveh ampak mi ni še uspelo priti tja.

JanBrezov ::
Sem že hodil tam okoli pa je povsod ograjam sem pa opazil anomalijo v zraku tisto je verjetno izhod iz stavbe. Kje je pa vhodna ? Ena anomalija je vidna na tistih ceveh ampak mi ni še uspelo priti tja.
Prvi krogec označuje stopnice, preko katerih prideš v nadhod, preko tega prideš do anomalije poleg nadhoda.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JanBrezov ()
Severozahodni kot mape CNPP. Severno od Unit 4 je ena gola površina z nametanimi kanalizacijskimi cevmi nad katero se vije en, ne vem kako bi mu rekel, dvignjen betonski viadukt. Gor pelje le eno stopnišče, je pa območje posejano z zombiji, snorki in tropi podgan katere se, sumim, stalno respawnajo. Tako, da je pametno imeti s seboj veliko ročnih granat. Ko prideš gor po stopnicah zaviješ levo. Po nekaj metrih je luknja v stropu viadukta, ki te pripelje na njegovo streho. Iz strehe se lepo vidi mehur anomalija v katero skočiš. Iz južne strani je popolnoma nevidna, ker jo viadukt skriva. V isti coni je par lokacij kjer dobiš en ognjeni artifakt in nekaj opreme iz Monolith stashev.
Prvi krogec označuje stopnice, preko katerih prideš v nadhod, preko tega prideš do anomalije poleg nadhoda.
Anomalijo sem opazil stopnic pa ne. Hvala za vizualno predstavitev :)
Jutri probam.
Severozahodni kot mape CNPP. Severno od Unit 4 je ena gola površina z nametanimi kanalizacijskimi cevmi nad katero se vije en, ne vem kako bi mu rekel, dvignjen betonski viadukt. Gor pelje le eno stopnišče, je pa območje posejano z zombiji, snorki in tropi podgan katere se, sumim, stalno respawnajo. Tako, da je pametno imeti s seboj veliko ročnih granat. Ko prideš gor po stopnicah zaviješ levo. Po nekaj metrih je luknja v stropu viadukta, ki te pripelje na njegovo streho. Iz strehe se lepo vidi mehur anomalija v katero skočiš. Iz južne strani je popolnoma nevidna, ker jo viadukt skriva. V isti coni je par lokacij kjer dobiš en ognjeni artifakt in nekaj opreme iz Monolith stashev.
Igraš Freedom ali Duty ? Boš preigral obe frakcije ?
Igram freedom. Duty kdaj drugič, ker igram zelo počasi. (baje okoli 60 ur do sedaj) Končam tole pa grem na Dawnwalkerja.

Ali je wish granter kje viden v 4 reaktorju ?Ti pa nisi sledil zgodbi. Lepo je bilo rečeno, da je bil wish granter / monolith premaknjen iz reaktorja 4 v SIRCAA. Ko Skif pride v SIRCAA, mu ga dajo v test. Med testom gre nekaj narobe, zato sledi spopad s SIRCAA silami (Ward), preden ga uspejo izklopiti. V reaktorju 4 je samo uničen podstavek, kjer je bil prej nameščen wish granter.
Zaključil DLc Cost of hope.
Vsekakor mi je boljši konec konec od frakcije DUTY. In tudi od konca DUTY naprej bom raziskal preostali del CNPP.
Dober DLC nimam pripomb razen to, da je konec glavnega questa.
Zdaj pa spet čakati na nov DLC in multiplayer. Bom pa med čakanjem na vsake toliko časa spet prižgal Stalker 2, da ostanem v formi. Itak imam pri tem igranju še za očistiti celoten Pripyat.
Edino ne vem pa kje sem izgubil puško Dnipro. Imel do konca nagrajeno z vsemi dodatki :(
Vsekakor mi je boljši konec konec od frakcije DUTY. In tudi od konca DUTY naprej bom raziskal preostali del CNPP.
Dober DLC nimam pripomb razen to, da je konec glavnega questa.
Zdaj pa spet čakati na nov DLC in multiplayer. Bom pa med čakanjem na vsake toliko časa spet prižgal Stalker 2, da ostanem v formi. Itak imam pri tem igranju še za očistiti celoten Pripyat.
Edino ne vem pa kje sem izgubil puško Dnipro. Imel do konca nagrajeno z vsemi dodatki :(

Po nesreči prodal ali pa ti jo je izmaknil Burer.
Oboje je možno.
Čeprav sem šel, do trgovca v CNPP v Duty campu kjer sem prodajal neke pobrane puške pa je ma več seveda če sem jo prodal.
Kar se pa tiče Burerja pa sem bolj v dvomih, ker vedno, ko vidim puške ležati na tleh vem, da bo tam burer in takoj vzamem Skifovo pištolo katere ti burer ne more izbiti iz rok.
Gregor459 ::
Ali je wish granter kje viden v 4 reaktorju ?Ti pa nisi sledil zgodbi. Lepo je bilo rečeno, da je bil wish granter / monolith premaknjen iz reaktorja 4 v SIRCAA. Ko Skif pride v SIRCAA, mu ga dajo v test. Med testom gre nekaj narobe, zato sledi spopad s SIRCAA silami (Ward), preden ga uspejo izklopiti. V reaktorju 4 je samo uničen podstavek, kjer je bil prej nameščen wish granter.
Ja tole sem fejt zamešal.
Najboljša taktita za premagat burerja ? Z njimi imam največ težav sploh če sta dva.
Da ga ti vidiš preden on tebe. Ali ga zelo od daleč zmehčaš s kako snajperko, ali ga izza vogala z ročnimi bombami. V skrajnem primeru upgrejdana sajga in poln okvir expanding nabojev v glavo, po možnosti s hrbtne strani. Jurišaš proti njemu v upanju, da prepozno reagira. Včeraj sem imel dva taka srečanja. Enkrat me je ubil, ker je videl mojo svetilko, nakar sem uporabil nightvisoon in ročne bombe izza vogala. Pred tem sem enega z rafalom v ksiht v trenutku, ko se je prikazal na dnu stopnišča, seveda s pravim tipom nabojev.
Zgodovina sprememb…
Granato lahko hitro dobiš nazaj od burerja. Najboljše ga je napast in l, ko aktivira ščit zbežis v kritje in poslušaš, do kdaj ima dvignjen ščit. Ko ščit pade napadeš in ponavljaš vajo. In paziti moraš na ležeča orožja, ker jih lahko uporabi kadar koli.

Kviz https://uquiz.com/quiz/hgG6nn/what-char...
Samo vpišete ime in začnete kviz.
Meni pravi "Strilok". Pol vprašanj je BS.
Res je pol vprašanj je kr nekej.
Ta je boljši - https://www.gotoquiz.com/what_s_t_a_l_k...

Res je pol vprašanj je kr nekej.
Ta je boljši - https://www.gotoquiz.com/what_s_t_a_l_k...
Ta je res boljši, a sem tega enkrat že reševal. Sem rešil spet in mi je spet dal enak rezultat.
International Scientific Group - You're very secretive, and operate in the background. You want to understand The Zone without the Ukrainian government hiding anything, and are particular interested in the underground labs.
Lojze1 ::
Enaplusdva ::
.
To je pa popolno snipersko gnezdo. Imaš kritje z vseh strani, ker je nedostopno. Če bi pa kdo hotel ulorabiti anomalijo pa ga bi itak videl čez dalnogled in pok ;)
Ja in ne. En vod Monolitovcev v exoskeletonih navali na teleport anomalijo, ko boš z sniperjem ustrelil jih 5 bosta dva že pri tebi. Pa še flare anomalija ne deluje na Monolitovce kot na ostale smrtnike.

.
To je pa popolno snipersko gnezdo. Imaš kritje z vseh strani, ker je nedostopno. Če bi pa kdo hotel ulorabiti anomalijo pa ga bi itak videl čez dalnogled in pok ;)
Problem te pozicije je, da se nimaš kam umaknit. Če napadeš skupino stalkerjev, po prvem strelu vedo, da je v okolici snajper, po drugem strelu vedo, kje je snajper in si gotof. Uporabijo suppresing fire, en skoči v anomalijo in je na tvoji pozicijo instantno. V naslednjem trenutku ti prejemnik 10+ metkov iz Saiga D-12.
Lojze1 ::
.
Problem te pozicije je, da se nimaš kam umaknit. Če napadeš skupino stalkerjev, po prvem strelu vedo, da je v okolici snajper, po drugem strelu vedo, kje je snajper in si gotof. Uporabijo suppresing fire, en skoči v anomalijo in je na tvoji pozicijo instantno. V naslednjem trenutku ti prejemnik 10+ metkov iz Saiga D-12.
Umakneš se lahko skok iz stavbe v anomalijo.
Pre anomalijo bi nastavil nekaj klasičnih Stalker pasti zica in granata