» »

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

««
76 / 78
»»

Gregor459 ::

Na Steamu ima igra peak 120k. Če bi igra izšla še v Rusiji minus game pass sigurno 300k.

Meizu ::

Pa itak, to vsi nabijamo zdaj :)

MojsterX ::

oo7 je izjavil:

2024 najbolj piratizirana igra v Rusiji Stalker 2.

Top 5 najbolj piratiziranih iger v Rusiji 2024.

S.T.A.L.K.E.R. 2:
Warhammer 40 000: Space Marine 2;
Black Myth: Wukong
Path of Exile II
Elden Ring

Kako za vraga lahko spiratiziraš Path of Exile 2? To ni logike, razen če majo private serverje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MojsterX ()

oo7 ::

MojsterX je izjavil:

oo7 je izjavil:

S.T.A.L.K.E.R. 2:
Path of Exile II
Elden Ring

Kako za vraga lahko spiratiziraš Path of Exile 2? To ni logike, razen če majo private serverje.

Tukaj je ta članek - https://www.vedomosti.ru/technology/art...

Pišejo pa tudi, da so piratske igre v letu 2024 padle za 13% v Rusiji.

STALKER 2's late-game content struggles. Is the Zone too empty? Many believe it starts strong but feels unfinished by the end

https://www.gamepressure.com/newsroom/s...

Men se je zdela regija Cooling towers najbolj nedokončana pa ne vem zakaj tak občutek pač.

yayo ::

oo7 je izjavil:

MojsterX je izjavil:

oo7 je izjavil:

S.T.A.L.K.E.R. 2:
Path of Exile II
Elden Ring

Tukaj je ta članek - https://www.vedomosti.ru/technology/art...

Pišejo pa tudi, da so piratske igre v letu 2024 padle za 13% v Rusiji.

Brez skrbi, Putin ukazal napravljot ruskaja konzolaja za neodvisnost od gnjili zahod.
https://www.tomshardware.com/video-game...
"Putindo64"

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Meizu je izjavil:

Pa itak, to vsi nabijamo zdaj :)

Kaj to ?

Stalkerja ane :)

Meizu je izjavil:

Stalkerja ane :)

Jst sem nekaj zabluzil :)
Trnutno še igraš Stalker 2 ? Že kakšen dober mod ?

Predsednik11 ::

MojsterX je izjavil:

oo7 je izjavil:

S.T.A.L.K.E.R. 2:
Path of Exile II
Elden Ring

Sigurno gre za privat serverje.

Trenutno igram free world varianto, hodim okrog po naselbinah, pobiram side misije, buildam ekonomijo, raziskujem po mapah itd.

Glede modov pa trenutno igram modular hard mode + še nekaj teh dodatkov kot je npr. overhauled weather, oxa, costumizable flashlight, mutant loot, field repair kits in podobno. Hudo zanimiv gameplay. :)

Meizu je izjavil:

Trenutno igram free world varianto, hodim okrog po naselbinah, pobiram side misije, buildam ekonomijo, raziskujem po mapah itd.

Glede modov pa trenutno igram modular hard mode + še nekaj teh dodatkov kot je npr. overhauled weather, oxa, costumizable flashlight, mutant loot, field repair kits in podobno. Hudo zanimiv gameplay. :)

Free world to je kakšen mod ?

Eden celo obstaja ampak ne, igram kar normalen playthrough ampak se ne obremenjujem preveč z glavno misijo trenutno, Modular Hard Mode pa ima med številnimi spremenjenimi parametri tudi pohitren refresh side misij in tudi poveča raznovrstnost teh misij.

Meizu je izjavil:

Eden celo obstaja ampak ne, igram kar normalen playthrough ampak se ne obremenjujem preveč z glavno misijo trenutno, Modular Hard Mode pa ima med številnimi spremenjenimi parametri tudi pohitren refresh side misij in tudi poveča raznovrstnost teh misij.

MOD za novi začetek - https://www.nexusmods.com/stalker2heart...

Če bo kdo sprobal naj poroča :)

nejodagreat ::

A kdo ve če so emissioni v Pripyatu možni? Po občutku še že dovolj dolgo sprehajam tam da bi se moral kakšen zgodit...

Rabim zato ker mi dva NPCja blokirata vrata do Degyja in se mi ne da hodit do Rostoka za fast travel, guide v Yanivu je seveda odsoten (bug) in upam da se ta dva premakneta v zaklonišče

Zgodovina sprememb…

Kot smo že prej omenili v tej temi sem precej ziher da se da s dev consolom poklicat vsak posamezen predmet v igri in ga odstranit ali pa nekje drugje spawnat. Predlagam da probaš s tem.

nejodagreat je izjavil:

A kdo ve če so emissioni v Pripyatu možni? Po občutku še že dovolj dolgo sprehajam tam da bi se moral kakšen zgodit...

Rabim zato ker mi dva NPCja blokirata vrata do Degyja in se mi ne da hodit do Rostoka za fast travel, guide v Yanivu je seveda odsoten (bug) in upam da se ta dva premakneta v zaklonišče

Če se spomnim prav je bila vsega skupaj samo 1 emisijaa v Pripyatu.

Jebeni, je teden dni od kadar sem končal pa že pogrešam cono. :8) (Tudi ker je KCD2 na začetku, in upam, da res le na začetku, tako počasen, da samo plevel nabiraš in stare motike po hlevih kradeš, da bilahko kos plesnivega kruha kupil) :P

Enaplusdva ::

nejodagreat je izjavil:

To me res čudi, da tisti guide v Yanivu niso še rešili s patchem sploh, ker ima ta bug tako veliko igralcev.

Meizu je izjavil:

Kot smo že prej omenili v tej temi sem precej ziher da se da s dev consolom poklicat vsak posamezen predmet v igri in ga odstranit ali pa nekje drugje spawnat. Predlagam da probaš s tem.

Sem pozabil napisat da igram na xboxu, tako da nimam te opcije

Izi ::

Prišel je novi velikanski popravek z več kot 1700 izboljšavami in popravki.

Patch 1.2

Stalkers!
We are ready to present you Patch 1.2.
A massive one, with over 1700+ improvements and fixes to all aspects of the game: balance, locations, quests, blockers, crashes, performance, more A-Life 2.0 fixes, you name it.

Vlečem dol patch dobrih 24 GB. Predvsem me zanima ali bo guide v Yanivu in mehanik v Pripyatu ali bosta še vedno manjkala.

Sedaj prvič vidim mehanika v Pripyatu. Guide v Yaniv pa tudi po tem patchu manjka.

Nič več oblakov čez CNPP po novem patchu ? :P

nejodagreat je izjavil:

Meizu je izjavil:

Sem pozabil napisat da igram na xboxu, tako da nimam te opcije

Ste tudi na xboxu dobili patch ? Zdaj dela ?

oo7 je izjavil:

Nič več oblakov čez CNPP po novem patchu ? :P

DLC ?

Uuuu, dim se počasi raz-kajuje 8-)

Mogoče v kratkem sledi tisti obljubljeni roadmap na začetku leta.

GoodGuy ::

Po 100-ih urah prlezu v Yaniv. S tem da imam še kar nekaj con za raziskat (Duga je med večjimi) in pobrat vse stashe (mam rad spucano mapo)

Končno mam dost dnarja, da popravljam zjebano opremo vsakič, ko grem za 1 uro ven :))
Iščem pa ne najdem nekaj za zamenjavo AR Clusterfuck orožja ampak dvomim, da bom kaj najdu.
V drugem slotu pa imam zdaj RAM-2 šrotarco.. nekak kolebam med tem in mojo staro Saigo, ki je mal bolšja za pobijanje blodsuckerjev (zarad magazina in hitrosti).
Najdu sem tut Veles detektor s katerim je zdej iskanje artefaktov simpl ko pasul. Uporabljam ga pa skoz :)), da se ognem tudi tistih vetrnih anomalij v katere običajno prišprintam mimgrede.

Je pa situacija s samo igro sedaj še slabša.
Rostok zmrzne sedaj tudi, če je slučajno emisija zunaj. Tako da se tega mesta izogibam na polno. Problem pa je, ker je ravno sredi vsega dogajanja.
Quick save povzroči mini shutter cele igre. Sicer sem to opazil včeraj, še pred patchom, tako da danes probam spet če bo kaj bolje.

Enaplusdva je izjavil:

Patch smo dobili, včeraj sem ga instaliral ampak še nisem mel cajta poskusit. Sicer sem vmes že opravil romanje do Rostoka in sem šel z guidom do Degyja, so pa vrata še vedno blokirana in zdaj ne morem ven. ;((
Če patch ne bo rešil tega bom preveril če se še rabim vračat tja, če ne bom sprintal iz Yaniva, v drugem primeru pa “rollback” na kakšen save kjer še lahko uporabljam vrata.

Polda ::

nejodagreat je izjavil:

Enaplusdva je izjavil:

Patch smo dobili, včeraj sem ga instaliral ampak še nisem mel cajta poskusit. Sicer sem vmes že opravil romanje do Rostoka in sem šel z guidom do Degyja, so pa vrata še vedno blokirana in zdaj ne morem ven. ;((
Če patch ne bo rešil tega bom preveril če se še rabim vračat tja, če ne bom sprintal iz Yaniva, v drugem primeru pa “rollback” na kakšen save kjer še lahko uporabljam vrata.

Še update - patch ni rešil problema, sem pa potem šel z guidom v Yaniv in od tam peš nazaj v Pripyat, pa grem za foro pogledat in onih dveh ni več bilo, tako da grem lahko normalno naprej. Se je pa na poti nazaj zgodil emission, mogoče je to rešilo, ali pa pač končno nekaj sreče z vsemi glitchi in bugi.

Ima zdaj kdo v Yaniv guide po novem patchu ? Pri meni še vedno manjka.

Danes že nov patch 1.2.1

Stalkers!

As always, by listening to your feedback here on Steam and other social media, we prepared Patch 1.2.1. It is dedicated mostly to fixing crashes, including those on loading save files. Here is the list of changes:

Fixed one of the crashes on loading save files related to AI logic.
Fixed one of the crashes on loading save files that were recorded when player had effects applied.
Fixed a few crashes related to lightning ball anomaly interaction with artifacts.
Fixed crash mostly occurred when moving away from hubs and during the Emission.

Thanks for staying with the Zone and making it a better place. We continue working on the game and implement improvements based on your comments and feedback. If you spot an anomaly, that is not supposed to be in the Zone, please, report it to our colleagues at Technical Support Hub. That will help us spot and investigate potential issues, and deal with them as fast as possible.

GoodGuy je izjavil:

Po 100-ih urah prlezu v Yaniv. S tem da imam še kar nekaj con za raziskat (Duga je med večjimi) in pobrat vse stashe (mam rad spucano mapo)

Končno mam dost dnarja, da popravljam zjebano opremo vsakič, ko grem za 1 uro ven :))
Iščem pa ne najdem nekaj za zamenjavo AR Clusterfuck orožja ampak dvomim, da bom kaj najdu.
V drugem slotu pa imam zdaj RAM-2 šrotarco.. nekak kolebam med tem in mojo staro Saigo, ki je mal bolšja za pobijanje blodsuckerjev (zarad magazina in hitrosti).
Najdu sem tut Veles detektor s katerim je zdej iskanje artefaktov simpl ko pasul. Uporabljam ga pa skoz :)), da se ognem tudi tistih vetrnih anomalij v katere običajno prišprintam mimgrede.

Je pa situacija s samo igro sedaj še slabša.
Rostok zmrzne sedaj tudi, če je slučajno emisija zunaj. Tako da se tega mesta izogibam na polno. Problem pa je, ker je ravno sredi vsega dogajanja.
Quick save povzroči mini shutter cele igre. Sicer sem to opazil včeraj, še pred patchom, tako da danes probam spet če bo kaj bolje.

Zanimivo, da Rostok še vedno zmrzuje.

Kot kaže so dodali še nekaj novih stvari.

Tega drevesa ni bilo prej tam ampak tudi novi jim ni najbolj uspel.

Ali je kdo od vas uporabljal RPG ?

Ja ampak ne, ker ima damage = 0

Meizu je izjavil:

Ja ampak ne, ker ima damage = 0

Pa še težak je. Že tako so težave s težo.

Tudi grenade launcher ni prav praktičen in dela malo škode.

GoodGuy ::

Enaplusdva je izjavil:

Ali je kdo od vas uporabljal RPG ?

samo na začetku da sem ubil Burerja, potem sem ga vtaknil v stash

Sem pa danes spet za par urc zalaufal igro.

Načeloma kakšnih izboljšav nisem opazil (po tem patchu, ki je bil zadnje dni). Sem si rekel, da grem probat v Rostok ampak nekako sem se v Yanivu zataknil :D
Med raziskovanjem sem našel Diamond Exosketelon in zadeva je kot ustvarjena zame, ker mam zmeraj probleme z težo šare ki jo nosim s sabo:))

Mal sem se tut špilal z nekim tornadom, ki je v tej coni, ampak bo mogla zadeva mal počakat:))

V sredini tornada je varno :)

GoodGuy je izjavil:

Med raziskovanjem sem našel Diamond Exosketelon in zadeva je kot ustvarjena zame, ker mam zmeraj probleme z težo šare ki jo nosim s sabo:))

Hint: jaz sem skozi skoraj celo igro šel pijan.

Takoj, ko sem dobil Diamond EXO sem dal weird water v skrinjo. Zona je lepša takrat, ko ni pijanega efekta.

Compiling shaders se mi zdijo pa s vsakim patchem daljši.

Saj jih lahko z engine ukazom izklopiš.

Ne vem zakaj to niso že tovarniško tako nastavili, če ne spreminjaš grafičnih nastavitev potem vsakokratni compiling shaderjev ni potreben. Scompilaš enkrat in nato izklopiš funkcijo.

Men compiling shaders sploh ne pridejo, do konca mi vedno zmrzne nekje na tri četrt. Moram pobrisati temp datoteke nato pa shaderji crashajo in potem lahko pridem v igro.

Meizu je izjavil:

Saj jih lahko z engine ukazom izklopiš.

Ne vem zakaj to niso že tovarniško tako nastavili, če ne spreminjaš grafičnih nastavitev potem vsakokratni compiling shaderjev ni potreben. Scompilaš enkrat in nato izklopiš funkcijo.

Kako izklopiš ?

V main settings ?

Zgodovina sprememb…

Če se komu ne, da preveč hodit teleport MOD - https://www.nexusmods.com/stalker2heart...

Strelok je tudi imel teleport.
««
76 / 78
»»