Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
oo7 ::
DJ-DUST ::
Ja začne z 0.5 kot prazen vse do 5kg, potem pa z časoma gubi na teži ko si ven iz boja. Melee damage tudi potegne vase.
Weird Water + Nut + Ball, Hypercube (max Bleed + Thermal) pa Thunderberry (max Endurance) trenutno...
Kako pa dobiš tistega na poppy fildu ? Saj je že nekaj časa nazaj kar sem probaval ampak ga nisem uspel dobiti. Mogoče bi se zdaj vrnil, ko imam boljši detektor :)
Orng ga je raztegnilo pa še strljal je :)
Evo sem dobil weird flower. Čeprav nisem čisto ziher kakšni so efekti.
Evo sem dobil weird flower. Čeprav nisem čisto ziher kakšni so efekti.
10% stealth bonus po spanju. Moje mnenje je, da ga daš v personal box in pozabiš na njega... :)
Še komu ostajajo oranžni znaki od emisij ?
Ko je emisija se ti sproži main quest, da se umakneš v varno stavbo. Ampak, ko je konec emisije tisti oranžen znak kar ostane na lokaciji. Jaz imam zdaj že tri take znake na mapi kjer mi piše naj se skrijem in počakam na konec emisije.
Nisem še našel. Večina artefaktov ima šibko točko radiacijo.
Ko je emisija se ti sproži main quest, da se umakneš v varno stavbo. Ampak, ko je konec emisije tisti oranžen znak kar ostane na lokaciji. Jaz imam zdaj že tri take znake na mapi kjer mi piše naj se skrijem in počakam na konec emisije.
Pomaga tudi za en artefakt z maximum radiation za pasom.
Nisem še našel. Večina artefaktov ima šibko točko radiacijo.
Ja enkrat mi je ostal znak od emisije, ampak v prejšnem gameplayu. Sedaj pa imam bug da sem zaključil side quest za Sidorovicha, mi je pa vseeno ostal med odprtimi v PDA...
Za sidrovicha imam jaz že zelo dolgo odprt stranski quest. Prinesti mu moram Harp artefakt. Sem kar malo pozabil na vse skupaj.
Meizu ::
Ubistvu meni je z weird water super delat misije ker sem nonstop pijan in lepo saturira sliko do te mere, da je skozi sence lepše videt kontraste nasprotnikov. Ubistvu če si pijan v tej igri definitivno profitiraš :)
Gregor459 ::
Meizu ::
Kaj je pa to za ena fora hodim zdaj proti Dugi ker bomo z vardovci razmontirali kao monolite in po poti kar vsakih 50 metrov v ruzak fašem nek random weapon. Imam že dva medium durability (rumena značka) snajperja, toza sem fasal, pa še par pištol in podobno. A to me nagrajuje the zone god al kako
Enaplusdva ::
Kaj je pa to za ena fora hodim zdaj proti Dugi ker bomo z vardovci razmontirali kao monolite in po poti kar vsakih 50 metrov v ruzak fašem nek random weapon. Imam že dva medium durability (rumena značka) snajperja, toza sem fasal, pa še par pištol in podobno. A to me nagrajuje the zone god al kako
Zanimiv hrošč čeprav bi bolj prav prišel na začetku igre v lesser zone, ko je vsega primanjkovalo
Izi ::
Jaz (in po foruumih sodeč kar precej ljudi) sem imel kar velik problem dobiti Weird Water artefakt.
Če prideš na območje anomalije kadarkoli ponoči ko je anomalija že aktivna ne boš našel artefakta. Po dnevi ga pa tako ali tako ni.
Po uri neuspešnega iskanja in po preizkušenih vseh nasvetih po forumih sem se moral prav spraviti pogledat v kodo v čem je problem in izkazalo se je da problem povzroča izključitev A-Life sistema.
V zadnjih verzijah so izključili A-Life ker je poleg prehude strojne zahtevnosti povzročal sesutja in nekaj težav, je pa izključitev povzročila nekaj novih problemov in en tak je ravno pri artefaktu Weird Water, ki ga je sedaj nenormalno težko dobiti.
Če bi A-Life deloval bi se artefakt spawnal vsak dan on 22:00 in despawnal ob 5:00 ne glede kje se mi nahajamo. Ker pa A-Life trenutno ne dela se artefakt ne spawna če nas v tistem trenutku ni v bližini.
Spawn po 22. uri v kodi niso predvideli, ker če bi A-Life deloval bi se artefakt vedno spawnal ob tej uri in bi bil torej vedno tam.
Edina možnost trenutno da dobiš Weird Water artefakt je da si točno ob 22:00 na mestu anomalije ali v njeni bližini. (Uro vidiš v zgornjem desnem kotu svojega PDA, na primer če pritisneš tipko "M" za Mapo.) Takrat ga lahko takoj pobereš. Če prideš samo malo kasneje ga ne moreš več najti ker ga sploh ni in se tudi ne bo spawnal. Običajni AI deluje nekje v krogu 200 metrov, vse ostalo območje v igri pa trenutno zamrznjeno čaka da naš junak pride v bližino. Pravijo da ga popravljajo in vključitev A-Life je v načrtu nekoč v prihodnosti.
Našel sem še da se Weird Water ne spawna kjerkoli ampak ima samo 3 točno določene fiksne točke in naključno izbere eno izmet teh treh. Vse 3 so zelo blizu centra anomalije, tako da če je tam ga je zelo lahko najti.
Če prideš na območje anomalije kadarkoli ponoči ko je anomalija že aktivna ne boš našel artefakta. Po dnevi ga pa tako ali tako ni.
Po uri neuspešnega iskanja in po preizkušenih vseh nasvetih po forumih sem se moral prav spraviti pogledat v kodo v čem je problem in izkazalo se je da problem povzroča izključitev A-Life sistema.
V zadnjih verzijah so izključili A-Life ker je poleg prehude strojne zahtevnosti povzročal sesutja in nekaj težav, je pa izključitev povzročila nekaj novih problemov in en tak je ravno pri artefaktu Weird Water, ki ga je sedaj nenormalno težko dobiti.
Če bi A-Life deloval bi se artefakt spawnal vsak dan on 22:00 in despawnal ob 5:00 ne glede kje se mi nahajamo. Ker pa A-Life trenutno ne dela se artefakt ne spawna če nas v tistem trenutku ni v bližini.
Spawn po 22. uri v kodi niso predvideli, ker če bi A-Life deloval bi se artefakt vedno spawnal ob tej uri in bi bil torej vedno tam.
Edina možnost trenutno da dobiš Weird Water artefakt je da si točno ob 22:00 na mestu anomalije ali v njeni bližini. (Uro vidiš v zgornjem desnem kotu svojega PDA, na primer če pritisneš tipko "M" za Mapo.) Takrat ga lahko takoj pobereš. Če prideš samo malo kasneje ga ne moreš več najti ker ga sploh ni in se tudi ne bo spawnal. Običajni AI deluje nekje v krogu 200 metrov, vse ostalo območje v igri pa trenutno zamrznjeno čaka da naš junak pride v bližino. Pravijo da ga popravljajo in vključitev A-Life je v načrtu nekoč v prihodnosti.
Našel sem še da se Weird Water ne spawna kjerkoli ampak ima samo 3 točno določene fiksne točke in naključno izbere eno izmet teh treh. Vse 3 so zelo blizu centra anomalije, tako da če je tam ga je zelo lahko najti.
Zmajc ::
Ja, treutno se nič izven radiusa 150-200m ne spawna ker A-life ne deluje. Jaz sem shranil pozicijo na robu anomalije ter shranil dokler se weird water ni spawnal na enim izmed lokacij.
Me je pa hudo motil drunk efekt zato sem naložil anti drunk mod za weird water. Na UW monitorju mi je plesalo celo obzorje gor in dol, neigrabilno, kot da sem na ladji.
Me je pa hudo motil drunk efekt zato sem naložil anti drunk mod za weird water. Na UW monitorju mi je plesalo celo obzorje gor in dol, neigrabilno, kot da sem na ladji.
Mene tisti efekt ne moti pretirano. Barve postanejo prenasičene in malenkost se majem. Verjetno je na Ultra širokem monitorju to videti huje kot na 16:9. Jaz to vzamem kot znak da je čas da se obrnem in odpravim proti Bazi Vmes še vedno lahko pobiram stvari ko me kdo napade in do Baze sem ravno na robu preobteženosti.
Ja na 32:9 je efekt grozen, tla se premikajo skoraj od dna do vrha zaslona, moral sem weird water dat dol da mi ni bilo slabo dokler nisem naloži mod.
Weird water ni težko dobiti če veš na katerem kamnu moraš stati tja greš pa malo pred 22.00 uro nato se ti artefakt prikaže direktno pred tabo in ga samo pobereš.
Mene drunk efekt tudi moti ampak sem se že malo navadil.
Mene drunk efekt tudi moti ampak sem se že malo navadil.
Sem končno našel extended mag za integral.
Grem v stash grem z miško na orožje mi pokaže, da potrebujem naboje 9x19MM - še piše Integral.
Grem ven hočem dati reload in naboji niso pravi. V resnici pašejo 45 ACP.
Verjetno bug ali pa so se razvijalci zmotili ?
Grem v stash grem z miško na orožje mi pokaže, da potrebujem naboje 9x19MM - še piše Integral.
Nekatere nadgradnje orožja spremenijo kaliber municije. Moraš pazljivo prebrati opis nadgradnje preden kaj nadgradiš.
In ko se kaliber spremeni se to na orožju ne vidi takoj ker v mestu orožje ne deluje. Ko prideš ven iz mesta in lahko spet v roke vzameš orožje bo tudi na orožju pravilno pisalo katero municijo uporablja.
Nekatere nadgradnje orožja spremenijo kaliber municije. Moraš pazljivo prebrati opis nadgradnje preden kaj nadgradiš.
In ko se kaliber spremeni se to na orožju ne vidi takoj ker v mestu orožje ne deluje. Ko prideš ven iz mesta in lahko spet v roke vzameš orožje bo tudi na orožju pravilno pisalo katero municijo uporablja.
Aja potem bo to to. Ko sem nadgrajeval orožje sem moral spremeniti tudi kaliber čeprav pa pod opisom orožja še vedno piše, da potrebujem originalne naboje.
Ker sem orožje nagradil že kar nekaj časa nazaj samo uporabljal ga nisem skoraj nič, ker jei mel samo 20 nabojev sedaj z extended magom pa 30.
Maček plus bloodsucker je kar težka kombinacija za premagat. Na začetku sta se nekaj med sabo napadala potem pa oba name še dobro da je bil tam nek avto.
M-XXXX ::
Obstaja kakšen mod za dejanski fast travel.
Včeraj sem popizdeval. Poln opreme po SICCAA (al kaj je že) misiji grem do prve baze (cca 1.2km hoje), baza je "zaprta". Dober kilometer do druge baze (zaprta). Spet dober kilometer do tretje baze...
Mi čedalje bolj deluje kot walking simulator in priznam da kakor me je igra potegnila me to pa neverjetno odbija...
Uglavnem je kakšna MOD rešitev za to?
Včeraj sem popizdeval. Poln opreme po SICCAA (al kaj je že) misiji grem do prve baze (cca 1.2km hoje), baza je "zaprta". Dober kilometer do druge baze (zaprta). Spet dober kilometer do tretje baze...
Mi čedalje bolj deluje kot walking simulator in priznam da kakor me je igra potegnila me to pa neverjetno odbija...
Po Sircii je kriza ja ampak bo kmalu bolje s bazami.
Fast Travel Anywhere - https://www.nexusmods.com/stalker2heart...
Fast Travel with Anyone - https://www.nexusmods.com/stalker2heart...
M-XXXX ::
Oo vhunsko.
Ne gre se mi za "goljufanje" ampak zgolj da prihranek časa, da ni treba teh velikih razdalj hodit.
Oo vhunsko.
Ne gre se mi za "goljufanje" ampak zgolj da prihranek časa, da ni treba teh velikih razdalj hodit.
Ampak vseeno si naredi eno varnostno kopijo save datoteke, ker nikoli ne veš kaj gre lahko narobe.
On PC, save files are located at:
Steam, GOG, Epic Games Launcher:
\Users\UserName\AppData\Local\Stalker2\Saved\SaveGames
Revolver je zakon :)
Po moje je revolver kar dobra zamenjava za shotgun.
Meni je revolver eden najljubših orožij. Praktično vse človeške nasprotnike 1 shotaš v obraz.
Ja pa tudi mutante čeprav tiste tahitre je lažje zadeti s šrotom kot revolverjem.
Če dobim še en revolver bom še enega nadgradil in dal v inventorij če se slučajno eden pokvari za rezervo.
Predsednik11 ::
Če koga zanima in hoče raziskovat zono brez omejitev. Guide travel za vse možne baze:
Tudi če ne slediš zgodbi lahko odleneš vse regije vključno z Pripyatom, ki je zaklenjen do določene misije. Preskočiš vagon na meji... :)
Main story me čaka za vstop v SIRCAA, tako da Monoliti še niso "problem" v spodnjem delu zone.
Te cene so odvisne od vodiča ali od dolžine potovanja ?
Nekaj mi ni čisto jasno. Kako je tisti artefakt končal v Skifovem stanovanju ? To je karibski experiment 2 ?
Enaplusdva je izjavil:
Nekaj mi ni čisto jasno. Kako je tisti artefakt končal v Skifovem stanovanju ? To je karibski experiment 2 ?
Tako je, Dr. Dalin je bil neučakan in je malo preveč ekperimentiral... :)
Našel sem en težki mitraljez 20 kg 500 nabojev brez reloada. Kdo uporablja ?
Sem ga nosil malo naokoli, do konca posodobljen je kar zabaven za streljat ampak z metki 1000+ je kar težko vse skupaj za kar ponuja, damage output se mi zdi premajhen...
Ja pretežak je. Razen če bi to bilo edino orožje katerega bi vzel s sabo pa še to bi bilo pretežko. 20 kg plus naboji.
Če še kdo ne ve. Električna anomalija katera je podobna krogli in potuje po zraku ti sledi in te strese. Nato pride spet druga... če odstraniš artefakte iz equipment in jih daš v inventorij te anomalija ne bo napadala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Igre | 132875 (16953) | oo7 |
» | S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 91866 (9746) | Meizu |
» | Igra: Ugani igro (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 16644 (10567) | oo7 |
» | ArealOddelek: Igre | 4537 (4266) | Heavy |
» | Igre podobne Fallout 3 (New vegas)Oddelek: Igre | 7418 (7134) | yayo |