Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Predsednik11 ::
Predsednik11 je izjavil:
Ĺ e ene kode sem se spomnil, ki tudi ni v isti zgradbi, je v precej oddaljeni drugi zgradbi istega vojaĹĄkega kompleksa. Sicer ne gre za sef, ampak zaklenjen prostor z oroĹžjem in oklepom.
To misliš verjetno na Army warhouses ?
Da.
Če se prav spomnim si v Stalker shadow of Chernobyl tam prvič v igri videl exoskeletone na vojakih.
Ikonična lokacija.
Enaplusdva ::
DLSS Multi Frame Generation 4X unlocked on RTX 3060 in S.T.A.L.K.E.R. 2
https://en.gamegpu.com/news/igry/rtx-30...
https://en.gamegpu.com/news/igry/rtx-30...
yayo ::
Tega dlcja pa noče in noče biti konec. Včeraj sem delal en stranski quest v CNPP, ko iščeš artefakte in si prisiljen skrivati se pred tisto PSI anomalijo, ki vse obarva v rumeno, ko je začel blowout, verjetno skriptiran. Mapa pokaže zatočišče v popolnoma ograjeni zgradbi brez odprtih vrat.
Mislim, da sem dvajsetkrat umrl preden sem našel točko kjer je bilo možno počakati na konec emisije. Lahko sem se globoko skril v katerokoli drugo zgradbo ampak, če ni bila tista označena nisem preživel.
Dobro seveda. Malce moteče mi je to množenje novih anomalij, ker, če bodo naredili še par iger v katerih se bodo pojavljale vedno nove bo to postal en tak generičen Assassin Creed univerzum. Tiste mercury anomalije so na primer en tak nepotreben gimmick, ki doda petnajst minut gameplaya in nima nobenega razloga za obstoj, posebno tiste lovke, ki štrcajo ven. Dlc mi je všeč ampak Stalker svet je v bistvu tako majhen, da dodajanje nekih novih labov, eksperimentov in likov, ki kuhajo nekakšno zamero ter kujejo maščevanje pa naj se zgodi karkoli na koncu izpade prisiljeno. Ne predstavljam si kaj bo morala ponuditi naslednja igra, da bo to meni še zanimivo. Po pravici se v mojem "head canonu" Stalker konča, ko Strelok postrelja C Consciousness znanstenike v tistih steklenih podih na koncu prve igre. Druga igra je prequel, kar je OK, tretja naj bo, tale četrta pa nekako ne pelje do nekega cilja, če ne tega, da se serija nadaljuje zaradi biznisa. Saj se rad vračam v Zono ampak bolj zaradi gameplaya kot kaj drugega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
Predsednik11 ::
Kako četrta igra ne pelje , do nekega konca ?. Ta Dlc konflikt je postavljen v sredino zgodbe Stalker 2 in nima s kocem kaj veliko veze.
Dodajanje labov saj že števile in oznake labov govorijo, da jih je po zoni več kot jih je bilo prijazanih v izvorni triologiji.
Naslednja igra če bo bog ve kaj se bodo spomnili ampak Kajmanov konec pokaže, da je sedaj po celem svetu polno zon.
Dodajanje labov saj že števile in oznake labov govorijo, da jih je po zoni več kot jih je bilo prijazanih v izvorni triologiji.
Naslednja igra če bo bog ve kaj se bodo spomnili ampak Kajmanov konec pokaže, da je sedaj po celem svetu polno zon.
Pa še pozdrav iz The Lands Between :)
Elden Ring.
A si prvič tam ali je to že kak novi skozihod?
nov patch se pri meni nalaga, 553mb
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
oo7 ::
Pa še pozdrav iz The Lands Between :)
Elden Ring.
A si prvič tam ali je to že kak novi skozihod?
nov patch se pri meni nalaga, 553mb
Sta dve malo različni poti odvisno ali si šel Duty ali Freedom.
Ja zunaj je novi patch.
Patch 2.0.6 is ready. This one is a minor crash fix patch that will help stalkers that experience annoying crashing anomalies too often, especially in the AMD region.
Gregor459 ::
Je komu uspelo priti v stavbo ABK-2 ?
Na eni strani so vrata i ikona rumenega ključa se pravi, da se, da nekako priti notri ? Na tej strani je tudi mreža, da ne moreš za stavbo na drugi strani pa te sprži flare anomalija.
Edina varjanta, ki sem jo našel je preko stavbe zdraven Machine shop kjer je prehod v stavbo ABK-2 ampak tam na vrhu preko tega prehoda so pa spet zaklenjena brata tam pa ni rumene ikone.
Na eni strani so vrata i ikona rumenega ključa se pravi, da se, da nekako priti notri ? Na tej strani je tudi mreža, da ne moreš za stavbo na drugi strani pa te sprži flare anomalija.
Edina varjanta, ki sem jo našel je preko stavbe zdraven Machine shop kjer je prehod v stavbo ABK-2 ampak tam na vrhu preko tega prehoda so pa spet zaklenjena brata tam pa ni rumene ikone.