Forum » Kaj kupiti » Oki laserski tiskalniki
Oki laserski tiskalniki
Cosmo ::
Zanima me, ce ima kdo kake izkusnje z Oki laserskimi tiskalniki...se ga splaca kupit ali naj pogledam se kaj drugega?
Zanima me predvsem 10e model
lp
Zanima me predvsem 10e model
lp
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Ribicija ::
Jaz ga absolutno ne priporočam. Problemi z driverji, problemi z mrežo (sharing),... Nočem imeti več z njim opravka pod nobenim pogojem. RAjše daj malo zraven za CANON LBP 800 ki se ga da dobiti za 80kSIT ali pa za HP 1100.
Lp
Lp
andrej ::
Jaz mam doma OKI 10ex pa dela cisto normalno. Je hiter pa kvaliteta izpisa je dobra. KAksnih vecjih tezav nisem mel, razen tu pa tam je blo pod w2k kaj z driverji, ker je vcasih nekaj zabluzo. Ampak zdaj je OK.
Drugace pa so tudi strozki zelo nizki - toner pride okrog 7k. Na splosno ne kupim vec kaj drugega kot laserja - barve tako niso tak pomembne tak, da...
Drugace pa so tudi strozki zelo nizki - toner pride okrog 7k. Na splosno ne kupim vec kaj drugega kot laserja - barve tako niso tak pomembne tak, da...
roscha ::
Mogoce malo mim ampak samo za informacijo. Canon je proizvajalec ENGINOV za HP printerje, tako da glede kvalitete izpisa ni med enim in drugim nobene razlike. Tudi tonerji so identicni. (no oznake ravno ne) Finta je samo v koncu elektronike, ki skrbi za komunikacijo s PCjem. Canon ima svojo (hmnja) HP pa svojo. Mislim da ni potrebe posebej povdarjati cigava je boljsa...
by!
by!
Ribicija ::
Pa razlika je še ta da ima HP driverje tudi za DOS, CANON pa ne dela v dosu.
Drugače pa sta tudi po izgledu precej podobna.
lp
Drugače pa sta tudi po izgledu precej podobna.
lp
Tjulenj ::
ce te ze vsi spreobracajo da kupi kak drug model, te bom pa se jaz kupi panasonica. namesto kartus za 20000 kupis samo prasek, ki ga vsujes v kartuso, za 3000. po kakih 20-ih polnitvah, pa tudi celotno kartuso zamenjas za 20000 tako kot pri ostalih
andrej ::
moje osebno mnenje je - ne se dotikat Panasonicov. Raje das malo vec denarja pa mas dober laserski tiskalnik
Cosmo ::
Najprej thx za odgovore
Torej - ker kupujem rabljenega v vrednosti cca do 30k sit sem zozil izbor na 2 - torej oki 10e in hp lj 6l - cena obeh pa je enaka (30k).
Prednost Okija se mi zdi da ima ravno pot papirja, Hp pa ima prednost da je pac Hp
Kaj torej priporocate?
Lp
Torej - ker kupujem rabljenega v vrednosti cca do 30k sit sem zozil izbor na 2 - torej oki 10e in hp lj 6l - cena obeh pa je enaka (30k).
Prednost Okija se mi zdi da ima ravno pot papirja, Hp pa ima prednost da je pac Hp
Kaj torej priporocate?
Lp
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Barvni laserski tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3954 (1626) | mat xxl |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30737 (24435) | Bye |
» | Tiskalnik - najugodnejšiOddelek: Kaj kupiti | 4388 (4161) | bond007 |
» | Polnjenje kartuš pri laserskih tiskallnikih...Oddelek: Kaj kupiti | 4355 (3993) | bond007 |
» | Kateri laserski tiskalnik kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3123 (3042) | OldSkul |