Forum » Omrežja in internet » Počasen internet preko youtuba
Počasen internet preko youtuba
Cancer ::
Pozdravljeni,
imam sledeči problem. Do prejšnjega tedna mi je internet deloval normalno, če pa začnem gledati youtube posnetke, pa pade hitrost interneta na skoraj nič. Sem naredil test z speedtestom. Brez youtuba je 17mbitov prenosa, z youtubom je manj kot 1mbit prenosa. Sumim nod, ki mi je zadnje čase blokiral precej strani in da mi ni zbrklal kaj internetnih nastavitev. NOD sem izbrisal, vendar težava še ostaja. Ne morem gledati videov na youtubu (niti na 320p), če pa je youtube izklopjen pa internet povečini dela normalno. Se da kako resetirati internetne nastavitve? Od NOD-a sem pobrisal vse (iz registra in vse dadoteke na disku).
Vesel bi bil vsakršnekoli pomoči, ker je zadeva res smotana.
P.S.: cimer, ki se preko prenosnika konektna na internet nima teh problemov
LP.
imam sledeči problem. Do prejšnjega tedna mi je internet deloval normalno, če pa začnem gledati youtube posnetke, pa pade hitrost interneta na skoraj nič. Sem naredil test z speedtestom. Brez youtuba je 17mbitov prenosa, z youtubom je manj kot 1mbit prenosa. Sumim nod, ki mi je zadnje čase blokiral precej strani in da mi ni zbrklal kaj internetnih nastavitev. NOD sem izbrisal, vendar težava še ostaja. Ne morem gledati videov na youtubu (niti na 320p), če pa je youtube izklopjen pa internet povečini dela normalno. Se da kako resetirati internetne nastavitve? Od NOD-a sem pobrisal vse (iz registra in vse dadoteke na disku).
Vesel bi bil vsakršnekoli pomoči, ker je zadeva res smotana.
P.S.: cimer, ki se preko prenosnika konektna na internet nima teh problemov
LP.
Probaj s tem:http://flavio.tordini.org/minitube
Probaj tudi v drugem browserju.
Probal sem z firefoxom. Problem je, ker začnejo lagati vse strani, če je youtube odprt. Včasih moram celo resetirati adapter. Tudi ta stran, ki si jo predlagal komaj odpre.
Torej, da se spet malo javim. Vmes je delal internet dokaj vredu, zadnje čase pa ga je začel spet "srati". Problem je v računalniku, ker povezava z drugimi računalniki na router deluje vredu. Sem disablal flash v chromu in celo včasih to pomaga pri internetni hitrosti. Določene strani mi čisto zabremzajo povezavo, da mi celo prekine povezavo. Povezan sem wireless, sem že večkrat izbrisal in namestil driverje, vendar problem ostaja. Določene spletne strani, med njimi tudi youtube mi linijo čisto zabremzajo, da je treba včasih resetirati adapter. Se da kako preveriti internet traffic? Da vidim kaj mi "žre" linijo? Bi lahko bil virus?
Problem je največkrat z diablom. Ping je nekaj časa ok(70ms), nato se poveča na 2500ms. Nato spet pade in se poveča.
Lp
Problem je največkrat z diablom. Ping je nekaj časa ok(70ms), nato se poveča na 2500ms. Nato spet pade in se poveča.
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cancer ()
Invictus ::
Izklopi torrente ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vse je izklopljeno. Torrenti sploh ne delajo, če ni izklopljen flash v chromu. Zelo čudna situacija. Ne bi rad formatiral računalnika samo zaradi te zadeve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Štekanje youtube full hd...pomoč?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4485 (3443) | KTr1sk |
» | YouTubeOddelek: Pomoč in nasveti | 1924 (1652) | Cold1 |
» | Mp4 to mp3 ali dober program za ytube ali druge straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1644 (1600) | Cold1 |
» | Flash player in poraba CPUOddelek: Programska oprema | 2993 (2639) | slovenec_89 |
» | Nov vmesnik youtube.Oddelek: Loža | 4688 (3647) | Lion29 |