» »

REZANJE OHISJA

REZANJE OHISJA

glavic ::

s cim je najlazje razrezat ohisje ?
kje bi se dal ksno napravco kupt v lj ?
Musselli bizi

alien-w ::

najlzje je to z vbodno zago. To se da dubit v Bauhausu na primer. Poglej si clanek, kjer je opisan postopek za rezanje ohisja in nekaj nasvetov. tukaj

Lucio ::

DREMEL vsekakor. Dobiš p ga vsepovsod.

Obodna žaga je pregroba za take stvari, pa še okroglih lukenj se ne da naredit tako lepo.

Pretorijanec ::

Dremel je u Sloveniji kr tezko dubit! Deli so pa zloooooo dragi tko da moj advice je da Dremla ne kupvat. Jz sm pred 4 mesci meu isti problem. Resitev je pomoje nekje med alien-w -jem in Luciem. Kupi vbodno zago od Minicrafta in uso opremo od Minicrafta. Prodajajo v Conradu (BTC). Lahko kups tut vrtalnik in pol mas tut za brust. Drgac pa kup sam nastavke in nastimi na normaln vrtalnik. Dela perfektno! Garantiram!:D

alien-w ::

ja, dremel je presvoh za plocevino rezat, ga prehitro unicis, pa nastavki so u iber dragi res.. tako je najbolje, kot je rekel invader, potem pa pilo v roke in gremo! al pa nastavek za bor masino.

Bungee- ::

No pa sej ni treba da se stroj imenuje Dremel, stvar je v tem da je majhen in dovolj mocan. Sicer pa sem jih jaz najprej z vbodno, potem pa se z "dremlom" zbrusil in so kukrtolk okrogle :P
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kam po nastavke za mini vrtalnike (Dremel ipd.)?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
163895 (3646) UWO (un.walking obj.)
»

Dremel vs Perceuse Minilor?

101525 (1402) Lio
»

Kako najlazje zrezem luknjo na ohisju?

71340 (1147) Blup
»

Krona žage