Forum » Šola » Anketa: Leseni dodatki v avtomobilu
Anketa: Leseni dodatki v avtomobilu
N0t0ri0us ::
Prosim, če si lahko vzamete 3 minute časa in izpolnete to anketo:
http://goo.gl/forms/Sid7blqhqz
Hvala
http://goo.gl/forms/Sid7blqhqz
Hvala
se strinjam ampak pri nižjem in srednjem cenovnem razredu to na žalost ni lepo :D
(moje mnenje :) )
(moje mnenje :) )
Zgodovina sprememb…
- spremenil: N0t0ri0us ()
oemdzi ::
Leva/desna slika oz. primerjava le teh se mi ne zdi ravno 100% merodajna. Ker ni razlika samo v lesu, ampak so tudi druge malenkosti (drugačni sedeži, zorni koti slik, barva, celo različna oprema(recimo prva slika: desna ima samo avtoradio, leva pa cel GPS ekran) itd)
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
profii ::
Leva/desna slika oz. primerjava le teh se mi ne zdi ravno 100% merodajna. Ker ni razlika samo v lesu, ampak so tudi druge malenkosti (drugačni sedeži, zorni koti slik, barva, celo različna oprema(recimo prva slika: desna ima samo avtoradio, leva pa cel GPS ekran) itd)
Pri enem Audijo celo letnik, pred in po faceliftu....
Drugače pa dobra anketa, rešil.
Hvala za komentarje in rešene ankete.
To glede slik pa vem, da je veliko dejavnikov še zraven in težko bi dobil slike popolnoma enake notranjosti slikane iz istega zornega kota pod istimi pogoji itd.. Gre se bolj za primerjavo, Bistvo je v tem, da tisti ki rešuje dobi neko sliko o tem kako izgleda. Ima pa vsako oko svojega malarja in je ta anketa zelo subjektivna :)
To glede slik pa vem, da je veliko dejavnikov še zraven in težko bi dobil slike popolnoma enake notranjosti slikane iz istega zornega kota pod istimi pogoji itd.. Gre se bolj za primerjavo, Bistvo je v tem, da tisti ki rešuje dobi neko sliko o tem kako izgleda. Ima pa vsako oko svojega malarja in je ta anketa zelo subjektivna :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavajanje - "Srečna linija"Oddelek: Loža | 6300 (4830) | Malcolm_Y |
» | Na kak način pritrditi ATX matično na lesen podstavek?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1975 (1556) | šajtrga |
» | Je bolj kilav Zurnal z zaostalo spletno infrastrukturo ali SDS?Oddelek: Loža | 2836 (2030) | Calligulla |
» | Nakup LCD monitorja za Igranje iger, lepo prosim za nasveteOddelek: Kaj kupiti | 2366 (1775) | DrSergioDJ |
» | Delovno spalna sobaOddelek: Loža | 5893 (4698) | STASI |