Forum » Programiranje » [C#]Eventi
[C#]Eventi
abyssus ::
Najprej: do sedaj nisem nikoli uporabljal eventov (razen tistih Click, SelectionChanged, ...), tako da o tem veliko pojma ravno nimam. Vendar sem sedaj ugotovil, da brez tega ne gre. Zato sem nekako pogruntal zadevo, pa je uporabna. Vendar me zanima naslednje: naj evente definiram v modelu ali ne?
Recimo, sedaj imam en event, ki se zgodi, ko uredim podatke o uporabniku. Event prožim po tem, ko se okno za urejanje zapre, sam event pa imam prav tako definiran znotraj tega prvega okna (ki odpira okno za urejanje - upam, da veste, kaj govorim :p). Naj ta event raje prestavim v User class ali pustim tukaj? Kaj je boljša praksa?
EDIT: Se lahko briše, butasto vprašanje :)
Recimo, sedaj imam en event, ki se zgodi, ko uredim podatke o uporabniku. Event prožim po tem, ko se okno za urejanje zapre, sam event pa imam prav tako definiran znotraj tega prvega okna (ki odpira okno za urejanje - upam, da veste, kaj govorim :p). Naj ta event raje prestavim v User class ali pustim tukaj? Kaj je boljša praksa?
EDIT: Se lahko briše, butasto vprašanje :)
- spremenilo: abyssus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | c# formOddelek: Programiranje | 1878 (1392) | FuI2cY |
» | [C#,SQL]Oddelek: Programiranje | 1257 (1170) | JanOlMajti |
» | python -slovarOddelek: Programiranje | 3138 (2117) | Valex86 |
» | C# okna in podoknaOddelek: Programiranje | 1663 (1257) | FlashM |
» | Servisi se ne zaženejo, računalnik obstojiOddelek: Pomoč in nasveti | 1373 (1256) | fosil |