Forum » Operacijski sistemi » Majhna težava
Majhna težava
Zheegec ::
Imam W2K SP3 in kar naenkrat se mi je pojavila sledeča težava: ko želim zagnati Display (v nadzorni plošči ali pa desni klik na desktop -> properties) mi napiše "Your System administrator disabled Display control panel".
Vem da bi moral kaj najti, pa res ne vem kako to spremenit. Kje se da to spremenit v registru? Pa sem prijavljen kot administrator
Vem da bi moral kaj najti, pa res ne vem kako to spremenit. Kje se da to spremenit v registru? Pa sem prijavljen kot administrator
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Relic ::
Ne morem ti povedati konkretnega ključa, ker je za vsakega userja drugačen, lahko pa poiščeš v registru NoDispCPL. Zbriši ali vrednost postavi na 0.
Varianta 2: Start->Run, vpišeš gpedit.msc in poiščeš Administrative templates/ControlPanel/Display.
Varianta 2: Start->Run, vpišeš gpedit.msc in poiščeš Administrative templates/ControlPanel/Display.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows XP se mi nočejo zagnati (prilagam sliko ekrana)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4902 (3587) | vbohinc |
» | razni modificirani XP-ji.Oddelek: Pomoč in nasveti | 794 (625) | maxum |
» | 6800GT - zakaj ventilator vedno na 50%?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1326 (919) | Pyr0Beast |
» | Forceware 77.72Oddelek: Novice / Grafične kartice | 4698 (3182) | sile01 |
» | SUS; kako nastavit, da na clinet PCju Windows Update kaze na lokalni SUS server?Oddelek: Operacijski sistemi | 1762 (1556) | Microsoft |