Forum » Omrežja in internet » Facebook skupina
Facebook skupina
perzijaner1 ::
Pozdravljeni,
imam problem. Pred časom sem se odjavil fb skupine zaradi objav nekaterih osebkov, ki pa jih na srečo ni več v skupini. Takrat je bila skupina Zaprta, a ji je administratorka kasneje spremenila status v Skrito skupino. To pomeni da se ne morem pridružiti, razen če me kdo doda noter. Zato sem več ljudi prosil, da me dodajo not, kar so tudi storili. Ampak nekako, ne vem zakaj, še vedno ne morem priti noter! Ne vem, kaj je problem.
Skupina je zame zelo pomembna in če ima kdo kako idejo, kaj storiti, bi bil zelo hvaležen.
Lep pozdrav
PS: oproščam se, da sem temo objavil tukaj, ampak je nisem znal odpreti kje drugje.
imam problem. Pred časom sem se odjavil fb skupine zaradi objav nekaterih osebkov, ki pa jih na srečo ni več v skupini. Takrat je bila skupina Zaprta, a ji je administratorka kasneje spremenila status v Skrito skupino. To pomeni da se ne morem pridružiti, razen če me kdo doda noter. Zato sem več ljudi prosil, da me dodajo not, kar so tudi storili. Ampak nekako, ne vem zakaj, še vedno ne morem priti noter! Ne vem, kaj je problem.
Skupina je zame zelo pomembna in če ima kdo kako idejo, kaj storiti, bi bil zelo hvaležen.
Lep pozdrav
PS: oproščam se, da sem temo objavil tukaj, ampak je nisem znal odpreti kje drugje.
- premaknil iz Mali oglasi: bluefish ()
radmannsdorf ::
ob izhodu iz skupine si imel možnost da te še obvestijo o povabilu v skupino, ko jo enkrat zapustiš, ali pa da fb ignorira ta povabila. mal se pograj v nastavitvah.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
Mare2 ::
Mogoče imaš permanentni ban. Daj mi ime skupine, bom adminu pisal, da te odbana.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Mare2 ::
Možno. Mislim, če bi jo poznal dobro, zares v živo, osebno v pozitivnem smislu že, če ga ima ona bananega pa lahko prosnjo na FB navede le nekdo drug.
Sicer je zadeva enostavna, sploh, če si želi nazaj v skupino. :)
Sicer je zadeva enostavna, sploh, če si želi nazaj v skupino. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | facebook (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20006 (6022) | galu |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 80833 (59880) | Sssaga |
» | Franja 2014Oddelek: Na cesti | 3786 (3316) | shark1 |
» | Kako najlaže rešiti problem z unix permissioniOddelek: Pomoč in nasveti | 1861 (1608) | eVro |