Forum » Pomoč in nasveti » dovolj močen napajalnik ?
dovolj močen napajalnik ?
gexi45 ::
LightBit ::
Verjetno ne zaradi grafične. Gnati poceni LC Power-ja do konca ni dobra ideja.
Kaj dela R9 280 v tem starodobniku?
Kaj dela R9 280 v tem starodobniku?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LightBit ()
nadgrajujem sej bom kmal zamenjo proc maticno in ram sam zj to sprasujem ko mam problem ko igram BF3 online in mi na vsake 10-15 sek zmrzne ekran za 1 sek in nevem zakaj im me zanima če je morda napajalnik kriv drgač mam trenutno notr 4 mesce star Seasonic 620w
Poglej temperature. Poglej porabo in nihanje napetosti.
Zakaj bi napajalnik zamenjal z "slabšim"?
Zakaj bi napajalnik zamenjal z "slabšim"?
temparature so max 60C kje pa lahko pogledam porabo pa nihanje napetosti ?
Sem mislo da bi sprobo da vidim če je z seasonicom kej narobe nimam druzga za sprobat sam LC ko sem ga meu prej noter kak bi pa lahko preveru če je z grafično kej narobe jo mam notr na nov 3 tedne prej sem mel gtx 260 pa je vse normaln delal sem pa zj po dolgem cajt hotu bf3 špilat pa mi je začel freezat
Sem mislo da bi sprobo da vidim če je z seasonicom kej narobe nimam druzga za sprobat sam LC ko sem ga meu prej noter kak bi pa lahko preveru če je z grafično kej narobe jo mam notr na nov 3 tedne prej sem mel gtx 260 pa je vse normaln delal sem pa zj po dolgem cajt hotu bf3 špilat pa mi je začel freezat
ja 60C ja tak mi je kazal ko mam naštiman da mi kaže MSI afterburner med igro temp sem pa zj še na CPUID HWMonitor pogledo pa mi enak kaže
MStrix ::
Raje uporabi XFX 550W pa bo še za kakšen upgrade prostor. LC sucks
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MStrix ()
Raje uporabi XFX 550W pa bo še za kakšen upgrade prostor. LC sucks
? zakaj bi kupo XFX 550W če mam Seasonic 620W si ti sploh prebral zgornje poste predno si komentiru
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gexi45 ()
MStrix ::
Sorry spregledal, sicer bi pa ta napajalnik moral z lahkoto poganjati ta sistem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MStrix ()
očitno ma BF3 corruptane file ko zle sem špilo BF4 (Origin Game time) pa nč ne zmrzuje bom zbrisu bf3 pa nazaj inštaliru
denis9 ::
sj nimam LC notr mam od Seasonica sam mislu sem dat od LC notr da bi vido če je slučajno Seasonic kriv da mi šteka v igri
radmannsdorf ::
ja kdo si pa ti? 2 nicka? poglej si koliko amperov ima 12V linija na tistem. Če ima več kot LC, potem brezveze probavat.
hahahah nisem opazo sem biu pri prjatlu (denis9) da bi mi on posodo napjalnik da sprobm pa sem se pozabo izpisat iz njegovga računa. Mislu sem pa sporbat z LC zato kr sem mislu da mi šteka med igro ker grafična ne dobi dovolj štroma oziroma da Seasonic ne proizvajo tulk wattow kot piše da je neki narobe znim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napajalnik (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Kaj kupiti | 149418 (85077) | Riff |
» | Posodobitev grafične/konfiguracijeOddelek: Kaj kupiti | 3034 (2494) | gddr85 |
» | Dober 600W PSUOddelek: Pomoč in nasveti | 1656 (1508) | Napajalc |
» | costum račOddelek: Kaj kupiti | 791 (586) | hojnikb |
» | NADGRADNJA PC-jaOddelek: Kaj kupiti | 2470 (1672) | micoboy |