Forum » Pomoč in nasveti » Notebook se ne prižge po menjavi rama
Notebook se ne prižge po menjavi rama
hamez66 ::
Živjo
V notebooku sem želel zamenjati ram, zdaj pa se niti ne prižge več, niti s starim ramom. Če pritisnem tipko za zagon računalnika, se ne zgodi nič, pa če imam originalni ram noter ali pa ta novega. Kakšen predlog, da notebook spet zbudim, ali bo treba nesti na servis?
Gre pa za Acer Aspire E1-572.
V notebooku sem želel zamenjati ram, zdaj pa se niti ne prižge več, niti s starim ramom. Če pritisnem tipko za zagon računalnika, se ne zgodi nič, pa če imam originalni ram noter ali pa ta novega. Kakšen predlog, da notebook spet zbudim, ali bo treba nesti na servis?
Gre pa za Acer Aspire E1-572.
hojnikb ::
vrži ven baterijo, drži power gumb 10-20 sekund in daj original ram nazaj v tisti slot, ko je bil prvotno.
#brezpodpisa
hamez66 ::
Eh, po še nekaj poskušanja, se je z original ramom spet prižgal. Ma kdo kako idejo, zakaj do tega prihaja? Sem malo prebral, da znajo biti notebooki zelo občutljivi na to, kakšen ram vtakneš. Koliko je to res, pa ne vem. V mojem primeru že tako izgleda ;D
Hvala. Ravno nekaj takega sem naredil, pa se je prižgal. :)
vrži ven baterijo, drži power gumb 10-20 sekund in daj original ram nazaj v tisti slot, ko je bil prvotno.
Hvala. Ravno nekaj takega sem naredil, pa se je prižgal. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik se ne prižge, če je priklopljen na elektrikoOddelek: Pomoč in nasveti | 1646 (1273) | hojnikb |
» | Popravilo matične ploščeOddelek: Pomoč in nasveti | 4842 (3780) | solatko |
» | PC se po par sekundah starta nepričakovano ugasneOddelek: Strojna oprema | 3114 (2376) | suhi |
» | Problem z nadgradnjo RAM pomnilnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3971 (2935) | hojnikb |
» | Problem z ekranom Asus Pro52L Laptop!! Prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (970) | solatko |