Forum » Loža » Bela mucka, kje dobiti?
Bela mucka, kje dobiti?
FiReFTW ::
Iščem malo belo mucko, pa me zanima če svetujete kje bi bilo dobro pogledati? Na bolhi sem že gledal pa nekak nisem imel največ uspeha.
m0LN4r ::
Vprašaj zavetišča in klinike, skoraj vedno se nekje nekaj najde.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Vanich ::
Shegevara ::
znajo biti gluhe pomeni kaj točno? Da je možnost da so? vlka možnost? da definitivno so?
* 95% of the general cat population is non-white cats (i.e. not pure white) and congenital deafness is extremely rare in non-white cats.
* 5% of the general cat population is white cats (i.e. pure white). 15-40% of these pure white cats have one or two blue-eyes.
* Of those white cats with one or two blue eyes, 60-80% are deaf; 20-40% have normal hearing; 30-40% had one blue eye and were deaf while 60-70% had one blue eye and normal hearing.
* Of the 5% of white cats in the overall population, 60-80% had eyes of other colors (e.g. orange, green). Of those 10- 20% were deaf and 80-90% had normal hearing.
* Deaf white cats with one or two blue eyes account for 0.25 - 1.5 of total cat population
* Total number of cats with white coat and blue eyes account for 0.75 - 2.0% of total cat population
Yohan del Sud ::
Moja nečakinja je lani dva taka našla na Gmajnicah, jih niso mogli nikomur drugemu podturit. Oba gluha. Ampak začuda sta še živa.
Tako, da vprašaj tja. Sčasoma se bo že kaj našlo ... Pa cepitve in rezanje gonad je subvencionirano / đabe, če tam vzameš.
Tako, da vprašaj tja. Sčasoma se bo že kaj našlo ... Pa cepitve in rezanje gonad je subvencionirano / đabe, če tam vzameš.
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se bo uresničilo do 2030? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7949 (5492) | jype |
» | Mačje pogodbe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12307 (10266) | MTB |
» | Dobre komedijeOddelek: Sedem umetnosti | 11394 (11259) | dark_coffee |
⊘ | Washa playlista (mp3)Oddelek: Loža | 116416 (114758) | Lord650 |
» | Personality test... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6328 (5204) | XShaeboX |