Forum » Operacijski sistemi » Pot inštalacije
Pot inštalacije
DanKick ::
Kako v dotičnem OS-ju spremeniti "default path" za inštalacijo aplikacij in drugih stvari (npr. iz privzetih C:\Program Files\"ime programa" na npr. D:\Programi) ?
Kako v dotičnem OS-ju spremeniti "default path" za inštalacijo aplikacij in drugih stvari (npr. iz privzetih C:\Program Files\"ime programa" na npr. D:\Programi) ?
rookie ::
Ja ko instaliras program kerkoli te oprasa za pot kamor aj instalira.Tam enostavno napises oz.priklikas do direktorija kamor hoces posneti program oz. aplikacijo !!!
Vsaj mislim da je tako!
Vsaj mislim da je tako!
Boste vidl kaj vm bomo naredil v Braziliji.Ferrari in Schumacher zakon !!!!! 1
miranpozar ::
DanKick ::
rookie: ma ne me basat? A je res tako simple ?!? PreBERI najprej vprašanje, preden odgovarjaš.
miranpožar: hvala za odgovor !
miranpožar: hvala za odgovor !
andrej ::
zal pa to z vsemi programi ne dela, ker eni programi pac ne upostevajo MS style guida, kar pomeni, da doloceni programi kar sami preglagajo neko pot, recimo c:\program... pri teh programih ni mozno kaj dosti naredit... Za ostale pa je TweakUI pravi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Total CommanderOddelek: Programska oprema | 1590 (571) | Machete |
» | Tweakanje Windows sistemaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4006 (3239) | fahrenGONE |
» | Nastavitev desnega klika v WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1033 (869) | Tr0n |
» | Program files na drug direktorij - kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (1110) | neki |
» | TweakUIOddelek: Operacijski sistemi | 1530 (1439) | JLP |