Forum » Programska oprema » ftp server program?
ftp server program?
Hux ::
En mi nej pove en dober ftp streznik program. Same ne serveU ker je totalka za en k....
Direktorijske pravice se nej dajo posamicno nastavlat kar je pri ServeU nemogoce ker mi nikak ne rata. Ko nastavim mama direktorij pa hocem nepisljiv naret ok ko pa subfolder pa dam nove lastnosti pa naekrat se samo ta dela ostalo pa ni pravic niti za ugled ceprav je nastavleno.
Direktorijske pravice se nej dajo posamicno nastavlat kar je pri ServeU nemogoce ker mi nikak ne rata. Ko nastavim mama direktorij pa hocem nepisljiv naret ok ko pa subfolder pa dam nove lastnosti pa naekrat se samo ta dela ostalo pa ni pravic niti za ugled ceprav je nastavleno.
Hux ::
kaj to je rusko za bulletproof? Neke cudne crke pa me pol na bulletproof stran vrze. Ampak to je client right? Jaz rabim server.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hux ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | internetna povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 2623 (2329) | GiGaBaJt |
» | alternativa programa SERV-U za osebni serverOddelek: Programska oprema | 2618 (2072) | XPfrik |
» | Triera in arnes zelo zelo počasiOddelek: Omrežja in internet | 2617 (1901) | PrimozR |
» | FTP Server pri meni domaOddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1005) | [Eraser] |
» | Preveliki pingi (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5498 (4905) | [L4M3RZ] - TinLaDeN |