» »

Tušev Svetovni premium

Tušev Svetovni premium

1
2
»

hunter01 ::

A ve kdo to razložiti:
Na moj.tusmobil.si imam pri porabi takšen seznam prenosa podatkov na današnji dan (1.2.2015):

PRENOS PODATKOV (Svetovni Premium)*
Porabili ste 74 MB zakupljene količine.
* Limit porabe prenosa podatkov znotraj EU za tekoči mesec je 249 MB in ostali svet 6 MB.

Kaj naj bi ta * sedaj pomenil? Od kje 249 in ostali svet 6 MB? Danes sem bil sploh prvič od kar imam ta paket v tujini, tako da tudi tisto 1GB na mesec, 3 mesece tukaj ne gre čez?

EDIT: Sem šel še enkrat gledat. A je teh 249 in 6 MB dodatna poraba, če bi porabil 2GB oz. bi gostoval v omrežju, ki ni partnersko s tušmobilom? Predvidevam, da je to to. Nenavadno je napisano, ker je pri tem stavku zvezdica, pred tem pa zvezdica samo za stanje trenutne porabe.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hunter01 ()

jusv ::

To je dodatna poraba.
Nad tem imaš sklop trenutna poraba, graf prenosa podatkov (Svetovni premium)* ta zvezdica pa ima svojo opombo v tem istem sklopu.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

jusv ::

Tušmobil je spet lansiral podoben paket - Premium EU, ki ma tudi enote za po EU državah. 14,90€ na mesec za neomejeno sms/mms/klici, 2gb za podatkov in 1000 enot v EU državah (na leto).
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

hojnikb ::

Kaj pa drobni tisk
Ker pri prejšnim paketu so bile omejitve, kolk lahko porabiš v tujini (seveda v drobnem tisku)...
#brezpodpisa

jusv ::

Vsak paket vsakega operaterja ima seveda splošne pogoje. Tukaj ti jih kopiram, če te seveda zanimajo. Vse pa se mirno najde tudi na spletni strani.

Pogoji ponudbe paketa

Dodeljene količine v Sloveniji veljajo v radijskem omrežju Tušmobila. Akcija velja tudi za samostojne podjetnike in podjetja. Akcijska ponudba PREMIUM EU je namenjena novim in obstoječim naročnikom, ki v obdobju od 15.04.2015 do vključno 30.06.2015 sklenejo naročniško razmerje z aneksom za razširjeni paket/razširjeni paket z Opcijo za 24 mesecev ali aneksom za popust za 24 mesecev. Obstoječi naročniki z veljavnim aneksom se o načinu prehoda lahko informirajo na prodajnih mestih. V paket vključene količine storitev namenjene za uporabo v slovenskih omrežjih (klici, SMS in MMS, prenos podatkov), veljajo v radijskem omrežju Tušmobila (prikaz omrežja: Tusmobil), 1000 enot pa je namenjeno uporabi med gostovanjem v omrežjih izbranih operaterjev v članicah EU, navedenih na spletni strani http://www.tusmobil.si/uploads/docs/pog... EU_vključene države_ operaterji.pdf ("EU operaterji"). Posamezna enota ("EU enota") predstavlja 1 (eno) minuto klica, ki je vzpostavljen in se zaključi med gostovanjem v omrežjih EU operaterjev, 1 (en) poslan SMS ter 1 (en) prenešen MB prenosa podatkov v omrežjih EU operaterjev. Obračunski interval pri koriščenju EU enot je za klice 60/60, za prenos podatkov pa 100kB. 1000 EU enot se naročniku dodeli ob sklenitvi naročniškega razmerja ter mu je na voljo za obdobje 12 mesecev (v nadaljevanju tudi: obračunsko obdobje). Po poteku 12 mesecev, se naročniku paketa PREMIUM EU vsakih 12 mesecev dodeli novih 1000 EU enot. Neporabljene EU enote se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. Po porabi dodeljenih EU enot se storitve med gostovanjem v omrežjih EU operaterjev obračunavajo po Ceniku storitev v tujini, ki velja za CONO 1. Storitve opravljene iz radijskega omrežja ponudnika nacionalnega gostovanja (prikaz omrežja: Tusmobil Mobitel ali znak za gostovanje) in storitve po porabi vključenih količin paketa namenjenih za uporabo v slovenskih omrežjih, se obračunajo dodatno po Ceniku. Vključene storitve ne veljajo za storitve na posebnih in komercialnih številkah. Razen v delu, kjer veljajo EU Enote, vključene količine storitev niso na voljo za klice in SMS v tujino ali klice/SMS, ki so prejeti v tujini ali vzpostavljeni iz tujine ter prenos podatkov v tujini. Za paket PREMIUM EU veljajo Pogoji uporabe paketa PREMIUM EU. Ob sklenitvi naročniškega razmerja se naročniku obračuna enkratni strošek priključnine v višini 12 EUR. Vse cene vključujejo DDV. Ponudba velja za fizične in pravne osebe. Pred sklenitvijo naročniškega razmerja se o podrobnostih ponudbe lahko informirate na www.tusmobil.si, brezplačni številki 070 700 700 in na vseh prodajnih mestih.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

Lonsarg ::

hojnikb je izjavil:

Kaj pa drobni tisk
Ker pri prejšnim paketu so bile omejitve, kolk lahko porabiš v tujini (seveda v drobnem tisku)...

Tukaj ni potrebe po drobnem tisku o porabi v tujini, ker so rešili problem takih, ki so preveč v tujini z tem, da so dali teh 1000 enot na leto. Genialna rešitev btw.

Tisti prejšni paket je imel sicer mesečno omejitev, ampak je imel pa v tujini samo podatke, ta ima pa tudi klice in SMSe.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lonsarg ()
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tušmobil omrežje

Oddelek: Mobilne tehnologije
4910021 (8080) Dzhimen
»

Free2Go neomejeno

Oddelek: Mobilne tehnologije
318939 (6612) hojnikb
»

Poraba interneta 350€ Tusmobil

Oddelek: Mobilne tehnologije
326176 (4437) Tomaz3
»

tušmobil - nov paket najbližji 1500 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6319807 (13522) Filipko
»

TUŠMOBIL - paketi FREE (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
18544052 (32782) OChack

Več podobnih tem