Forum » Izdelava spletišč » WooCommerce WPML
WooCommerce WPML
korošc ::
Pozdrav
Delam trgovino v woocommercu na mojem localhost s tremi jeziki slo ang in nem.
Ve kdo mogoče če se da atribute prevesti v tuja jezika brez da bi dodajal atribute v prevedenem jeziku?
Naprimer sedaj imam velikost ime atributa ter potem možne velikosti, se da samo ime atributa - velikost - prevesti?
Ter je kakšna opcija da ko se prevaja iz slo v tuji jezik da se obdržijo cene ne da moram za vsakega ponovno vnašati ceno?
LP
Delam trgovino v woocommercu na mojem localhost s tremi jeziki slo ang in nem.
Ve kdo mogoče če se da atribute prevesti v tuja jezika brez da bi dodajal atribute v prevedenem jeziku?
Naprimer sedaj imam velikost ime atributa ter potem možne velikosti, se da samo ime atributa - velikost - prevesti?
Ter je kakšna opcija da ko se prevaja iz slo v tuji jezik da se obdržijo cene ne da moram za vsakega ponovno vnašati ceno?
LP
korošc ::
Anyone?
Pa še to ... ko prevajam iz slo v tuje jezike mi ne doda k prevodu zraven cen pri atributih.
Pa še to ... ko prevajam iz slo v tuje jezike mi ne doda k prevodu zraven cen pri atributih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri app za iOS nemško-slovenski slovar?Oddelek: Loža | 802 (698) | noraguta |
» | Šola in izobrazba prevodOddelek: Šola | 5413 (4317) | tony1 |
» | Prevajanje internet strani - prava jeba!Oddelek: Izdelava spletišč | 3436 (2578) | Phantomeye |
» | Računalnik-prevajalec (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7891 (7188) | Tear_DR0P |
» | AutoCAD - izdelava glaveOddelek: Programska oprema | 2921 (2818) | jjohny |