Forum » Omrežja in internet » WIFI povezava 2 zgradb na 50m
WIFI povezava 2 zgradb na 50m
xxurban ::
Lep pozdrav!
Torej, kako naj povežem 2 stavbi z wi-fijem. Med njima je vidna razdalja okrog 50m. Gledal sem že antene, vendar ne vem kakšno. Tudi drugače sploh ne vem kako se zadeve lotiti. Študiral sem, da bi prvo anteno priklopil na router, od koder izvira internet, za drugo pa ne vem kaj naj naredim, vendar bi rad, da so v 2. hiši isto 4 internetni priključki kot na routerju.
Hvala za pomoč!
Torej, kako naj povežem 2 stavbi z wi-fijem. Med njima je vidna razdalja okrog 50m. Gledal sem že antene, vendar ne vem kakšno. Tudi drugače sploh ne vem kako se zadeve lotiti. Študiral sem, da bi prvo anteno priklopil na router, od koder izvira internet, za drugo pa ne vem kaj naj naredim, vendar bi rad, da so v 2. hiši isto 4 internetni priključki kot na routerju.
Hvala za pomoč!
xxurban ::
Ok, po malo več researcha sem odkril, da rabim wireless bridge.
Še kar pa ne vem, kakšne antene bi rabil.
Še kar pa ne vem, kakšne antene bi rabil.
WaterBoy ::
Mi smo uporabili Linksys WRT54GL in na antene dali doma narejen odbojnik in je deloval internet na okoli 200m zračne razdalije
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gsm ojačevalecOddelek: Kaj kupiti | 8699 (3487) | mrTwelveTrees |
» | kateri zunanji wi-fi USB adapter?Oddelek: Kaj kupiti | 4720 (3503) | Spajky |
» | WiFi na površini 1,75 hektarja - nasvetOddelek: Omrežja in internet | 5813 (4030) | Daniel |
» | Long range WLAN z 2 hopiOddelek: Omrežja in internet | 4540 (3892) | wini |
» | kako izboljšati domet routerjaOddelek: Omrežja in internet | 11954 (9808) | Pyr0Beast |