Forum » Pomoč in nasveti » Aspire frizne pri nalaganju win7 - safe mode ok
Aspire frizne pri nalaganju win7 - safe mode ok
ant ::
Čao
Kolega mi je prinesel en laptop in ima problem pri nalaganju winsov. Ko pride do znaka za winse se pojavi blue screen in restart. Ko izberem safe mode lahko normalno počnem karkoli in deluje normalno.
Želel sem tudi na novo naložiti sistem pa mi prav tako vrže blue screen oz. se resetira.
Laptop Acer aspire 5220.
Sam sumim grafično oz. problem s pregrevanjem??? Predvidevam, da v safe modu grafika deluje na najnižji obremenitvi, zato ni problemov.
Kaj pravite?
Hvala
Kolega mi je prinesel en laptop in ima problem pri nalaganju winsov. Ko pride do znaka za winse se pojavi blue screen in restart. Ko izberem safe mode lahko normalno počnem karkoli in deluje normalno.
Želel sem tudi na novo naložiti sistem pa mi prav tako vrže blue screen oz. se resetira.
Laptop Acer aspire 5220.
Sam sumim grafično oz. problem s pregrevanjem??? Predvidevam, da v safe modu grafika deluje na najnižji obremenitvi, zato ni problemov.
Kaj pravite?
Hvala
Mesar ::
Temperature lahko preveriš z ustrezno programsko opremo. Verjetno je problem z kakšnim SW/driverji.
Your turn to burn!
ant ::
Mislim, da niso problem driverji, ker ne morem na novo naložiti sistema, saj prav tako vrže blue screen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blue ScreenOddelek: Operacijski sistemi | 1205 (746) | Realovc10 |
» | Nemogoče nalaganje WindowsovOddelek: Operacijski sistemi | 1499 (1285) | Nikonja |
» | Blue Screen of Death in čudna napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 1512 (1176) | Djz3l3 |
» | NUJNO. Je disk zanič ali ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1561 (1243) | perci |
» | blue screenOddelek: Programska oprema | 1056 (982) | Thunder |