Forum » Pomoč in nasveti » Sfriziran gmail za HR domeno
Sfriziran gmail za HR domeno
BlueBerry ::
Zdravo!
Zanima me, če je mogoče nastavit zadevo tako, ko imaš dva emaila:
a.si
b.hr
Vedno uporabljaš (login) le a.si in vsi maili poslani na b.hr letijo tudi v a.si in jih vidiš tam, če nekdo pošlje mail na a.si in klikneš reply njemu avtomatsko kaže, da mu odgovarjaš z b.hr
Zna kdo to naštimat? Alias imam že naštiman pa ne deluje, ga moram naštimat tudi na b.hr?
Hvala.
lp
Zanima me, če je mogoče nastavit zadevo tako, ko imaš dva emaila:
a.si
b.hr
Vedno uporabljaš (login) le a.si in vsi maili poslani na b.hr letijo tudi v a.si in jih vidiš tam, če nekdo pošlje mail na a.si in klikneš reply njemu avtomatsko kaže, da mu odgovarjaš z b.hr
Zna kdo to naštimat? Alias imam že naštiman pa ne deluje, ga moram naštimat tudi na b.hr?
Hvala.
lp
SeMiNeSanja ::
Če uporabljaš Outlook za dostop in pošiljanje Gmail maila, si lahko izbereš 'identitieto' oz. gmail account iz katerega boš poslal določeno sporočilo.
Direktno v Gmailu pa verjetno ne bo šlo drugače, kot da se vpišeš v drug account in od tam pišeš odgovor.
Direktno v Gmailu pa verjetno ne bo šlo drugače, kot da se vpišeš v drug account in od tam pišeš odgovor.
pe3c ::
Lahko uporabis moznost Check mail from other accounts v Gmailu in takrat tudi izbiras identiteto iz katere posiljas, kot v Outlooku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hi8 kasete na dvd ali disk ?Oddelek: Strojna oprema | 937 (819) | #000000 |
» | Kje in kateri telefon izbrati?Oddelek: Mobilne tehnologije | 684 (633) | djordjevic |
» | Popravilo super 8 kamereOddelek: Zvok in slika | 1305 (939) | mat xxl |
» | kako tunelirati skozi ssh?Oddelek: Omrežja in internet | 1465 (1218) | mojca |
» | Rab test Radeona 7200Oddelek: Pomoč in nasveti | 955 (757) | Dalmatinc |