Forum » Pomoč in nasveti » qdi kudoz - za rame izbirčna plata??
qdi kudoz - za rame izbirčna plata??
WiseBear ::
mam plato kudoz 7e-333A in gor kingston value ram 256mb ddr 266(by pcx), dokupil sem še 256mb 333mhz(glede različnih hitrosti naj ne bi bil problem). problem je pa v tem da kingstone nisem mogel dobit(saj res...kaj je zdej s pcx-om???), najprej sem vzel neke skytech al nekaj podobnega. jih dam noter, jih normalno zazna, pridem v winse in se sesujejo. poskušal sem različne kombinacije obeh ploščic. pol ves razburjen nesem kompjuter v trgovino kjer sem kupil ram. tam možakar da ta moj nov ram v njegov komp in vse normalno dela . pol mi da sicer od iste znamke drugo ploščico not...še vedno isto. pol se zmenim da mi naroči ene druge. ok..danes sem jih dobil, jih dam not... spet se vse skupaj sesuje.
tega res ne razumem, a je ta plata res tako izbirčna?
pri mojem ex-kompjutru nisem mel nobenih problemov glede tega(by the way plata je bla glih tako qdi), rame sem menjal kot diskete ven in not pa je vse delalo.
LP
tega res ne razumem, a je ta plata res tako izbirčna?
pri mojem ex-kompjutru nisem mel nobenih problemov glede tega(by the way plata je bla glih tako qdi), rame sem menjal kot diskete ven in not pa je vse delalo.
LP
bobby ::
pcx ,avtotehna,repro, repro M$,ricopy,... vse to se je zdej združilo in je nastala Avtera/avtenta.
Avtera je predvsem komerciala (večina), avtenta pa se spet deli na avtento servis (to je servisni del periferije), avtenta.si (spletni del), advertus (oglaševalski del), pa še kej bi se najdl. po domač združl so se, pa pol spet delil v podjetja znotraj podjetja ki so,ampak niso povezana med sabo. mal kompliciran.
kar se pa tvojga problema tiče,.. QDI plate niso več to, kar so včasih bile. majo kr neki težav.
Avtera je predvsem komerciala (večina), avtenta pa se spet deli na avtento servis (to je servisni del periferije), avtenta.si (spletni del), advertus (oglaševalski del), pa še kej bi se najdl. po domač združl so se, pa pol spet delil v podjetja znotraj podjetja ki so,ampak niso povezana med sabo. mal kompliciran.
kar se pa tvojga problema tiče,.. QDI plate niso več to, kar so včasih bile. majo kr neki težav.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Servis AvteraOddelek: Strojna oprema | 9171 (4526) | 69charger |
» | JAE je le prodan (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11911 (8282) | schurda |
» | Prenosnik: IBM ali AcerOddelek: Kaj kupiti | 3431 (3087) | dejvidlj |
» | Problem z diskom...Oddelek: Strojna oprema | 1006 (850) | ql000 |
» | Sestavite do 300.000 SIT računalnik??!!?Oddelek: Kaj kupiti | 2050 (1496) | Airskull |