Forum » Pomoč in nasveti » Zaklenjene datoteke
Zaklenjene datoteke
tvirus ::
Imam eno sledečo težavo, na novo sem namestil sistem in so se moji dokumenti, ki so bili arhivirani na disku d nekako zaklenili, in sedaj moram na vsaki mapi, pod mapi in datoteki it v lastnosti pod dovoljenja in dodat posebna dovoljenja in to dvakrat in pol pridem do svojih datotek, problem pa je v tem, da je preveč datotek in dela, da bi lahko to posamezno naredil.
Potreboval bi nek program, da mi odstrani vso to zaščito, oziroma da mi dodeli pravico do vseh datotek.
Potreboval bi nek program, da mi odstrani vso to zaščito, oziroma da mi dodeli pravico do vseh datotek.
tvirus ::
Uporabljam windows 8.1 in prej je bil enak. Sem nastavil isto sistemsko geslo, vendar pa ni razlike.
Jaz pridem do datotek ko si dodelim pravice, vendar pa moram to naredit za vsako datoteko posebej in teh je preveč da bi to klikal, zato potrebujem drugačno rešitev.
Probaj s tem:
http://www.howtogeek.com/howto/windows-...
Jaz pridem do datotek ko si dodelim pravice, vendar pa moram to naredit za vsako datoteko posebej in teh je preveč da bi to klikal, zato potrebujem drugačno rešitev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tvirus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win 7 - delovna postaja - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 883 (685) | gregor |
» | Kako pobrisati datoteki, kjer nisi owner?Oddelek: Operacijski sistemi | 1031 (626) | subby |
» | Kako zbrisati Win 7 mape s kloniranega HDD-jaOddelek: Operacijski sistemi | 638 (527) | stb |
» | mshtml.dll error (persistent little bastard:(Oddelek: Programska oprema | 953 (845) | M-XXXX |
» | Povezava v lokalno omrežje med visto in xpOddelek: Omrežja in internet | 949 (909) | mamlaz |