Forum » Pomoč in nasveti » kopiranje podatkov na zunanji disk priklopljen na Smart TV
kopiranje podatkov na zunanji disk priklopljen na Smart TV
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
pia2001slo ::
Zdravo,
ali je možno kopirati na zunanji disk, ki je priklopljen na Samsung TV (USB port) iz PC-a v drugi sobi..oba sta priklopljena preko Etherneta in se tudi lahko pingata..ne vem kako bi lahko naredil map na pc-u da bi videl externi disk v windows 7 ? Streaming 1080pvseskozi dela buffering preko etherneta (ali je to zaradi ubogega pc.a in ne TV?).
hvala za pomoč
ali je možno kopirati na zunanji disk, ki je priklopljen na Samsung TV (USB port) iz PC-a v drugi sobi..oba sta priklopljena preko Etherneta in se tudi lahko pingata..ne vem kako bi lahko naredil map na pc-u da bi videl externi disk v windows 7 ? Streaming 1080pvseskozi dela buffering preko etherneta (ali je to zaradi ubogega pc.a in ne TV?).
hvala za pomoč
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
SeMiNeSanja ::
Streaming preko etherneta (žične povezave) pri gigabitni mreži MORA delati brez bufferinga. Tudi pri 100Mbps bi zadeva morala še vedno delati brez zatikanja.
Verjetno je problem na strani računalnika, ki stream-a, da zadeve ne zmore dovolj hitro 'oddajati'.
Da bi bil disk, ki je priključen na TV dosegljiv preko mreže dvomim. Vsaj na mojem LG-ju te možnosti ni. Tudi mislim da ni možno disk (ki sicer služi za snemanje in timeshifting) priklopiti na PC in nanj skopirati video datoteke (nisem čisto 100%), ker uporablja nek svoj format datotečnega sistema.
Lahko pa na računalniku skopiraš film na USB ključek, tega vtakneš v TV in predvajaš. Vsaj moj TV ima več USB priključkov, tako da niti ni treba diska odklapljati.
Verjetno je problem na strani računalnika, ki stream-a, da zadeve ne zmore dovolj hitro 'oddajati'.
Da bi bil disk, ki je priključen na TV dosegljiv preko mreže dvomim. Vsaj na mojem LG-ju te možnosti ni. Tudi mislim da ni možno disk (ki sicer služi za snemanje in timeshifting) priklopiti na PC in nanj skopirati video datoteke (nisem čisto 100%), ker uporablja nek svoj format datotečnega sistema.
Lahko pa na računalniku skopiraš film na USB ključek, tega vtakneš v TV in predvajaš. Vsaj moj TV ima več USB priključkov, tako da niti ni treba diska odklapljati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos na USB zunanji trdi disk na RaspberryOddelek: Strojna oprema | 1032 (897) | avovk |
» | Žični prenos podatkov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10417 (8938) | joker16_7 |
» | Hiter FTP strežniOddelek: Omrežja in internet | 5917 (4984) | Jin |
» | Kako priklopit brezžični router?Oddelek: Omrežja in internet | 17038 (16283) | Tilen |
» | Zunanji HDD USB + ethernetOddelek: Kaj kupiti | 2432 (2090) | TRIROG |