Forum » Pomoč in nasveti » Disk oz kaj drugega krivo?
Disk oz kaj drugega krivo?
Goran's Blog ::
Pozdravljeni.
Zanima me kaj si mislite ali je disk fuč ali bi bilo kaj drugega. Jaz mislim, da je disk...
PC je od prijatelja in mu ni prišel v operacijski sistem in me je prosu naj ga sformatiram mu, kar sem posledično tudi naredil.
Že skozi format in namestitev novega operacijskega sistema je šlo počasi, nato pa je tudi v samem operacijskem sistemu delovalo vse počasi, kdaj je pohitrilo pa spet počasi.
Potem sem dal kar preko CMD-ja chkdsk, katera je po 20 minutah podala obvestilo, da more ponovno zagnati računalnik drugače lahko pride do "poškodb" komponent.
Kaj mislite disk, kakšna druga stvar?
Hvala
Zanima me kaj si mislite ali je disk fuč ali bi bilo kaj drugega. Jaz mislim, da je disk...
PC je od prijatelja in mu ni prišel v operacijski sistem in me je prosu naj ga sformatiram mu, kar sem posledično tudi naredil.
Že skozi format in namestitev novega operacijskega sistema je šlo počasi, nato pa je tudi v samem operacijskem sistemu delovalo vse počasi, kdaj je pohitrilo pa spet počasi.
Potem sem dal kar preko CMD-ja chkdsk, katera je po 20 minutah podala obvestilo, da more ponovno zagnati računalnik drugače lahko pride do "poškodb" komponent.
Kaj mislite disk, kakšna druga stvar?
Hvala
Goran's Blog ::
Hja če se bo dalo sploh kaj narediti ker trenutno melje že 10 minut, da bi prišlo v operacijski.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos sistema iz HDD na SSD (stotič:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17250 (10742) | opeter |
» | PO NEUSPEŠNI INŠTALACIJI WIN10 x64 IZGINIL DISKOddelek: Pomoč in nasveti | 3323 (2686) | abaximan |
⊘ | Okužen RAM !Oddelek: Programska oprema | 3223 (2047) | Aston_11 |
» | Kako narediti particije?Oddelek: Programska oprema | 5797 (5068) | linuxdady |
» | I have an Apple problem ;)Oddelek: Operacijski sistemi | 1344 (950) | Skrat |