» »

Pediatrična klinika zbiranje stredstev

Pediatrična klinika zbiranje stredstev

Dusko ::

Sredstva se zbirajo s pomočjo vseh vas, ki boste poslali SMS sporočilo z besedo OTROK na 2929. Po potrditvi prijave boste prejeli povraten SMS z vsebino, ki so jo pripravili otroci in mladostniki Pediatrične klinike ter znane Slovenke in Slovenci. Vsebina je presenečenje, je vsak dan akcije drugačna in je lepa misel ali verz, ki vam polepša dan. Cena tega sporočila je 100 SIT (cena vključuje 20% DDV).
Več o tem

darh ::

a na donacije se tud DDV obračunava?
Excuses are useless! Results are priceless!

Murja ::

Po mojem mnenju gre za nateg. Pediatrična klinika namreč od 100 SIT dobi le 50 SIT, vse ostalo pa si razdelijo organizatorji in država(ddv).

Pol se pa čudijo, da majo humanitarne organizacije vedno manjši ugled. Jst jim ne dam niti tolarja. Da bojo na koncu zbrali 10 miljonov za pediatrično kliniko pa 10 milionov zase.

Pa še to: Ta tema spada bolj v rubriko "Mali oglasi". Moderator, prestavi.

Murja ::

xbite: Načelno ne, če projekt izvaja humanitarna (ali invalidska) organizacija, kar pa v tem primeru očitno ne drži. Gre le za $$$.

jetam ::

V skladu s 25. členom Zakona o davku od dobička pravnih oseb in 7. členom Zakona odohodnini, predstavlja prostovoljni prispevek davčno olajšavo.

:)
Error on line: Object of type SIGNATURE expected

darh ::

sem mel že mobitel v rokah da napišem, pa sem prišel do zadnjega stavkla, oziroma do vsebine oklepaja... ccc...

Grem rajs osebno na kliniko in jim dam jurja al pa deset njih.
Excuses are useless! Results are priceless!

Sid Izprijeni ::

Sej sem levo usmerjen, samo mi gre pa na kozlanje, da te mestna oblast kot davkoplačevalca najprej proba obrisat za vzpenjačo na grad, potem pa jim ti pomagaj še s prostovoljnimi prispevki, ker sami nimajo dost keša za osnovne mestne stvari. Med drugim je tudi onkološka klinika v LJ ena bolj rakavemu tumorju podobna tvorba, mesto pa razsipava z denarjem za prestiž. Človek, kar ne ve kaj bi v takem primeru...
The true challenge of Creation lies not in the engineering...
...but rather in the ability to control one's project.

perci ::

Sid: Vzpenjača se ne bo gradila s kešom MOL-a. Bo pa se, po vsej verjetnosti.

Ta pediatrična klinika je eden največjih nategov v celotni zgodovini novodobne slovenske države. Kolk časa se že zbira keš za ta projekt?

iration ::

90% mestnega proračuna gre za lastno rito, ostalih 10 pa za projekte, ki bodo prinesli zmago na naslednjih volitvah. Se pravi, da bo stadion in vzpenjača pred pediatrično.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

koyotee ::

ej murja sj tud tistih 50 sit k jih država pobere na nek način konča v izgradnji bolnice. Če hočš da bo vs denar končal za bolnico, nakažeš na njihov žiro račun in je(no ddv)!!!! :\ :\
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

IceIceBaby ::

Tistih 50 sit ki jih država pobere lepo konča v avionu od Drnovška pa v njegovem prestižnem MB S600 (al je mogoče S500 ?) pa v raznih luxuznih ekskurzijah naših delegacij, (v Atene so šli gospoda z 3 različnimi avioni in zapravli par miljonov več kot če bi lepo izkoristili tistega hudo predragega Falcona in se vsi skupaj peljali tja in nazaj) pa v hangarju za avion ki ga bomo itak prodali pa v SIB pa v...aja, ne pozabimo bedastih referendumov ki baje stanejo pol miljarde vsak (a kdo ve kolk bo klinika koštala ?)

Fuck off, jaz plačujem davke, pa tudi za humanitarne namene sem že dal nekaj, čeprav nisem bogataš. Za kliniko pa nedam tolarja dokler se bo naš vladar tkole obnašal.

Zgodovina sprememb…

Sid Izprijeni ::

> Sid: Vzpenjača se ne bo gradila s kešom MOL-a. Bo pa se, po vsej verjetnosti.

Vem, da ne. Danica išče zdaj zasebne investitorje. Ampak hotelo se pa je. Hotel sem opozorit na nelogične prioritete, ki jih postavlja vrla mestna oblast.

undefined ::

> Grem rajs osebno na kliniko in jim dam jurja al pa deset njih.

Pa boš to tud res storil? Nč, jest sm dal tistih 100 SIT, pa čeprov polovico tega požrejo hijene. Oh ta kapitalistična lepota naša. ;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Helikopterski preleti v okolici kliničnega centra LJ (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5910520 (7341) bajsibajsi
»

SiMobil pravi: "Nič več SMS prek interneta."

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
316113 (4279) d0rK
»

Bar II (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11912293 (4381) Amare
»

mati županja krade!!!

Oddelek: Loža
91515 (1073) smash
»

Vladino letalo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
594199 (3596) [BISI]

Več podobnih tem