Forum » Programiranje » [Project 2013] Seznam nalog
[Project 2013] Seznam nalog
joze67 ::
Ima kdo izkušnje s Project 2013? Sam jih nimam in lepim kodo iz raznih (redkih) primerov, kjer se z mojim problemom ravno ne ukvarjajo...
Želim dobiti seznam svojih nalog (taskov). Očitno imam do tega nek dostop, ker jih vidim v .../PWA/Timesheet.aspx
Ko pa napadem strežnik iz C# aplikacije:
Par minut kasneje (koda je zelooo počasna) dobim seznam, kjer so vse naloge poimenovane z "Access denied". Če pogledam exception, pravi "General Security Access Denied Error". Sklepam, da imajo do objekta Task dostop samo priviligirani uporabniki (recimo creator/owner), ne pa tudi mi, ki delamo na njih.
Kako bi lahko dobil seznam taskov (kot so v Timesheetu)? Zanimajo me samo imena (zaenkrat - morda bom kasneje hotel strojno izpolnjevati timesheet).
Želim dobiti seznam svojih nalog (taskov). Očitno imam do tega nek dostop, ker jih vidim v .../PWA/Timesheet.aspx
Ko pa napadem strežnik iz C# aplikacije:
private void GetProjectTaskList() { const string pwaPath = "https://project.*******/Pwa/"; ProjectContext projContext = new ProjectContext(pwaPath); projContext.Credentials = new NetworkCredential(USERNAME, PASSWORD, DOMAIN); projContext.Load(projContext.Projects); projContext.ExecuteQuery(); foreach (PublishedProject pubProj in projContext.Projects) { projContext.Load(pubProj.Assignments); try // Morda nimam dostopa do tega projekta { projContext.ExecuteQuery(); // Še sem živ, torej dostop imam foreach (PublishedAssignment assignment in pubProj.Assignments) { // Tukaj je zaplet - Assignment nima imena naloge, moram dobiti Task projContext.Load(assignment.Task, t=>t.Name); string name = "Access denied"; try { projContext.ExecuteQuery(); name = assignment.Task.Name; } catch { } string x = pubProj.Name + " " + name; if (!listBox1.Items.Contains(x)) listBox1.Items.Add(x); } } catch { } } }
Par minut kasneje (koda je zelooo počasna) dobim seznam, kjer so vse naloge poimenovane z "Access denied". Če pogledam exception, pravi "General Security Access Denied Error". Sklepam, da imajo do objekta Task dostop samo priviligirani uporabniki (recimo creator/owner), ne pa tudi mi, ki delamo na njih.
Kako bi lahko dobil seznam taskov (kot so v Timesheetu)? Zanimajo me samo imena (zaenkrat - morda bom kasneje hotel strojno izpolnjevati timesheet).
AdmPro ::
Joze67, ze kar nekja casa delam z Project, in ti mogoče lahko pomagam. To delaš na serverju?
Kaj točno hočeš nardit?
Kaj točno hočeš nardit?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | parsanje podatkov iz straniOddelek: Programiranje | 1991 (1786) | commissar |
» | [C#/VS] connection to DBOddelek: Programiranje | 1009 (901) | KalEl |
» | tomcat in datasourceOddelek: Programiranje | 1984 (1741) | infiniteLoop |
» | razložitev nekaterij elementov v visual studio 05Oddelek: Programiranje | 2104 (1909) | darkolord |
» | C#, Dodajanje podatkov v Arraylist z GumbomOddelek: Programiranje | 2279 (2118) | Beezgetz |