Forum » Loža » Snooker svetovno prvenstvo
Snooker svetovno prvenstvo
Twixz ::
Živjo.
Bi šel kdo v Sheffield na svetovno prvenstvo v snookru si ogledat polfinale in finale?
Ker verjamem da nisem edini ki rad gleda te mojstre, me zanima če je kdo zainteresiran. Cena je za karto od 150€ dalje, prenočišča in ostalo še nisem prečekiral kaj posebej, ker sam res ne bi rad šel. Any volunteers?
Uglavnem če je kdo za to lahko piše tukaj, privat vseeno mi je pa se bomo zmenili. To se bo dogajalo maja 2015 drugače :)
Bi šel kdo v Sheffield na svetovno prvenstvo v snookru si ogledat polfinale in finale?
Ker verjamem da nisem edini ki rad gleda te mojstre, me zanima če je kdo zainteresiran. Cena je za karto od 150€ dalje, prenočišča in ostalo še nisem prečekiral kaj posebej, ker sam res ne bi rad šel. Any volunteers?
Uglavnem če je kdo za to lahko piše tukaj, privat vseeno mi je pa se bomo zmenili. To se bo dogajalo maja 2015 drugače :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poceni kitajski telefoni vohunijo za uporabniki (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25722 (19635) | next3steps |
» | Dual boot WIN10 / WIN XPOddelek: Operacijski sistemi | 1134 (1067) | Spajky |
» | Pri ljubljanskem brezžičnem omrežju se zatika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 20641 (15490) | Malajlo |
» | Problemi z phpbbOddelek: Izdelava spletišč | 953 (896) | Taras_Bulba |
» | bi bilo možno iz starega diska narediti usb diskOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1572 (978) | Caligula |