Forum » Kaj kupiti » Kateri telefon?
Kateri telefon?
Temo vidijo: vsi

GenZNPC ::
Nevem, ce normalni ljudje hodijo na xda forume.
Ma sodelavec 22 ultra pa ne jamra nic. Tezko.
Vpisi v google "ime naklucnega telefona + problems", pa javi ce nic ne najdes.
So pa bli znani problemi ja z prerelease firmwarom.
PS: ce se sekiras kupi iphone 13 pro max
Ma sodelavec 22 ultra pa ne jamra nic. Tezko.
Vpisi v google "ime naklucnega telefona + problems", pa javi ce nic ne najdes.
So pa bli znani problemi ja z prerelease firmwarom.
PS: ce se sekiras kupi iphone 13 pro max
skibidi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GenZNPC ()

orreel ::
O teh težavah je bilo govora tudi na tem forumu,samo da se gre za verzijo ultra.
Procesor je enak.
Ali so to popravili z posodobitvijo ?
S22 ultra nedosegljiv
Procesor je enak.
S22 ultra nedosegljiv

mimikrolo ::

Dimnik ::
O teh težavah je bilo govora tudi na tem forumu,samo da se gre za verzijo ultra.
Procesor je enak.
S22 ultra nedosegljiv
Ma, molnarja jemlji z rezervo, fanboj samsunga
S temi samsungi je loterija, moj s20+ se pregreva, baterija niti za en dan normalne uporabe, vćasih ne pusti klicat, kao kliče, ampak je vse tiho
Kolega ima 3mesece s22, strel v koleno, na vsake toliko se ponovno zažene, zmrzne pri klicu, včasih nedosegljiv

orreel ::
Kakšne so kaj vaše iskušnje z Xiaomi telefoni,kvaliteta in stabilnost signala,dosegljivost,baterija,pregrevanje,...razen 11 lite verzije ki sem jo imel je preprosto katastrofa ?

Procesor je enak.
S22 ultra nedosegljiv
Ja no, ampak eno nizje pa komentar, da mu vse dela normalno. Pac. To je kot Windows in AMD. Eni recejo, da vse dela kot se sika, drugi pa bemtimo. Nekateri na internetu so pa placani za antipropagando od recimo kaksnega drugega lobija.
skibidi

Bolt ::
Ja fak ane! Kaj ima to veze z temo! Ti moraš pa res v vsaki temi nasrat nekaj kar nima nobene veze s temo!
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

Sem napacno prilepil, ocitno, za popravek je bilo prepozno. Vdihni in izdihni - Bolt!
skibidi

Twixz ::
Kakšne so kaj vaše iskušnje z Xiaomi telefoni,kvaliteta in stabilnost signala,dosegljivost,baterija,pregrevanje,...razen 11 lite verzije ki sem jo imel je preprosto katastrofa ?
F3 Poco user tule.
Telefon se je v začetku zdel precej kul (120hz zaslon, odziven).
Po parih tednih totaln kolaps sistema. Kamera povprečna, odzivnost še nekako, pregrevanja ni opaziti (nism nek hardcore gamer). Ima pa par precej pomankljivosti (zaklepanje zaslona po določenih potezah, relativno slaba baterija, čitalec prstnih odtisov precej nenatančen).
Je pa res, da za 350€ ne moreš pričakovati performance telefona za 1000€.
Sam sem imel prej Mate 20 PRO in še zdaj ko ga včasih uporabim je boljši občutek, pa je 3 leta starejši.
Tko da roko na srce, če daš primerjava p/p je pomoje Xiaomi boljši, samo če si pa zahteven uporabnik boš pač moral več razkirat za boljši performance

History ::
zdravo vsem tukaj.
kot prvo naj povem da sem prvič "aktiven" na tem forumu tako da se že vnaprej opravičujem za vse nevšečnosti.
skratka, moj xcover4 kljub vsemu da je "dober" mini telefon enostavno ni več to to če lahko temu tako rečemo. kamera je manj kot meh, postaja vse bolj počasen, itd. in sem v nakupu novega telefona.
nisem nikakršen zahteven uporabnik, za te naloge imam računalnik. večinoma youtube in osnovne stvari kot so mail,brskanje po spletu, klici, sms, insatgram, itd. igrice so skorajda preteklost :D moj pogoj je, da je kolikor toliko odporen na vodo, saj veliko tecem in hodim v hribe, kjer nevihte niso nic nenavadnega plus pri potenju lahko nekaj vode zaide v telefon. pri tej nalogi je xcover4 "zlata" vredna zadeva. posledicno pa bi rad imel solidno kamero, kar je glavni razlog zakaj bi rad zamenjal xcover4 preden se odpravim kaj v naravo. bralnik prstnih odistov seveda kar pa imajo ze skorajda vsi moderni telefoni. aja 3,5mm jack je kar obvezna stvar. in naj ne bo pretirano velik, 160mm je skorajda max, ze tako so mi ti moderni telefoni preveliki ma ok, se lahko navadim.
za telefon sem pripravljen odsteti okrog 200-250€, maksimalno kar sem pripravljen dati je 300€ saj si ogledujem samsung galaxy a52.
da kar skrcim svoj trenutni izbor kaj si ogledujem.
1. če gremo bolj poceni varianto pridem do motorola moto g31 za 180€ (https://www.gsmarena.com/motorola_moto_.... kar me tukaj skrbi je "water reppelient" desing. kaj sploh to pomeni? kar sem an hitro prebral to naj ne bi zdrzalo vecjega naliva dezja, kar je precej zaskrbljujoce. kaksne izkusnje?
2. druga varianta bi bila motorola g52 za 265€ https://www.gsmarena.com/motorola_moto_.... isti problem kot pri moto g31.
3. xiaomi redmi note 11 za 200€. https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_n... imam kar nekaj pomislkeov iskreno. kot prvi je ip53 desing. ok predvidevam da je bolje kot z motorolo vendar bi zdrzalo moje podvige? kot drugo xiaomi je kitajska zadeva drzi? vsi vemo, kaj se ej zgodilo z huaweiom, kar mene skrbi je to, da je xiaomi na podobni poti. kot tretje je to, da sem slisal od drugih uporabnikov xiaomi 11, da imajo probleme z signalom. so pred kratkim zamenjali telefon in kamor jim je prej lovil signal jim sedaj ne lovi, itd.
4. samsung galaxy a52 za 300€: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy... skorajda se najbolj nagibam k temu telefonu. kar sem bral kamera je precej "vsecna", ima ip67 in z samsnugi imam same dobre izkusnje iskreno. vendar pa ja 300€ za normalnega uporabanika? meni se to zdi iskreno kar vsota, ne da je problem dati 300€ ampak realno nikoli ga ne bom uporabljal v celoti. druga "napaka oz. skrb" je ta, da vsi prej omenjeni telefoni imajo citalnik prstnih odtisov na gumbu za vklop, medtem ko jo ima samsung na ekranu. kako to deluje? mislim deluje ok ali so tezave?
skratka do sedaj sem zoozil na te 4 možnosti, od tukaj naprej pa sem "izgubljen" in nevem vec kaj. iscem nasvete, reviewe karkoli lahko dobim.
tako da vsakršna pomoč bo dobrodošla. aja te 4 telefone sem zasledil v trgovini kommdata. predvidevam, da niso edine 4 dobre možnosti, tako da če ima kdo še kakšno možnost, katero sem spregledal sem vsekakor odprt zanjo.
aja ko smo že ravno tukaj. trgovina kommdata? nikoli še nisem imel opravka z njimi. kar sem bral so zanesljivi in brez problemov? to drzi?
že vnaprej se vam zahvaljujem.
lp.
kot prvo naj povem da sem prvič "aktiven" na tem forumu tako da se že vnaprej opravičujem za vse nevšečnosti.
skratka, moj xcover4 kljub vsemu da je "dober" mini telefon enostavno ni več to to če lahko temu tako rečemo. kamera je manj kot meh, postaja vse bolj počasen, itd. in sem v nakupu novega telefona.
nisem nikakršen zahteven uporabnik, za te naloge imam računalnik. večinoma youtube in osnovne stvari kot so mail,brskanje po spletu, klici, sms, insatgram, itd. igrice so skorajda preteklost :D moj pogoj je, da je kolikor toliko odporen na vodo, saj veliko tecem in hodim v hribe, kjer nevihte niso nic nenavadnega plus pri potenju lahko nekaj vode zaide v telefon. pri tej nalogi je xcover4 "zlata" vredna zadeva. posledicno pa bi rad imel solidno kamero, kar je glavni razlog zakaj bi rad zamenjal xcover4 preden se odpravim kaj v naravo. bralnik prstnih odistov seveda kar pa imajo ze skorajda vsi moderni telefoni. aja 3,5mm jack je kar obvezna stvar. in naj ne bo pretirano velik, 160mm je skorajda max, ze tako so mi ti moderni telefoni preveliki ma ok, se lahko navadim.
za telefon sem pripravljen odsteti okrog 200-250€, maksimalno kar sem pripravljen dati je 300€ saj si ogledujem samsung galaxy a52.
da kar skrcim svoj trenutni izbor kaj si ogledujem.
1. če gremo bolj poceni varianto pridem do motorola moto g31 za 180€ (https://www.gsmarena.com/motorola_moto_.... kar me tukaj skrbi je "water reppelient" desing. kaj sploh to pomeni? kar sem an hitro prebral to naj ne bi zdrzalo vecjega naliva dezja, kar je precej zaskrbljujoce. kaksne izkusnje?
2. druga varianta bi bila motorola g52 za 265€ https://www.gsmarena.com/motorola_moto_.... isti problem kot pri moto g31.
3. xiaomi redmi note 11 za 200€. https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_n... imam kar nekaj pomislkeov iskreno. kot prvi je ip53 desing. ok predvidevam da je bolje kot z motorolo vendar bi zdrzalo moje podvige? kot drugo xiaomi je kitajska zadeva drzi? vsi vemo, kaj se ej zgodilo z huaweiom, kar mene skrbi je to, da je xiaomi na podobni poti. kot tretje je to, da sem slisal od drugih uporabnikov xiaomi 11, da imajo probleme z signalom. so pred kratkim zamenjali telefon in kamor jim je prej lovil signal jim sedaj ne lovi, itd.
4. samsung galaxy a52 za 300€: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy... skorajda se najbolj nagibam k temu telefonu. kar sem bral kamera je precej "vsecna", ima ip67 in z samsnugi imam same dobre izkusnje iskreno. vendar pa ja 300€ za normalnega uporabanika? meni se to zdi iskreno kar vsota, ne da je problem dati 300€ ampak realno nikoli ga ne bom uporabljal v celoti. druga "napaka oz. skrb" je ta, da vsi prej omenjeni telefoni imajo citalnik prstnih odtisov na gumbu za vklop, medtem ko jo ima samsung na ekranu. kako to deluje? mislim deluje ok ali so tezave?
skratka do sedaj sem zoozil na te 4 možnosti, od tukaj naprej pa sem "izgubljen" in nevem vec kaj. iscem nasvete, reviewe karkoli lahko dobim.
tako da vsakršna pomoč bo dobrodošla. aja te 4 telefone sem zasledil v trgovini kommdata. predvidevam, da niso edine 4 dobre možnosti, tako da če ima kdo še kakšno možnost, katero sem spregledal sem vsekakor odprt zanjo.
aja ko smo že ravno tukaj. trgovina kommdata? nikoli še nisem imel opravka z njimi. kar sem bral so zanesljivi in brez problemov? to drzi?
že vnaprej se vam zahvaljujem.
lp.

ropo009 ::
Hi,
zanima me, ali je spodnji telefon
https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d...
za to ceno kolikor toliko dober nakup.
Vem da je to budget telefon. Telefon smo sicer že gledali in bi bil za darilo.
lp.
zanima me, ali je spodnji telefon
https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d...
za to ceno kolikor toliko dober nakup.
Vem da je to budget telefon. Telefon smo sicer že gledali in bi bil za darilo.
lp.

avtek ::
Živjo,
Ker se moj OnePlus 5 po petih letih počasi poslavlja, začel je nagajati Alert Slider, počasi odstopa zaslon od ostalega vezja itd, me zanima kakšni so vaši predlogi za nakup mobilnega telefona v vrednosti cca 400€ (če je upravičeno +-100€)?
Vem, da je oz. bo skoraj nemogoče, da mi bo tudi naslednji telefon deloval 5 let, kot mi je (in še) ta, a vseeno...
Nisem nek zahteven uporabnik, bi si pa predvsem želel hitro delovanje, kar je tudi povezano s čim manj balasta na stock telefonu, ter čim boljšo kamero in ekran.
Razni bombončki kar se tiče ekstra hitrega polnjenja, "wireless" polnjenja me niti ne ganejo tako zelo.
Želel bi si nekaj, kar je best bang for buck. Trenutno me najbolj mika Xiaomi Mi 11T Global 8/128GB za 290€, ampak to je zgolj moje mnenje.
Vprašal bi še, če je CN verzija, deluje vseeno pri nas? Pač root in custom EU rom gor in bi načeloma delovalo (klici, sms, podatki, itd...)? Če je "razlika" samo v jeziku - ENG/CN, mi ne predstavlja težav, ker imam vedno ENG verzijo.
Ker se moj OnePlus 5 po petih letih počasi poslavlja, začel je nagajati Alert Slider, počasi odstopa zaslon od ostalega vezja itd, me zanima kakšni so vaši predlogi za nakup mobilnega telefona v vrednosti cca 400€ (če je upravičeno +-100€)?
Vem, da je oz. bo skoraj nemogoče, da mi bo tudi naslednji telefon deloval 5 let, kot mi je (in še) ta, a vseeno...
Nisem nek zahteven uporabnik, bi si pa predvsem želel hitro delovanje, kar je tudi povezano s čim manj balasta na stock telefonu, ter čim boljšo kamero in ekran.
Razni bombončki kar se tiče ekstra hitrega polnjenja, "wireless" polnjenja me niti ne ganejo tako zelo.
Želel bi si nekaj, kar je best bang for buck. Trenutno me najbolj mika Xiaomi Mi 11T Global 8/128GB za 290€, ampak to je zgolj moje mnenje.
Vprašal bi še, če je CN verzija, deluje vseeno pri nas? Pač root in custom EU rom gor in bi načeloma delovalo (klici, sms, podatki, itd...)? Če je "razlika" samo v jeziku - ENG/CN, mi ne predstavlja težav, ker imam vedno ENG verzijo.

vilonja ::
Jst sem tudi zdaj že 4 leto lastnik oneplus 6. Jaz sem alert slider spucal s tistim orodjem za sim odpirat in zdaj dela. Jaz trenutno ne vidim android telefona, ki bi lahko zamenjal mojega oneplusa. S custom romi sem ugotovil, da se mi ne da več zafrkavati in bi rad da deluje vse out of the box. Glede na to da mi je kamera pomembna in bi rad imel telefon vsaj 5 let, mislim da bo naslednja izbira kar iphone. Poročaj kako se boš ti odločil. Ti prvi oneplus telefoni so bili res dober nakup, zdaj mislim da ne več toliko.

vilonja ::
Edit. Mogoče bi pogledal za samsung f21 fe, ki naj bi dobival update celo do konca leta 2025. Pa mislim da ima samsung dobro kamero. Edino se mi zdi, da je malo nad budgetom.

broken/link ::
Jst sem tudi zdaj že 4 leto lastnik oneplus 6.
jaz sem oneplusa 6t zamenjal s samsungom S21 FE.
So stvari, ki me motijo, in so stvari, na katere sem se moral naučit (recimo najbolj me matra manjko alert sliderja + ko v notificationih klikneš na uro, se nič ne zgodi -> namesto da se odpre ura/alarm, pa nova launcher sem si dal gor), ampak overall super telefon. Updatei zagotovljeni. kamera na nivoju. Tako da na koncu lahko rečem, da sem zadovoljen.

Rias Gremory ::
Sorodnik kupuje nov telefon do 150€ oz. več v kolikor je smotrno.
Trenutno ima Samsung Galaxy A6.
Must have: 3,5mm jack, microSD slot.
S "Phonefinderjem" na Gsmareni sem našel Motorola Moto G power 2021, Xiaomi Redmi Note 10 ali Redmi Note 10 lite.
Motorola Moto E32 je verjetno brezveze razen v primeru kjer šteje vsak evro? Prav tako mi chipset Unisoc ni poznan.
Xiaomijev ne poznam. Kako je s posodobitvami?
Hvala za odgovore.
Trenutno ima Samsung Galaxy A6.
Must have: 3,5mm jack, microSD slot.
S "Phonefinderjem" na Gsmareni sem našel Motorola Moto G power 2021, Xiaomi Redmi Note 10 ali Redmi Note 10 lite.
Motorola Moto E32 je verjetno brezveze razen v primeru kjer šteje vsak evro? Prav tako mi chipset Unisoc ni poznan.
Xiaomijev ne poznam. Kako je s posodobitvami?
Hvala za odgovore.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

tomzzi ::
broken/link je izjavil:
Jst sem tudi zdaj že 4 leto lastnik oneplus 6.
jaz sem oneplusa 6t zamenjal s samsungom S21 FE.
So stvari, ki me motijo, in so stvari, na katere sem se moral naučit (recimo najbolj me matra manjko alert sliderja + ko v notificationih klikneš na uro, se nič ne zgodi -> namesto da se odpre ura/alarm, pa nova launcher sem si dal gor), ampak overall super telefon. Updatei zagotovljeni. kamera na nivoju. Tako da na koncu lahko rečem, da sem zadovoljen.
Torej si zadovoljen? Ker me mika tale telefon in se nikakor ne morem odločiti. Imam pomisleke edino na baterijo.
Kaj pa Nord 2 vs S21 FE?

jaz sem zadovoljen.
sem imel najprej en kup kitajcev, potem pa oneplus 5, oneplus 6t, pol sem pa hotu it na oneplus 8t oz oneplus 9ko, ker sem bil z oneplusom res zadovoljen. pa sem si prebral reviewje in so tolk skurcal OS, da me je minilo.
potem sem pa za ugodno ceno dobil s21 FE, pa sem malo tvegal z nakupom, ampak moram rečt, da mi je všeč. je res, da nisem nek heavy-use user, ampak stvari sam delajo, updatei so redni, telefon se mi še 1x ni sesul (in niti nobena aplikacija), z modrim zobom in napravami nimam nobene težave (recimo na oneplus 6t je bilo tu par glitchev), si nisem kdajkoli mislil, da bom rekel, da mi je samsung všeč, ampak mi je :)
zdej ne vem, kakšne zahteve glede baterije maš, ampak jaz z baterijo nimam nbenga problema.
na koncu sem se pa za s21 fe odločil zaradi supporta - "Like the S22 series, the S21 FE will get four years of guaranteed Google and Samsung security updates, and three generations of Android support, meaning it'll be supported up through Android 15".
to je na koncu preveslo tehtnico in sem šel v nakup.
za nord2 ti pa ne morm nič rečt, ker telefona nisem še vidu v lajfu, reviewje pa itq zna vsak prebrat, ni pa to izkušnja s telefonom.
sem imel najprej en kup kitajcev, potem pa oneplus 5, oneplus 6t, pol sem pa hotu it na oneplus 8t oz oneplus 9ko, ker sem bil z oneplusom res zadovoljen. pa sem si prebral reviewje in so tolk skurcal OS, da me je minilo.
potem sem pa za ugodno ceno dobil s21 FE, pa sem malo tvegal z nakupom, ampak moram rečt, da mi je všeč. je res, da nisem nek heavy-use user, ampak stvari sam delajo, updatei so redni, telefon se mi še 1x ni sesul (in niti nobena aplikacija), z modrim zobom in napravami nimam nobene težave (recimo na oneplus 6t je bilo tu par glitchev), si nisem kdajkoli mislil, da bom rekel, da mi je samsung všeč, ampak mi je :)
zdej ne vem, kakšne zahteve glede baterije maš, ampak jaz z baterijo nimam nbenga problema.
na koncu sem se pa za s21 fe odločil zaradi supporta - "Like the S22 series, the S21 FE will get four years of guaranteed Google and Samsung security updates, and three generations of Android support, meaning it'll be supported up through Android 15".
to je na koncu preveslo tehtnico in sem šel v nakup.
za nord2 ti pa ne morm nič rečt, ker telefona nisem še vidu v lajfu, reviewje pa itq zna vsak prebrat, ni pa to izkušnja s telefonom.

Kodrnusa ::
Ker telefon za 300 do 400EUR xiaomi, oneplus? Samsung odpade...
A je nord 2t ok? Ali je kak xiaomi za priblizno ceno boljsi mogoce?
A je nord 2t ok? Ali je kak xiaomi za priblizno ceno boljsi mogoce?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kodrnusa ()

Twixz ::

zuz3k ::
Kupujem pametni telefon do 140EUR
pogoji:
- dobra kamera
- dobra baterija 4000+
- USB C polnilec
- SD slot
znamka verjetno Xiaomi, Huavei
a majo pixli dost veze z dobro kamero?
ker telefon dela boljše slike
Xiaomi redmi note 8 al redmi 9 c
zakaj se nobena Sony xperia ne prodaja na bolhi
lp
pogoji:
- dobra kamera
- dobra baterija 4000+
- USB C polnilec
- SD slot
znamka verjetno Xiaomi, Huavei
a majo pixli dost veze z dobro kamero?
ker telefon dela boljše slike
Xiaomi redmi note 8 al redmi 9 c
zakaj se nobena Sony xperia ne prodaja na bolhi
lp
Life is a psychological game.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zuz3k ()

rejven ::
od teh dveh je note 8 boljš kamera...ni pa zdej nevem kaj, je pa res, da za tak denar ne moreš pričakovat.
Pixli ne pomenijo nič, če ne misliš jumbo plakatov delat.
Na aliju iz španije, če se še dobi. Dost solidna varjanta, slike pa, ko bo lepo vreme bodo lepe:=)
https://www.kajkupiti.si/nasi-testi/xia...
Pixli ne pomenijo nič, če ne misliš jumbo plakatov delat.
Na aliju iz španije, če se še dobi. Dost solidna varjanta, slike pa, ko bo lepo vreme bodo lepe:=)
https://www.kajkupiti.si/nasi-testi/xia...

zuz3k ::
se pravi pixli igrajo vlogo, trenutno imam XA2
rabim za normalno slikanje
še kako mnenje? ker je še ok telefon s to kamero za ta rang
Life is a psychological game.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zuz3k ()

Katerega izbrati?
Samsung A53 ali S21FE? Pomembna dobra baterija in dobra kamera. Performance ne toliko. Ne rabi pa štekat UI.
Samsung A53 ali S21FE? Pomembna dobra baterija in dobra kamera. Performance ne toliko. Ne rabi pa štekat UI.

To že. Kaj pa baterija?
Sem že zasledil kritike za s21fe glede baterije.
No upam, da zdrzi vsaj cel dan oziroma vsaj sot 5ur.
Kamera je verjetno boljša.

Motion ::
S21FE ima boljši hardware (pač S serija) A serija ma boljšo baterijo. Je pa A serija še vedno zelo zelo dober p/p.

V0RT3X ::

To že. Kaj pa baterija?
Za VSE bos nasel kritike, ce bos iskal.
S je S, A je A.
Spet en, k primerja 300 konjski avto z 150 konjskim, ampak rad bi imel 5L porabe.
Meni zdrzi S21 3 dni, ce nic ne delam. Sem ga pa ze spraznil v nekaj urah, ko sem snemal 8k, obdeloval ipd. pa sploh nevem kako svetlo je bil nastavljen ekran.
skibidi

ZveeZ ::
se pravi pixli igrajo vlogo, trenutno imam XA2
na amazon warehouse dobiš redmi note 11 za 140-150eur
sam spet nima neki uau kamere, pomoje ma rabljen p20 pro za 130e boljšo![]()
Pol pa ze raje Pixel 3 za manj kot 100€ ;)

To že. Kaj pa baterija?
Za VSE bos nasel kritike, ce bos iskal.
S je S, A je A.
Spet en, k primerja 300 konjski avto z 150 konjskim, ampak rad bi imel 5L porabe.
Meni zdrzi S21 3 dni, ce nic ne delam. Sem ga pa ze spraznil v nekaj urah, ko sem snemal 8k, obdeloval ipd. pa sploh nevem kako svetlo je bil nastavljen ekran.
Gledal sem reviewe. Nisem namerno iskal.
S je S, A je A serija. To je jasno.
S21 ni S21FE.
Neke razlike so že.
To, da ti drži 3 dni če nič ne delaš. Logično. Moj zdrži tudi vsaj dva dni če nič ne delam.
Se odločim.

Imam s21fe - Atm sem na 50%, pa imam 2h SOT. Vklopljeni podatki in bluetooth.
SOTja priznam, nisem nikoli spremljal, ker nikoli nisem imel potrebe po tem.
Kar se tice a52s vs s21fe - a52s ima kolega, pa je v kameri kar razlika. Men je se zmer vrhunska, ampak jaz nisem nek zahteven uporabnik.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: broken/link ()

IL_DIAVOLO ::
Takšne specifikacije so kar velik napor za baterijo. To zdrži 1 dan?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Ma lahko si olajsas odlocitev v smislu, ce znas dobro slikat in snemat, vzames S21 FE, ce pa slikas "obicne" slike pa prisparaj in vzames A52s
skibidi

Cantstandya je izjavil:
Jaz ne bi vzel A53 niti S21 FE, ampak A52s. Je boljši kot A53, pa še ceneje je.
A52s ma probleme z zasloni. Od treh ki sem jih kupil imata 2 probleme, ki jih niti na servisu nemorejo rešit.
Motnje na zaslonu pa zgledajo tako in se pojavljajo ob dohodnem klicu na slabem omrežju.
https://streamable.com/y59lle

To se ne da odpravit, to je GPU problem. Rabis novega. Naceloma prinas ni skoraj nobene reklamacije pri a52s 5g. En od tisoc mogoce. Lahko pa jutri vprasam za ziher. So to modeli za vzodni trg?
skibidi

Technics111 ::
Samsung ima sploh na A serijah velike težave s kvaliteto matičnih plošč. Po kvaliteti so postali kot En LG. Ogromno jih ima težave z bootlopi, procesorji in spominskimi čipi,pri katerih edino uspešno popravilo je reball čipa.

MrStein ::
Hmm, sorodnik ima A52 in je pred tednom mobile data nehal delovati. "ni interneta". Klici pa delujejo. Sem pogledal, izklopil data, dal v airplane mode, vrnil nazaj oboje in glej čudo, zdaj pa dela.
Prej v statusni vrstici ni bilo oznake za 4G in puščice gor/dol, potem pa se je pojavilo in je tudi prenos podatkov deloval.
Did you try turning it off and on again?
Ponudnik Bob, lokacija Slovenija.
Prej v statusni vrstici ni bilo oznake za 4G in puščice gor/dol, potem pa se je pojavilo in je tudi prenos podatkov deloval.

Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

To se ne da odpravit, to je GPU problem. Rabis novega. Naceloma prinas ni skoraj nobene reklamacije pri a52s 5g. En od tisoc mogoce. Lahko pa jutri vprasam za ziher. So to modeli za vzodni trg?
Pojavlja se ob klicanju kjer telefon mora preklopit na 2g zaradi slabega signala. Ob drugi uporabi tega problema ne zaznam.

Hmm, sorodnik ima A52 in je pred tednom mobile data nehal delovati. "ni interneta". Klici pa delujejo. Sem pogledal, izklopil data, dal v airplane mode, vrnil nazaj oboje in glej čudo, zdaj pa dela.
Nič novega za Samsunga. Posebej pa v kombinaciji z Bobom.
Pojavlja se ob klicanju kjer telefon mora preklopit na 2g zaradi slabega signala. Ob drugi uporabi tega problema ne zaznam.
Pojavlja se tudi ob prehodu, čez mejo, oziroma blizu meje, kjer preklaplja na tuje operaterje, potem pa ne zna več preklopit nazaj, oziroma se mu porušijo nastavitve APN točk.
Potem pomagajo take fore, kot je airplane mode ali reset telefona.

Argonavt ::
S9 gre počasi v zaslužen pokoj. Iščem flagship telefon -1 ali -2 generacije. Budget do 500 €, +10% če res vauu. Poudarek na kameri. Nekaj v stilu:
Katere tri bi vi dali v ožji izbor in v kakšnem vrstnem redu?
Samsung S21FE
Pixel 6
OnePlus 8

S9 gre počasi v zaslužen pokoj. Iščem flagship telefon -1 ali -2 generacije. Budget do 500 €, +10% če res vauu. Poudarek na kameri. Nekaj v stilu:
Samsung S21FE
Pixel 6
OnePlus 8
Nobenega od teh. Če si bil na Samsungu in če ti je všeč ostani na Samsungu. Razen če si želiš sprememb.
Če že Samsung potem bolje od tega FE, vzemi S21 plus ali S21 ultro. Res kakšen evro več toda sta na višjem nivoju po vseh specifikacijah. Res da ne boš dobil novega za ta denar toda z malo sreče dobiš rabljenega dobro ohranjenega za ta denar ziher.

rsroki ::
..si malo sposodim temo..do sedaj mi je dobro služil moj telefon Redmi note 8 pro 6/64gb, pa sedaj mika da bi si omislil en nov ali drug telefon ki ima 5g povezavo, pa sem po spletu gledal in tule našel
dva zanimiva modela, ki pa nista več ravno nova, ampak imata pa res ugodno ceno. Je to pameten nakup starih modelov in kake izkušnje ima kdo z njima : https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d... in https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d.... Eden ima malo boljšo baterijo, drug malo več spomina in prostora, drugače pa sta si zelo podobna po specifikacijah..nisem pa imel priložnost nobenega osebno videt v živo in preizkusit. Hec je tudi da ima moj stari redmi 4500 mmAh baterijo, ta dva pa imata celo slabšo - vsaj po specifikaciji, ne vem kako pa je to v praksi. Še enega OnePlus (meni istega vsaj na videz) imajo še tule, a po čisto drugi ceni
https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d... pa ne vem čem je fora. Edini ki me še privlači, in sem ga imel osebno v roki, pa mi je bil všeč, je še ta Xiaomi https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d... no tu ga nimajo več na zalogi, se pa najde drugje. Prosim za vaša mnenja in morebitne izkušnje z omenjenimi aparati.
dva zanimiva modela, ki pa nista več ravno nova, ampak imata pa res ugodno ceno. Je to pameten nakup starih modelov in kake izkušnje ima kdo z njima : https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d... in https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d.... Eden ima malo boljšo baterijo, drug malo več spomina in prostora, drugače pa sta si zelo podobna po specifikacijah..nisem pa imel priložnost nobenega osebno videt v živo in preizkusit. Hec je tudi da ima moj stari redmi 4500 mmAh baterijo, ta dva pa imata celo slabšo - vsaj po specifikaciji, ne vem kako pa je to v praksi. Še enega OnePlus (meni istega vsaj na videz) imajo še tule, a po čisto drugi ceni

rsroki

Technics111 ::
..si malo sposodim temo..do sedaj mi je dobro služil moj telefon Redmi note 8 pro 6/64gb, pa sedaj mika da bi si omislil en nov ali drug telefon ki ima 5g povezavo, pa sem po spletu gledal in tule našel
dva zanimiva modela, ki pa nista več ravno nova, ampak imata pa res ugodno ceno. Je to pameten nakup starih modelov in kake izkušnje ima kdo z njima : https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d... in https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d.... Eden ima malo boljšo baterijo, drug malo več spomina in prostora, drugače pa sta si zelo podobna po specifikacijah..nisem pa imel priložnost nobenega osebno videt v živo in preizkusit. Hec je tudi da ima moj stari redmi 4500 mmAh baterijo, ta dva pa imata celo slabšo - vsaj po specifikaciji, ne vem kako pa je to v praksi. Še enega OnePlus (meni istega vsaj na videz) imajo še tule, a po čisto drugi cenihttps://www.mimovrste.com/telefoni-na-d... pa ne vem čem je fora. Edini ki me še privlači, in sem ga imel osebno v roki, pa mi je bil všeč, je še ta Xiaomi https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d... no tu ga nimajo več na zalogi, se pa najde drugje. Prosim za vaša mnenja in morebitne izkušnje z omenjenimi aparati.
![]()
Kupi tega, za ta denar nebos dobil boljšega.
€ 377,84 25%OFF | 【95% New】Samsung Galaxy Note10 Note 10 5G N971N 6.3" 256GB ROM 12GB RAM Octa Core NFC Exynos Original Unlocked 5G Cell Phone
https://a.aliexpress.com/_mKcdv1Q

rsroki ::
Technics111 je izjavil:
dva zanimiva modela, ki pa nista več ravno nova, ampak imata pa res ugodno ceno. Je to pameten nakup starih modelov in kake izkušnje ima kdo z njima : https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d... in https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d.... Eden ima malo boljšo baterijo, drug malo več spomina in prostora, drugače pa sta si zelo podobna po specifikacijah..nisem pa imel priložnost nobenega osebno videt v živo in preizkusit. Hec je tudi da ima moj stari redmi 4500 mmAh baterijo, ta dva pa imata celo slabšo - vsaj po specifikaciji, ne vem kako pa je to v praksi. Še enega OnePlus (meni istega vsaj na videz) imajo še tule, a po čisto drugi cenihttps://www.mimovrste.com/telefoni-na-d... pa ne vem čem je fora. Edini ki me še privlači, in sem ga imel osebno v roki, pa mi je bil všeč, je še ta Xiaomi https://www.mimovrste.com/telefoni-na-d... no tu ga nimajo več na zalogi, se pa najde drugje. Prosim za vaša mnenja in morebitne izkušnje z omenjenimi aparati.
![]()
Kupi tega, za ta denar nebos dobil boljšega.
€ 377,84 25%OFF | 【95% New】Samsung Galaxy Note10 Note 10 5G N971N 6.3" 256GB ROM 12GB RAM Octa Core NFC Exynos Original Unlocked 5G Cell Phone
https://a.aliexpress.com/_mKcdv1Q
Hvala za tvoje mnenje... samo ne iščem rabljenih aparatov(sicer je to ok ponudba), pa ne želim naročat in čakat pošiljk iz kitajske (osebni razlogi), zanimajo me ti telefoni za katere sem pisal.. vsaj izkušnje z njimi.
rsroki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | xiaomi telefoni in ostale naprave (strani: 1 2 3 4 … 382 383 384 385 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 3718020 (2445) | AnubisOfDoom |
» | Nov telefon za cca 200€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 24662 (5631) | kanarin |
» | Nov telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12616 (10363) | matobeli |
» | best bang for buck telefon ta trenutek (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 109337 (67216) | vonmimek |
» | Ne vem kateri telefon:) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18139 (16363) | boris82 |