» »

Pavziranje vseh zavihkov v Firefoxu razen aktivnega

Pavziranje vseh zavihkov v Firefoxu razen aktivnega

CyberPunk ::

Zelel bi, da mi v Firefoxu vsi zavihki, ki so v ozadju, vkljucno s tistimi, ki jih odprem z Open Link in New Tab oz. klikom ob drzanju CTRL tipke, ne pocnejo nicesar (predvsem ne predvajajo videa in zvoka avtomatsko, ne refreshajo in ne pocnejo ostalih podobnih reci; razen ce eksplicitno dovolim, ampak se da tudi brez tega), dokler niso v ospredju. Je to mozno?

Nasel sem tole:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo...

A kdo to uporablja (ker po komentarjih sodec je stvar precej nestabilna) ali pa je kaksna boljsa zadeva na voljo za ta namen?

Bakunin ::

browser.sessionstore.restore_on_demand false ?

To imam na default - true. Ampak a ni to le v zvezi z eno nastavitvijo v Options, da se po ponovnem zagonu browserja samo aktiven tab nalozi. Jaz bi to imel za vse oz. vedno.

bluefish ::

V nastavitvah je opcija, da ob odprtju novega taba le tega ne nalaga toliko časa, dokler nanj ne klikneš. Samo domnevam, da to ni tisto, kar ti iščeš?

Ne, to spila in je OK. Mislim, da sem dovolj jasno napisal na vrhu. Na kratko: Aktivna seja, aktiven samo tab v ospredju, vse ostalo (vkljucno z linki, ki jih na novo s tekoce strani odprem v novih tabih) naj pociva, dokler jih ne dam v ospredje.

kunigunda ::

Poglej ce je kak ff plugin, ki flash ipd da na pavzo, ce gres ven iz taba

Bakunin ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bakunin ()

slitkx ::

Danes sem si namestil Click to Play per-element, Auto Unload Tab, Mute Tab in Load Tab on select - poraba pomnilnika je padla z 1,3GB na 0,45GB.

usurp3r ::

V chromeu mi je precej uporaben addon OneTab...ček it out.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Funkcija Do Not Track v glavnem nekoristna

Oddelek: Novice / Zasebnost
228982 (7394) Unknown_001
»

Selektivno brisanje zgodovine v Firefoxu

Oddelek: Programska oprema
121145 (1017) poweroff
»