Forum » Mobilne tehnologije » Android imenik prikazuje osebe na sim kartici in telefonu.
Android imenik prikazuje osebe na sim kartici in telefonu.
Temo vidijo: vsi
Velki ::
Ni mi jasno kako to popraviti. Prav tako se mi zdi čudno kako na internetu nič o tem ne dobim, vem kako nastaviti da ti pokaže samo osebe na telefonu in ne na sim kartici v "aplikaciji" ljudje, mene zanima kako naredim to isto stvar v "aplikaciji" telefon (tista ki ima ikono telefonske slušalke)? Imam pa HTC desire X.
Mavrik ::
Ni mi jasno kako to popraviti. Prav tako se mi zdi čudno kako na internetu nič o tem ne dobim, vem kako nastaviti da ti pokaže samo osebe na telefonu in ne na sim kartici v "aplikaciji" ljudje, mene zanima kako naredim to isto stvar v "aplikaciji" telefon (tista ki ima ikono telefonske slušalke)? Imam pa HTC desire X.
Razlog za tvoj problem je v tem, da je HTC jeva telefonska aplikacija ločena od Androidove :/ Kolikor vem se v HTCjevi aplikaciji tega ne da brez da bi pobrisal kontakte s SIM kartice.
The truth is rarely pure and never simple.
Velki ::
Ja ampak potem jih na SIM kartici ne bo več. Torej če gre telefon v maloro sem vse izgubil? Katera pa je kakšna dobra aplikacija, ki bi nadomestila ta imenik?
GTX970 ::
Na HTC se da nastaviti, da kaže samo one stike iz telefona ali sim kartice.
Exportaj stike na sd kartico/mass memory, priklopi telefon na pc in skopiraj cvs, dalje shraniš fajl v dropbox/new cloud/usb ključek.
Če imaš kako staro sim, skopiraj stike na telefon, vstavi sim in skopiraj nanjo stike.
Če uporabljaš google account lahko tam izbereš da jih skopira gmail/stike.
Torej če gre telefon v maloro sem vse izgubil?
Exportaj stike na sd kartico/mass memory, priklopi telefon na pc in skopiraj cvs, dalje shraniš fajl v dropbox/new cloud/usb ključek.
Če imaš kako staro sim, skopiraj stike na telefon, vstavi sim in skopiraj nanjo stike.
Če uporabljaš google account lahko tam izbereš da jih skopira gmail/stike.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
Dosan ::
Ja ampak potem jih na SIM kartici ne bo več. Torej če gre telefon v maloro sem vse izgubil? Katera pa je kakšna dobra aplikacija, ki bi nadomestila ta imenik?
A imaš smartphone ali ne? Kontakte syncaj z google accountom pa si set for life. Lahko zažgeš telefon ali pa v reko vržeš s sim kartico vred pa nisi izgubil kontaktov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | whatsapp tujinaOddelek: Pomoč in nasveti | 3009 (991) | Legon |
» | Dual Sim telefoni - sočasna uporaba?Oddelek: Mobilne tehnologije | 8639 (8036) | Samael |
» | Android in stiki za prikaz težavaOddelek: Mobilne tehnologije | 1672 (1437) | sameone |
» | Urejevalnik imenika na PCOddelek: Mobilne tehnologije | 1597 (1514) | s6c-gEL |
» | Menjava SIM kartice na Androidu (HTC Wildfire)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1939 (1865) | cucolino |