» »

Popraskal in odbil material na alu platišču, kaj sedaj?

Popraskal in odbil material na alu platišču, kaj sedaj?

menjalnik ::

Včeraj zvečer v temi in nepoznanem kraju sem šel nazaj in padel direkt ob robnika z prednjima kolesoma in na desni strani odbil nekaj materiala(~0,1mm) na zunanji strani blizu vijakov.. na levi strani alu platišča pa je šlo tudi 2cm zunanjega roba. Je popravilo tega še možno?

Gledal sem Kureta v Kamniku, je že kdo dal njemu popravljat ter koliko je stalo? lp

GGGGG ::

Je možno. Kuret zna popraviti take stvari. Za ceno bo najboljše, da ga pokličeš oz. greš do njega. Ni ravno drago.

mihec87 ::

To se verjetno gor navari material in potem višek odbrusi oz postruži..

Hvala obema :)

Alamar ::

V tem okolišu sta poznana še Jerman - Depala Vas in Kuhar - Šmarca pri Kamniku.

RejZoR ::

Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Večkrat gledam te dve legendi ampak na ta video nisem nikoli naletel, hvala mi bo prav prišlo!

RejZoR ::

Problem zna samo nastat, če imaš feltne kot jih imam sam, kjer so kombinirani 3 odtenki, metallic srebrna, glossy črna in brušen aluminij. Če poškrabaš tako feltno pa ti na žalost nič ne bo pomagalo, ker je zadeva preveč kompleksna, da bi jo popravil.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Olórin ::

RejZoR je izjavil:

Problem zna samo nastat, če imaš feltne kot jih imam sam, kjer so kombinirani 3 odtenki, metallic srebrna, glossy črna in brušen aluminij. Če poškrabaš tako feltno pa ti na žalost nič ne bo pomagalo, ker je zadeva preveč kompleksna, da bi jo popravil.

daš prebarvat celo feltno in je rešeno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pokrov za navadno platišče

Oddelek: Na cesti
233704 (2753) Ganon
»

Katero vrhunsko termovko kupiti?

Oddelek: Loža
62299 (2019) gruntfürmich