Forum » Na cesti » usb port v vozilu
usb port v vozilu
turist1 ::
ima se kdo tezave z usb portom v vozilu??
skoraj novo vozilo.... vkljucim usb kljucek FAT32 en folder z mp3ji in vcasih ko dam next song zmrzne....nov usb kljucek....
skoraj novo vozilo.... vkljucim usb kljucek FAT32 en folder z mp3ji in vcasih ko dam next song zmrzne....nov usb kljucek....
Mavrik ::
A da bi pa povedal katero "vozilo" imaš in kakšno radio je noter bi ti pa bilo težko? Kako misliš da ti lahko povemo rešitev če ne vemo KAJ SPLOH IMAŠ?!!?
The truth is rarely pure and never simple.
RejZoR ::
Ti slučajno vedno zmrzne pri vedno istem komadu? Imaš lahko tud problematične MP3-je...
Recimo pri moji i30-ki letnik 2010 mi včasih radio zmrzne če imam vključen Random mode in zelo hitro menjam komade. Očitno mu randomizer dela težave in zašteka. Moram avto dat iz kontakta in ponovno pa se spet zbudi. Če komade menjam normalno, pač da sem in tja kakšnega preskočim pa nikoli ni bilo težav.
Recimo pri moji i30-ki letnik 2010 mi včasih radio zmrzne če imam vključen Random mode in zelo hitro menjam komade. Očitno mu randomizer dela težave in zašteka. Moram avto dat iz kontakta in ponovno pa se spet zbudi. Če komade menjam normalno, pač da sem in tja kakšnega preskočim pa nikoli ni bilo težav.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Alamar ::
Najprej sprobaj z drugim USB ključem. Vsi ne delajo v vsakem USB portu od vsakega vozila/avtoradia.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14980 (9279) | Trupl0 |
» | Digitalna prodaja glasbe dohitela fizične nosilceOddelek: Novice / Rezultati | 15200 (13264) | Machete |
» | Radio EnaOddelek: Loža | 4279 (3086) | Cowboy6 |
» | USB ključ skuri matično???Oddelek: Strojna oprema | 2531 (1983) | Dead_Eye |