Forum » Pomoč in nasveti » NT4 blue screen - explorer
NT4 blue screen - explorer
LuiIII ::
Imam en problem. En velik problem! Vsakokrat, ko grem v explorer in dvakrat kliknem na katerikoli folder mi po disku malo poškreblja, pokaže vsebino (v bičevju nekaj poči) in nato... blue screen. Aja z naslednjo vsebino:
STOP: 0x00000023
FAT_FILE_SYSTEM Address 801066bd has base at 80100000 -ntoskrnl.exe
Kaj je narobe? Je morda corupt file? Gor sem dal že SP6a, v Win98 sem že poslal NT boot disk čez diskscan. Bilo je sicer nekaj narobe, a naj bi stvar tudi popravil. Če kdo ve kaj bi utegnilo biti naj mi prosim pomaga.
hvala
Lui
STOP: 0x00000023
FAT_FILE_SYSTEM Address 801066bd has base at 80100000 -ntoskrnl.exe
Kaj je narobe? Je morda corupt file? Gor sem dal že SP6a, v Win98 sem že poslal NT boot disk čez diskscan. Bilo je sicer nekaj narobe, a naj bi stvar tudi popravil. Če kdo ve kaj bi utegnilo biti naj mi prosim pomaga.
hvala
Lui
EnergY ::
Poglej v TechNet kaj ta napaka pomeni. Nahaja se na http://www.microsoft.com/technet/
Tukaj lahko tudi izveš kako rešiti problem.
Tukaj lahko tudi izveš kako rešiti problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniran disk "večji" od originalaOddelek: Pomoč in nasveti | 1774 (1243) | broken/link |
» | Download vsebine strani s JSOddelek: Izdelava spletišč | 2558 (1856) | MrBrdo |
» | Clonezilla: težave s rekonstrukcijo slike diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2760 (2247) | misek |
» | win7 - problem z predogledomOddelek: Operacijski sistemi | 3077 (2779) | Cold1 |
» | Ne znam zapečt DVD-ja...Oddelek: Strojna oprema | 2234 (2234) | vratar |