Forum » Mobilne tehnologije » Google Nexus 6
Google Nexus 6
Mavrik ::
Evo, pa je tu.
6" AMOLED zaslon s 2560x1440 @ 493ppi
Qualcomm Snapdragon 805 / 4x 2.7GHz + Adreno 420
3GB RAMa
13MPix kamera z dual-LED flashem
32GB in 64GB modela
Play store mi kaže nakupno ceno 649$ za 32GB in 699$ za 64GB. Ker telefon izdeluje Motorola ga baje slovenski operaterji ne bodo imeli.
6" AMOLED zaslon s 2560x1440 @ 493ppi
Qualcomm Snapdragon 805 / 4x 2.7GHz + Adreno 420
3GB RAMa
13MPix kamera z dual-LED flashem
32GB in 64GB modela
Play store mi kaže nakupno ceno 649$ za 32GB in 699$ za 64GB. Ker telefon izdeluje Motorola ga baje slovenski operaterji ne bodo imeli.
The truth is rarely pure and never simple.
- zavaroval slike: Mavrik ()
BigWhale ::
galu ::
Še sreča, da se mi ni dalo čakati na njega. Ta 6" screen in ne-nexuška cena je dealbreaker (za marsikoga). Specifikacije, SW in dizajn pa so fajn, ja.
Tako to gre.
Kebo ::
Glede na to, da še vedno prodajajo 5ko in se celo posodobl stran zanjo mi daje upanje, da bojo čez čas naredili tut novo 5ko. Mogoče pa sprobavlajo, da bi naredili cikl naprav 2 leti namesto enega. Kot lastnik 5ke lahko povem da dela še zmeram brez problema, bomo pa vidl koko bo pol k bo update na 5.0.
Steampunk ::
Nebi se branil cikla na 2 leti, toliko je itak garancija. Močno dvomim, da bo N6 dosegel tolikšen trg, kot sta ga N4 in N5, večina folka jamra zaradi cene in velikosti, da ne omenjam nedobavljivosti po večini razvitega sveta.
N5 dela na liziki še boljše, ne bo nikakršno negativno presenečenje.
N5 dela na liziki še boljše, ne bo nikakršno negativno presenečenje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Steampunk ()
Mene ne moti, če je workstation v žepu, samo naj nebo večji od 5" z čim manjšimi robovi.
StajercSSS ::
No da še tu napišem. TS sporoča, da Nexusa 6 ne bo v ponudbi.
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
mihec87 ::
Nisem še gledu kakih testov itd..Upam da vejo da za to ceno more bit tipi top..namreč dosedaj se je pač npr malo slabši foto ipd zadeve upravičlo na račun nizke cene..
noob96 ::
js sam upam da se z liziko izboljša delovanje 5ke pa da jo seveda čimprej dobimo OTA. Sem že malo gledal pa bo kar lep. Upajmo da bo baterija res tako fajn ko se hvalijo.
pač fuck 649$ price tag
pač fuck 649$ price tag
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: noob96 ()
klinker ::
Ce je fon kvalitetno narjen ter se ostalo, kot so zvocnik, mic, kamera, avtonomija postimano je cena, glede na konkurenco, povsem upravicena.
StajercSSS ::
Tak hudo pa spet ni.. Ebay.com
Drugače pa tam nekje januarja pravijo, mogoče še pozneje. Prej bo Nexus 5/6 2015 verzija zunaj, kot bomo mi dobili to v roke.
Drugače pa tam nekje januarja pravijo, mogoče še pozneje. Prej bo Nexus 5/6 2015 verzija zunaj, kot bomo mi dobili to v roke.
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Meizu ::
StajercSSS je izjavil:
Tak hudo pa spet ni.. Ebay.com
Jah, če bi bil jst tudi bogataš, bi se ravno tako zajebaval pa na preorder metal neke bajne denarje.
Zame je 700EUR za telefon čisti absurd. Seriously, wtf.
Za 700EUR želim, da je telefon opremljen še z hdmi priključkom (ali neko "mobilnejšo" verzijo le tega), tako, da ga lahko potem doma priklopim še na par deset colski ekran, ter ga nucam kot računalnik, drugače pa totalno brezveze.
500 ppi? A to potem z mikroskopom iščeš piksle? A je kdo sploh že pri 300ppi videl piksel s prostim očesom? Preseravanje na kubik.
Edit: Moj Nexus 7 2013 ima 323 ppi ekran in imam težave opazit piksel, ker ga ne morem. Ne nosim očal. Tudi nimam kakorkoli slabega vida. 500ppi... to je totalno e-penis cifra, hudiča.
Edit2: Oz. takole, da strnem vse skupaj v en sam post - naj se raje spravijo delat sub 1000EUR računalnike z vsaj 200ppi ekrani, pa bo svet takoj lepši. Zakaj tam ne uporabijo te tehnologije?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
LeQuack ::
Naslednja inovacija, ko jim bo zmanjkalo pikslov, bo da bodo začeli oglaševati 100H, kot pri TV-jih oziroma kaj v tej smeri. Pač nekaj nesmiselnega, da se bo prodajalo naprej.
Quack !
Stipex ::
Obujam temo ker se zanimam za ta aparat, čeprav je generacijo starejši.
Kje bi bilo najbolje kupiti Motorolo Nexus 6 64GB Cloud White?
(Huawei Nexus 6p mi ni všeč)
Kje bi bilo najbolje kupiti Motorolo Nexus 6 64GB Cloud White?
(Huawei Nexus 6p mi ni všeč)
Jst ::
Flagshipi zadnjih nekaj let - od 2014 ali celo kakšno leto prej - so glede hitrosti čisto dovolj za tudi za malo bolj zahtevnega uporabnika. Razen če rabiš za kakšen specifičen use case.
Anyway, zanima me, po koliko se pa prodajajo Nexus 6?
Anyway, zanima me, po koliko se pa prodajajo Nexus 6?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Motorolina nova modularna pametna telefonaOddelek: Novice / Android | 7031 (5816) | PrimozR |
» | Google Nexus 6POddelek: Mobilne tehnologije | 4154 (2530) | PARTyZAN |
» | Prispeli so Nexus 6, 9 in Player, Android 5.0 je Lollipop (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 48766 (40290) | amacar |