Forum » Strojna oprema » transflash micro sd kartice kje je fora
transflash micro sd kartice kje je fora
tomaz88 ::
slučajno gledam po spletmih trgovoinah in naletima na 1GB transflah sd kartice za pod 10e (sdxc si lahko vesel za 128MB pod 100e)
najprej sem mislil, da gre spet za eno od tistih for, ko je pomnilnik na kartici dejansko dosti manj, ampak reč prodajajo ugledni trgovci ala amazon, za katere dvomim, da bi si privoščili take štose
prav tako noben revew na speletu ne kaže na take igrice
edini možnosti, ki ju vidim sta, da je podpora bodisi redka, ali pa so dosti počasnejše od sdxc
najprej sem mislil, da gre spet za eno od tistih for, ko je pomnilnik na kartici dejansko dosti manj, ampak reč prodajajo ugledni trgovci ala amazon, za katere dvomim, da bi si privoščili take štose
prav tako noben revew na speletu ne kaže na take igrice
edini možnosti, ki ju vidim sta, da je podpora bodisi redka, ali pa so dosti počasnejše od sdxc
kloko ::
Če stane 1G kartica 10€ in če je 128G kartica 100€, to se tebi zdi sumljivo? Ne vem, no, zarota prodajalcev se mi ne zdi ravno...
L.p., Kloko
L.p., Kloko
hojnikb ::
mSD (ja, transflash je samo drugo ime za msd) za 10e/gb je kraja pri belem dnevu.
#brezpodpisa
sj bo tudi 128GB padla cena (64GB dobiš že pod 20€) ko se bo še kdo drug kot sandisk odloču naredit 128GB varjanto :)
#brezpodpisa
Iz slovenije ne, jih pa maš iz anglije za ~20€ naprej
pri nas pa ~28€
pri nas pa ~28€
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero microSD kartico ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 37893 (12949) | LuIK |
» | Katero spominsko kartico kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1664 (1227) | hojnikb |
» | Največja SD-kartica sprejme pol terabajta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 15531 (11738) | FlyingBee |
» | Micro usb 128gb (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7518 (6712) | Daniel |
» | Surface Pro prihaja 9. februarja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 40962 (33943) | Marat |